Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.9 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 44, 45, 46  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rogas18

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Gru 29, 2007 10:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Też tak myslęWink i moge swierdzic ze te moje obawy(bo to ja mam obawy i nimi "zaraziłem" moja kobiete...)są spowodowane tym ze temat ciązy,dziecka jakos sie przewija koło moich uszu w ostatnim czasie i wywołuje jakies sugestie w moim mózgu.Pozdrawiam i dziekuje za uspokojenie moje duszy-napisze jak bedzie wiadomo co i jak.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
załamana 88

PostWysłany: Nie Gru 30, 2007 5:04 pm    Temat postu: Czy mogę być w ciąży?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pomóżcie.Kochałam sie z chłopakiem w 1 i 2 dzień po okresie bez zabezpieczenia.Oczywiście spuścił się do środka.Okres mam co 28 dni raczej regularny trwający 6 dni.Czy mogę być w ciąży bardzo się boje.Teraz jakoś dziwnie się czuje..bolą mnie piersi i dziwny mam biały baaardzo gęsty śluz... Sad

----edited by emilka----
temat został przeniesiony do odpowiedniego działu i tematu
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Gru 30, 2007 5:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli kochałaś się 7 i 8 dc? niestety szanse istnieją. może zrób test tylko najwcześniej 12 dni od stosunku a najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki.
załamana 88

PostWysłany: Nie Gru 30, 2007 5:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak w 7 i 8.Czy to bardzo możliwe że mogę być??

A czy po takim krótkim czasie mogę już mieć jakieś objawy ciąży?czy to jest nie możliwe?

-----edited by emilka-----
na przyszłość, jeżeli chcesz coś dodać to używaj opcji "zmień". znajduje się w prawym górnym rogu każdego Twojego postu.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Gru 30, 2007 5:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

objawy ciąży pojawiają się dopiero koło 6-7 tygodnia. nie wiem, ile czasu upłynęło od stosunku, ale na wszelkie objawy ciąży pewnie jeszcze za wcześnie. co do śluzu, to gęsty, białawy śluz pojawia się również w dniach niepłodnych w drugiej fazie cyklu Smile
załamana 88

PostWysłany: Nie Gru 30, 2007 5:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

echhh...więc nie wiem co już mam myśleć.Najlepiej zrobie test i się wszystko wyjaśni.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Gru 30, 2007 5:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz, teoretycznie przy cyklach 28dniowych, to te dni były jeszcze niepłodne, ale po okresie to różnie bywa i niebezpieczeństwo jest. polecam zrobienie testu. pozdrawiam
kasiek22

PostWysłany: Nie Gru 30, 2007 6:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale to normalne ze okres moze sie spoznic nawet miesiac jak est nieregularny???SadSadSad
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Gru 30, 2007 7:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasiekczasami tez jest tak ze kobieta ma jeden miesiac bez owulacyjny Rolling Eyes ale to rzadko sie zdaarza i nie kazdej kobiecie...
Powrót do góry
kasiek22

PostWysłany: Nie Gru 30, 2007 7:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale ja juz tak kiedyz mialam .. przed tym jak sie kochalam z chlopakiem:(SadSad ale mnie wlasnie boli jak uginam kolano do gory w dole brzucha:( przeciez gumka niepekla wiec co jes?!SadSadSad i wogole mnie te jajniki bola:(SadSad:
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 44, 45, 46  Następny
Strona 36 z 46