Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 10:51 pm Temat postu: |
|
|
Ewerka spoko majonez . powiem tak:podczas dni płodnych i owulacji zeby była mowa o ciazy Twoj facet musi miec meeeegggaaaaa duzego speeda w palcach,bo wytrysk nastepuje z wielka szybkoscia, poza tym musiałby miec chyba tone spermy na łapkach jak na moje oczeta jest oł rajt. mozesz spokojnie czekac na ciotke. w przyszlosci uwazaj podczas płodnych _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ania221-a1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 12:46 pm Temat postu: i znowu nic |
|
|
hej i znowu nic!test wykazał jedna kreseczke pomimo tego ze okres spóznia mi sie juz 4dni~! staramy sie o bobaska i miałam nadzieje że to opóznienie swiadczy o tym ze rosnie mała fasolka w brzuszku!lecz okresu nadal nie ma !niewiem czy to test sie myli!jak długa mam czekac ?isc do lekarza?czy okres sam sie pojawi? jestem mi smutno!KOLEJNE ROZCZAROWANIE!!! prosze napiszcie cos???
---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przyłaczam do odp. działu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 2:06 pm Temat postu: |
|
|
test wykonuje sie najwczesniej 12 dni od stosunku....po jakim czasie go wykonałas? moze za wczesnie... ile czasu sie staracie o dziecko? moze warto sie przebadac? chorujesz na tarczyce? moze partner chorował w dziecinstwie na świnke...rozne sa przyczyny... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ania221-a1
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 4:56 pm Temat postu: nadzieja |
|
|
hej kazda pisze ile mineło dni od przytulanka!a wiec u mnie przytulanko było26.12 >okres mi sie zpuznia ale jak robiłam test to wyszła tylko jedna kresk! moze za wczesnie! co mam robic jak nie bedzie okresu isc do lekaza!!!spodziewam sie juz 4dni ale nadal nic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 5:03 pm Temat postu: |
|
|
hej! moje pytanie jak długie są Twoje cykle i czy są regularne w ogóle? czy podczas sexu wytrysk nastąpił w Tobie, na pewno?
acha i 4 dni to jeszcze nie takie spóźnienie, więc głowa do góry tak się nawet czasem zdarza kobietom, które nie uprawiają stosunku.. może cykle Ci się jeszcze nie "wyregulowały"
pozdrawiam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ania221-a1
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 5:09 pm Temat postu: nadzieja |
|
|
cylk trwa tak 26 dni ! ale nigdy nie spoznial mi sie okres!ja chce bobaska! i mam nadzieje ze sie okaze ze nie dostane tego okresu tylko czy powodem bedzie ciaza???kiedy mam isc do lekarza???
a wytrysk nastapi we mnie bo staramy sie pdzidzie juz 5miesiecy
-----edited by emilka----
staraj się kkorzystać z opcji "zmień" i nie pisać kilku postów pod rząd
nie stawiaj też więcej niż 3ech znaków przestankowych obok siebie, bo to bardzo zaciemnia wypowiedź
jeszcze jedno: staraj się kontynuować temat tutaj, jeżeli masz pytania dotyczące ewentualnego zajścia w ciążę
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 7:40 pm Temat postu: |
|
|
mysle ze do lekarza juz mozesz sie umowic na wizyte a jesli test robisz tak jak teraz w terminie spodziewanej miesiaczki (a nawet juz spoznionej) to wynik testu powinien byc jak najbardziej wiarygodny - moim zdaniem. Moze poprostu idz do lekarza i on Cie zbada jesli nie udalo Ci sie zasiac fasolki to to kup sobie test owulacyjny, powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agaaaaaaaaaa
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 8:42 pm Temat postu: czy mogłam zajsc w ciaze? |
|
|
Witam czytelników tego postu... Ze względu na to, że nie dawno był sylwester piszę właśnie w tej sprawie. Na imprezie wypiłam za dużo i poszłam z kolesiem do pokoju. Pamiętam, że się całowaliśmy, macaliśmy...Zastanawiam się czy człowiek może być na tyle pijany, że nie pamięta, że uprawiał z kimś seksu... Zastanawiam się czy to czasem nie jestem ja... Ale o ile pamiętam to co mówił i robił to chyba uprawianie seksu tez bym zapamiętała....Poza tym gadałam z nim i mówił, że do niczego nie doszło bo nie chciałam... Ale i tak mam stresa... Czy mogło dojść do zapłodnienia?? Z moich obliczeń wynika ze miałam akurat owulacje. Co mam robić? Pomóżcie mi ludzie!!!! bo nie wiem za bardzo co robić... Czekam na odpowiedzi
---edit by Wind_Of_Hope---
prosze nadawac tytuly tematom bardziej sugerujace problem. Tytuł zmieniłam. Post przyłaczam do odp. tematu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 8:53 pm Temat postu: |
|
|
Agaaa sytuacja niezaciekawa...nawet nie wiesz co sie z Toba działo...szok . skad pewnosc ze on nie kłamie...ale jak mozesz byc w ciazy jesli nie doszlo do wytrysku? Kurde bela...co ten alkohol robi z ludźmi...a faceci tylko na to czekaja... ;/ ehhh... moze cos Ci wsypali ? wogole cokolwiek pamietasz? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sonia27
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 9:15 pm Temat postu: objawy ciazy |
|
|
czesc jestem nowa mam pytanie czy jestem w ciazy mam pewne podejrzenia przytylam w ciagu 1,5miesiaca 5kg brzuch sie zaokraglil i piersi minimalnie urosly ,ale dostalam okres trwal 2 dni i dosc mocny no i teraz koniec tylko 3dni lekko pojawila sie plamka sluzu brazowego co myslicie prosze o odpow.dziekuje
tak byla ,oczywiscie staramy sie o dzidzie z mezem od jakiegos czasu dlatego bardzo bym chciala.co myslicie
--------edit by drapaka--------
Post przeniesiony do tematu specjalnego
Ostatnio zmieniony przez sonia27 dnia Pią Sty 04, 2008 9:56 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|