Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.9 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 44, 45, 46  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pumka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 03, 2008 3:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie masz się raczej czym martwić. Jeżeli byłaś dopiero po okresie a do tego nie był to stosunek pełny, to nie możesz być w ciąży. A co do śluzu, to kształtyje się on różnie w różnych fazach cyklu. Pewnie już nie raz taki miałaś, tylko nie zwróciłaś uwagi
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Ktośtam

PostWysłany: Czw Sty 03, 2008 4:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chciałem wam wszystkim podziekować za pomoc, to wspaniale ze istnieją takie strony gdzie mozna się dowiedziec, zapytać etc Wink Ja już raczej szybko tu nie na pisze (mam nadzieje Razz Wink ), poniewaz moja dziewczyna dostała dzisiaj okres Very Happy miał być 1 a jest 3 Wink
Zegnam Wink
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Sty 03, 2008 4:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ewerka jesli nie bylo wytrysku w Tobie to ciaza jest malo prawdopodonna Exclamation jesli dobrze licze to dzien w ktorym sie kochalas to byl ok 8-9 dzien Twojego cyklu..mogly to byc dni plodne ale mysle ze w ciazy nie jestes Smile jesli chcesz byc 100% pewna to zrob test najwczesniej 12 dni od tego "stusunku" chociaz to stosunek nie byl:) ale tak to nazwijmy. Pozdrawiam i nie stresuj sie, na moje oko jest ok

ktostam ciesze sie Twoja dziewczyna dostala okres Wink na przyszlosc uwazajcie bardziej - takich sytuacji nie bedzie..

pumka ja Ci niestety nie pomoge w sprawach (jesli chodzi o szyjke i itp) bo sama za bardzo nie wiem o co w tym chodzi i nie chce wprowadzic niepotrzebnie w bald Cie Rolling Eyes ale pewnie dzis ktoras z dziewczyn Ci odpowie Smile wiec musisz poczekac.
Powrót do góry
ewerka

PostWysłany: Czw Sty 03, 2008 5:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje dziewczyny..... Wink
kurcze, martwię sie...te dni płodne mnie rozbroiły...fatycznie nie pomyślałam...ale czy śluz w czasie dni plodnych może byc żółtawy i lepki??? Bo taki był...mam nadzieje,ze to mogly byc dni plodne ale nie musialy??? oj żałuję,żałuje...
buźka
Powrót do góry
agnieszka123

PostWysłany: Czw Sty 03, 2008 5:15 pm    Temat postu: ciąza?:( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam takie pytanie.
Czy mogło dojść do zapłodnienia, kiedy stosunek trwał ok 2min. a do wytrysku nie doszło?
Wiele sie mowi o tych płynach..
Ale co tak naprawde jest prawda?
Pomóżcie bo nie wiem co mam robic!
Czy isc do lekarza zeby przepisał mi te tabletki na zabijanie plemników czy nie?
Jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze?
I czy w ogóle kolor moczu ma cos wspolnego z zapłodnieniem?

---edit by Wind_Of_Hope---
Witam, prosze nie pisac dwoch takich samych postow w tym samym dziale ! przeczytaj regulamin zanim zaczniesz pisac. pzdr. 2gi taki sam usunełam
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Sty 03, 2008 5:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli nie bylo wytrysku w Tobie to nie ma mowy o ciazy Smile wiec sie nie stresuj.. tym bardziej ze sama piszesz ze wlozyl na krotko Rolling Eyes plemniki znajduje sie tuz przed samym wytryskiem - a u Ciebie go nie bylo, wiec wszycho jest ok. mama nie bedziesz, pozdrawiam
Powrót do góry
agnieszka123

PostWysłany: Czw Sty 03, 2008 5:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jezeli trwałoby dłuzej.. a do wytrysku tez by nie doszło?
To tez nie ma szans na zapłodnienie?

---edit by Wind_Of_Hope---
agnieszka123 umiesz czytać ? chyba jestes istota posiadajaca rozum wiec słuchaj co ost. raz powtarzam ! nie pisz 100 razy tego samego w 1dnym dziale. kazdy widzi Twoje pytanie i jesli bedzie znal odp to ją poda. Rozumiesz? mam dosc upominania. nastepnym razem bedzie ostrzezenie ! a x3 = ban ip.kape?? wrrr
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Sty 03, 2008 5:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ewerka bez zapłodnienia w ciaze nie zajdziesz Razz no daj spokoj. ! błagam Razz. Sluz dni płodne jest ciagnacy sie i przypomina kurze bialko. dodatkowo kluje w dole brzucha- to oznaka owulacji Smile wg mnie wszystko bedzie okej Razz

Ktostam a nie mowiłysmy Wink

Powrót do góry
ewerka

PostWysłany: Czw Sty 03, 2008 8:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki wielkie Wind of Hope Smile tylko jeszcze jedna ostatnia wątpliwość- jeśli byłyby to tak jak pisała Pinezka dni płodne to jak duża jest mozliwość zajścia w ciążę???? Sory za te domysły ale same wiecie ze w nerwach różne rzeczy przychodzzą do głowy i strrrrasznie trudno wytrzymać te 12 dni Crying or Very sad
dzieki za odpowiedz
pozdrawiam Smile
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Sty 03, 2008 8:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prawdopodobienstwo wtedy by bylo ale nie duze.. bo plemniki potrzebuja dogodnego srodowiska zeby przezyc Smile a poza tym potrzebna jest sama owulacja procz dni plodnych a w koncu na nia nie jest tak latwo trafic Rolling Eyes - moim zdaniem ciazy nie ma.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 44, 45, 46  Następny
Strona 41 z 46