Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
miss kittin
Gość

PostWysłany: Nie Lut 26, 2006 6:52 pm    Temat postu: objawy ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam ten sam problem...chlopak wszedl we mnie na dwa badz trzy ruchy nastepnie wycofal bo sie zrefrektowalismy ze robimy straszna glupote...i skoczylismy stosunek ale z gumka...

bylo to jakis tydzien temu...i od tego czasu odhcodze od zmyslow.bola mnie piersi, mam wrazenie, ze sa czulsze na dotyk, jakby obrzekniete, bolaly mnie jajniki na zmiane, raz jeden raz drugi, jestem poddenerwowowana i wsciekam sie o byle co, albo chce mi sie plakac, aha i mam chcice na slodycze - wszytsko to wskazuje na napiecie przedmiesiaczkowe ale z tego wszystekiego sama nie wiem. dzis na przyklad czesto oddaje mocz, ale nic mnie nie boli oprocz tego, ze mam wrazenie ze moje pochawa jest jakby obrzeknieta...okres powinnam miec koniec lutego poczatek marca..czy to mozliwe ze moge miec juz napiecie przedmiesiaczkowe?? - dodam ze przechodze je bardzo bolesnie, zarowno psychicznie jak i fizycznie..

powiedzcie mi jakie jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy??czy to mozliwe zebym mialam juz jakies objawy? to jakis koszmar poprostu
Powrót do góry
atena

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lut 26, 2006 8:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jednak najbardziej interesuje mnie kwestia czy już po tygodniu mogę mieć objawy ciązy czy to poprostu tylko mój wymysł, kwestia stresu itp. Proszę o odpowiedź Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Lut 26, 2006 8:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rozumiemy to, niepewność może być nie do scierpienia, a bicie sie z myślami czy to własne myśli czy faktyczne objawy przerażająca.

Jednak nie ma uniwersalnej odpwiedzi na to pytanie. To tak jak opisać smak, nawet jak toś opisze jak czuje dany smak, to nie będizesz miała pewności czy ty tak samo to odbierzesz. Zazwyczaj gorzki to gorzki,a słodki to słodki. Ale gdyby opisać te smaki szczegółwiej to okaże sie że ta sama rzecz, dla 3 osób smakuje zupełnie inaczej.

Takie ogólne określenie kiedy i jakie objawy występują są zawarte w tabelkach w temacie:
http://www.biomedical.pl/forum/objawy-ciazy-vt233.html
Powrót do góry
miss kittin
Gość

PostWysłany: Wto Lut 28, 2006 6:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dalej czekam...ale jeszcze troche i strzele sobie w glowe..mam teraz ohydna cere i krostki,wzdety brzuch, powiekoszne piersi, jestem jakas spuchnietai plakac mi sie chce caly czas..dostalam jescze jakiegos nierzutu nosa i gardla - jakbym miala nadmiar slonej sliny..

boze gdybym mogla cofnac czas ..... powiedzcie mi czy to mozliwe ze jestem w ciazy, tzn ze czuje to po 14 dniach? przez te glupie trzy ruchy bez gumki? ( koniec nastapil juz grzecznie w gumce )...
Powrót do góry
natalia
Gość

PostWysłany: Sro Mar 01, 2006 9:36 pm    Temat postu: ciąża pozamaciczna Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cze byłam dzisiaj u ginekologa i powiedział że wykrył u mnie ciąże pozamaciczną bądz możliwe że pęknął pęcherzyk czy coś skierował mnie na badania i kazał zrobić test ciążowy?pytanie czy jest jeszcze możliwość że płód się przesunie do macicy ?jeśli byłabym w 2 tyg. ciąży?
Powrót do góry
Jadzka

PostWysłany: Czw Mar 02, 2006 10:42 am    Temat postu: Czy jestem w ciąży? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie? Jakies 7 dni temu mój chłopak wszedł we mnie ale tylko na chwilke i nawet nie doszło do wytrysku bo było do niego daleko, po kilku dniach dostałam plamienia i myslałam ze to jest okres ale to trwało tylko jedną noc i się skonczyło.Od tego czasu troche boli mnie w dole brzucha.A za kilka dni mam dostać okres. Czy moge być przez to w ciąży?? Prosze o odp.
Powrót do góry
aga26
Gość

PostWysłany: Czw Mar 02, 2006 11:25 am    Temat postu: czy to ciaza?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich!! Mam takie pytanie kocham sie z partnerem bez zabezpieczenia (od prawie 5 lat-stosunek przerywany).Ostatnio zaczely mi sie swedzenia (mrowienie)piersi,mdlosci,bole podbrzusza,wzdecia,zawroty glowy.Czy to sa dolegliwosci oznaczajace ciaze,czy jakies inne choroby.Dodam jeszcze ze zaczelismy starania o dziecko od jakis 2miesiecy.Czy to mozliwie aby tak szybko zajsc.bardzo prosze o odp. i z gory dziekuje Very Happy
Powrót do góry
jaga
Gość

PostWysłany: Czw Mar 02, 2006 11:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prosze o szybką odpowiedz bo się bardzo denerwuję, jestem troche juz załamana?!Prosze odp.
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Mar 02, 2006 2:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem napewno nie jestes w ciąży. Poczekaj aż dostaniesz okres. Jeżeli będzie sie spóźniał idź lo ginekologa. Plamienie zdarza się bardzo czesto
Powrót do góry
Jadzka

PostWysłany: Czw Mar 02, 2006 10:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje za odpisanie.Ale póki nie dostane okresu to sie będe nie pokoić.Pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 4 z 59