Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 55, 56, 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maja89

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 3:27 pm    Temat postu: czy jestem w ciaży? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej mam pytanko a Mianowice chodzi o to ze ,chciałbym się spytać czy jestem w ciąży Wink mam strasznie nie regularny okres ostatnio dostał okres po 21dniach od ostatniego okres i przed tym tez myślałam ze mogłam zajść w ciąże,bo kochałam się ze swoim facetem bez zabezpieczenia fakt jest to ze nie skończył we mnie natomiast miałam mdłości ale wystąpił okres wiec sadze ze nie jestem a teraz dzień po skończonej miesiączce kochaliśmy się z moim facetem no i tez bez zabezpieczenia i on mówi ze nie jest pewny czy zdarzył bo mówi ze on jak dostaje orgazm to przed końcowym ma coś takiego jak mini orgazm no i mam pytanie czy mogło dojść do zapłodnienia??? czy mogę być w ciąży? mam nadzieje ze mi pomożecie,dziękuje pozdrawiam serdecznie Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 3:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

myslę, że możesz.
skoro masz nieregularne okresy to trudno okreslic dni płodne, więc szanse sa.
a ten okres po 21 dniach to taki normalny był? czy jakis inny, bardziej skapy trwał krócej, przypominał plamienia?

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 4:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no właśnie ten okres nie przypominał plamienia był to normalny okres i nigdy nie miałam tak ze 21 dni tylko 28 albo 33 moje okresy od skąd przestałam brać tabletki nie są regularne .
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 4:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to normalne ze po odstawieniu hormonow, organizm szaleje.
ale mysle, ze szanse na ciaze sa, wiec, zrob test po 14 dniach.

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 4:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale hormony zostały odstawione w sierpniu ubiegłego roku teraz będzie rok ,wiec sadze ze to nie powód tabletek a powiedz mi jak okresie od zapłodnienia występują objawy ciąży???
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 4:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok 6 tygodnia.

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 4:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha aco do tej mojej ciazy to mowisz ze pownam tesc zrobic tak??
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 5:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no dla swietego spokoju, niby jak nie bylo wytrysku to w ciazy byc nie mozesz, ale skoro mowisz ze on nie byl pewny, to po co sie denerwowac.
zrob test i bedziesz miec spokoj,. ale po 14 dniach od stosunku, wtedy bedzie wiarygodny.

Wysłał podziekowań: 5

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 8:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm wlkasnie ... mam pytanko ja zas okres mam nieregularny ale mam okres mam co 21 co 25 dni roznie ale tabletek nie biore kochclam i kocham sie zchlopakiem przesd okresm po okresie raz zdarzyło sie w okresie ale troszke mzoan zasj ta kw ciaze wkoncu musze trafic na te dobre dni nie:)?
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 11:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

do jasnej anielki!!!
po co zakladasz nowy temat jak taki sam istnieje, przeczytaj regulamin! nie mozna zakladac takich samych tematow...
ten zamykam, nie przenosze do odpowiedniego poniewaz wydaje mi sie ze juz dostalas wystarczajaca odpowiedz...
zapraszam do dalszej dyskusji tutaj :

http://www.biomedical.pl/forum/32-vt10179.html?start=310
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 55, 56, 57, 58, 59  Następny
Strona 56 z 59