Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Lut 01, 2010 12:05 am Temat postu: |
|
|
Spokojnie czekaj na okres
Jak by sie okres nie pojawil zrobcie test minimum 14 dni od stosunku _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
uzytkownikx
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lut 01, 2010 12:16 am Temat postu: |
|
|
to bylo jakos 16. gdyby doszlo do zaplodnienia idzie juz cos zaobserwowac?? z temp moze cos albo cos w tym stylu?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pon Lut 01, 2010 1:17 am Temat postu: |
|
|
Jeśli mierzysz temperaturę regularnie to ewentualnie wtedy tak.
Jeśli nie mierzysz jej codziennie w tym samym miejscu o tej samej porze przed wstaniem z łóżka, to nie ma co się tym sugerować.
Objawów ciąży też nie masz prawa jeszcze odczuwać.
Czekaj na okres. Ewentualnie zrób test jak minie 14-16 dni od stosunku. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
uzytkownikx
|
Wysłany: Pon Lut 01, 2010 7:10 pm Temat postu: |
|
|
a dlaczego pytalas czy powstrzymywalem wytrysk jak mozna wiedziec???
Dodano po 17 godzinach 33 minutach:
Jak to moglo zaszkodzic mi chodzi ze powstrzymywalem sie??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cyrq
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 9:12 pm Temat postu: |
|
|
Witam.
Przychodzę do was z prośbą o pomoc, doradzenie, uspokojenie . Otóż, dzisiaj uprawiałem z moją partnerką petting(choć do końca nie jestem pewien, czy można to tak nazwać), nie włożyłem jej członka ani palców do pochwy, jedynie dotknąłem (2-3 razy) palcami warg sromowych oraz lekko przy łechtaczce(możliwe że 'przeleciałem' paluchem przy pochwie). Początkowo nie miałem prezerwatywy, lecz również nim nic nie dotykałem, leżał spokojnie obok , gdy zaczęło się rozkręcać postanowiłem założyć gumkę. Następnie zacząłem 'pocierać' czubkiem penisa o pochwę nie wsadzając do środka, doszedłem z gumką na członku. (nie pękła, nic nie wyciekało )
I tutaj moje pytanie, czy może zajść dziewczyna w ciążę przez dotknięcie palcami warg sromowych? Bez wkładanie palców bądź członka do środka...
Pytanie zapewne często spotykane, ale chciałbym usłyszeć odpowiedź w 100% związane z moim przypadkiem, oczywiście wydaje mi się że nie ma takiej możliwości, przeczesałem kilka for i ludzie mówią różnie. Dlatego proszę was o doradzenie, myślę że forum stoi na wysokim poziomie.
Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 9:16 pm Temat postu: |
|
|
Jesli na palcach nie bylo Świeżej spermy a z tego co piszesz to nie bylo to w takim razie nie moze być mowy o ciazy. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
cyrq
|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 9:22 pm Temat postu: |
|
|
Myślę że nie, wytarłem rękę o... kocyk . Potem drugi raz dotknąłem ale to już wytarłem rękę o ręcznik.
Dzięki za odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
losiekpierwszy
|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 11:50 pm Temat postu: |
|
|
witam, 2 stycznia uprawiałem z dziewczyną petting, zabawialiśmy się ona dotykała mojego członka i masturbowała a ja ją pieściłem palcem, ale mojego czlonka dotknalem moze przez chwile, na sam koniec miałem wytrysk, ale leżałem wtedy na plecach i już później niedotykałem jej ----- tylko poszedlem zmienic bielizne i sie umyc ... okres z tego co wyliczyła miała dostać 22 stycznia, niewiem dokładnie jak to sie liczy ale wiem ze ma cykl 28 dniowy więc niewiem czy dobrze myśle ale tego drugiego stycznia była w 8 dniu cyklu tak ?? ( jesli zle mysle to mnie poprawcie ) mam pytanie czy wtedy w 8 dniu sa dni plodne ?? no a odnosnie mojej wypowiedzi to dzis mamy juz 5 luty a okresu nadal niedostala ;/ tylko wczoraj mowila ze rano tak jakby cos ja w brzuchu zabolało jakby przed okresem, ale niema zadnych objaw narazie ;/ ... w ciazy chyba nie jest co ?? ;/ na dodatek mowi ze ostatnio w nocy, albo rano cos zle sie czuje ;/ ( ale ogolnie ma problemy z zoladkiem i gdy sie czesto denerwuje i stresuje to boli ja zoladek itp ale to juz tak od paru lat bo to pewna choroba ) ... no i niewiem co myslec ?? a czy mozliwe jest jakies wewnetrzne uszkodzenie czegos w pochwie co moze az tak opozniac okres ?? co o tym myslicie ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Lut 06, 2010 12:16 am Temat postu: |
|
|
Dziewczyna miala ostatnio stresu duzo? brala antybiotyki? zmieniala klimat? Jesli tak to mamy przyczyne opoznienia okresu.
Jesli sperma nie miala kontaktu ze sluzem kobiety, anie nie dostala sie w zaden sposob do jej pochwy to nie ma ryzyka ciazy.
Jesli sie tak bardzo martwicie zrobcie test - bedzie juz wiarygodny 100%. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
uzytkownikx
|
Wysłany: Sob Lut 06, 2010 12:17 am Temat postu: |
|
|
Cytat: | mala_mi
Moderator
PostWysłany: Pon Lut 01, 2010 12:05 am Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Spokojnie czekaj na okres |
To znowu ja:((( juz 2 dzien okres jej sie spoznia:((( dzisiaj biedna plakala ze strachu przy mnie:((( Jak to moglo zaszkodzic, chodzi mi o to ze powstrzymywalem sie od wytrysku chcialbym wyjasnienie jakies:(((??? 2 dzien nie ma okresu ale bola ja pierci tak jakby przed okresem a jak by byla w ciazy to chyba nie powinny by bolec albo:(((?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|