Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
niepewna111
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Cze 24, 2010 9:57 pm Temat postu: |
|
|
Uprawiając petting przez majtki (ocieranie penisem o moje narządy płciowe przez majtki) w dni płodne jeśli pojawił się pre-ejakulat oraz miałam majtki mokre od mojego śluzu (przemoczone) oraz potem (nie pamiętam) wycierałam się tymi majtkami jest możliwe zajście w ciąże? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Cze 24, 2010 11:41 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli nie było wytrysku to nie...
PS
Wystarczy poczytać na Forum. Było już mnóstwo takich pytań... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
niepewna111
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 8:49 pm Temat postu: |
|
|
A jesli chlopak mial wytrysk (bez mojego kontaktu) w ten sam dzien - jakas godzine wczesniej i nie oddal moczu i nie umyl penisa a sperme tylko wytarl chusteczka? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 10:03 pm Temat postu: |
|
|
jesli nie oddał moczu i nie umył to sa szanse ze plemniki pozostały... np w cewce moczowej. i jesli po tym bym doszlo do kolejnego stosunku a Ty bys miała dni płodne to jest teoretycznie szansa na zapłodnienie.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
niepewna111
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 10:27 pm Temat postu: |
|
|
Nie mowimy o stosunku ale o pettingu, i to przez bieliznę - bez żadnego wprowadzania członka do pochwy, ja miałam majtki - on nie. Potem mogłam się nimi wytrzeć, ale sama już nie pamiętam, chyba ze piszac stosunek mialas na mysli petting : ). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 12:00 am Temat postu: |
|
|
Nie ma szans. Plemniki nie potrafia sie teleportowac, nie posiadaja zębów i nie przegryzają bielizny...
Może najpierw przyłóz się do biologii a dopiero potem zabierajk za jakiekolwiek formy seksu... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 12:47 pm Temat postu: |
|
|
niepewna111 napisał: | chyba ze piszac stosunek mialas na mysli petting : ). |
nie nie .
nic takiego nie mialam na mysli/ petting to pieszczoty a stosunek to akt
skoro tak to nie ma mowy o ciazy. mozesz byc spokojna. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
niepewna111
|
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 1:01 pm Temat postu: |
|
|
Chyba jako jedyna zadaje takie dokladne pytania - ale po to jest forum.
Podczas dni płodnych śluz kobiety pomaga plemnikom w przedostaniu się do komórki jajowej, prawda? A wiec skoro majtki były przemoczone od śluzu, w pochwie był również mój śluz, to jeśli wycierałam się nimi tą stroną na którą nastąpił wyciek pre-ejakulatu to teoretycznie zapłodnienie jest możliwe. Dlatego ja nie mówię tu o teleportacji, przegryzaniu bielizny - tylko właśnie o takim przypadku.
Oraz pytanie - czy śluz wydzielany podczas podniecenia jest to śluz płodny lub nie płodny - czy to jest po prostu śluz bez tych własciwosci? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 4:37 pm Temat postu: |
|
|
niepewna111 napisał: |
Podczas dni płodnych śluz kobiety pomaga plemnikom w przedostaniu się do komórki jajowej, prawda? |
Tak to prawda
Cytat: | w pochwie był również mój śluz, to jeśli wycierałam się nimi tą stroną na którą nastąpił wyciek pre-ejakulatu to teoretycznie zapłodnienie jest możliwe. |
Nie do konca bo preejekulat zawiera plemniki tylko tuz przed samym wytryskiem - a nie caly czas jak sie wydziela. Poczytaj o zjawisku kropelkowania.
Cytat: | czy śluz wydzielany podczas podniecenia jest to śluz płodny lub nie płodny - czy to jest po prostu śluz bez tych własciwosci? |
Sluz wydzielany podczas podniecenia zalezy od fazy cyklu. W dni plodne jest to sluz umozliwiajacy zaplodnienie. Jak masz dni nieplodne to sila rzeczy z definicji dni nieplodnych nie da sie zaplodnic wiec to jest poprostu logiczne. Nie ma mozliwosci posiadania sluzu plodnego w dni nieplodne. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
niepewna111
|
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 9:48 pm Temat postu: |
|
|
Ale, preejakulat moze zawierac plemniki z poprzedniego wytrysku, to juz mi kolezanki powiedzialy : ). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|