Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewad213

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Maj 21, 2009 4:58 pm    Temat postu: czy jest mozliwosc ciazy ?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam moja dziewczyna i ja piescilismy sie piec dni temu, ona dotykala mojego czlonka ja tez dotykalem, ale bylo to przed wytryskiem poszedlem umyc rece, zrobilem to ciepla woda z mydlem, ale szybko i nie dokladnie. nie wytarlem rak i dotykalem pozniej tego czego wczesniej brudna reka (kranu, klamki, jej reke etc.) piescilem ja palcami, gleboko. czy jest mozliwosc, ze zaszla w ciaze? byla przed okresem i mowi, ze chyba jej sie spoznia. prosze o pomoc

nie zakladaj tematu jesli podobny juz istnieje!
wystarczy jeden post w odpowiednim temacie!

temat przenosze do pokrewnego -- eyesonfire
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Anonimowa22
Zbanowany

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Czw Maj 21, 2009 5:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma takiej możliwosći

PostWysłany: Czw Maj 21, 2009 5:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na sto procent? dlaczego nie ma? gdzies czytalem, ze jak wlozy sie plemniki do pochwy to mozna zaplodnic!!
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Maj 21, 2009 5:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo umyłes rece ...a w kontakcie z woda a na dodatek z mydłem plemniki gina automatycznie Smile
zgadzam sie z Anonimowa - w ciazy laska nie bedzie napewno Cool

Powrót do góry
ewad213

PostWysłany: Czw Maj 21, 2009 5:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale w sumie to ja je oplukalem ta woda z mydlem, wiec np pod pazokciem moglo cos zostac ,albo poprostu moglo sie nie domyc Shocked a potem dotykalem jej rak i tych rzeczy co wczesniej !! zwariuje Exclamation na innym forum medycznym ktos napisal, ze sa NIEWIELKIE szanse, czyli są... ! tak samo mogla zajsc jak i nie wedlug tego.
Powrót do góry
sinist3r

PostWysłany: Nie Maj 24, 2009 12:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja mam takie pytanie:

Czy jesli po wytrysku, z penisa zostala wytarta kilka razy sperma, pozniej zostal oddany mocz a jeszcze pozniej zostal on przemyty ciepla woda z mydlem to po jakichs 10min podczas pieszczenia palcami kobiety wydobyty przezroczysty bezbarwny plyn, mial lekki kontakt z warga sromowa mogl zaplodnic na pare dni przed owulacja?
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Nie Maj 24, 2009 12:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli nie doszlo do kolejnego wytrysku po umyciu czlonka - to nie ma takiej mozliwosci

PostWysłany: Nie Maj 24, 2009 12:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spoko
czyli nie mozliwe jest zeby pleminiki pozostaly w cewce z poprzedniego wytrysku?
przypomne ze po wytrysku oddalem mocz po jakims czasie a jeszcze pozniej sie umylem w okolicach intymnych.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Maj 24, 2009 1:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli oddałeś mocz to nie...I nie panikuj w ciąży nie będzie...A następnym razem pomyślcie wcześniej o zabezpieczeniu...
sinist3r

PostWysłany: Nie Maj 24, 2009 1:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rozumiem, dzieki
panikuje i wiem to, ale wiecie ze przy takiej sytuacji stres zwycieza rozum i klebi sie czlowiekowi miliard skrajnie pesymistycznych zakonczen xd
zabezpieczenie, oczywiscie, tylko ze to byl petting podczas ktorego zawsze uwazamy, nigdy nie zblizamy sie zabardzo i ja zawsze myje rece po, tylko teraz wydawalo mi sie ze moglem dotknac wlasnie tego plynu i naniesc go w okolice wejscia do pochwy, i musialem upewnic sie czy byloby to grozne
ale dzieki za zdementowanie mojej paranoi Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 11 z 40