Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ona_1991
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 16, 2009 2:36 pm Temat postu: Help! |
|
|
Witam. Mam problem. na początku lutego doszło między mną a moim chłopakiem do zbliżenia. Byliśmy w ubraniach i on i ja. Dodam że byłam świeżo po okresie. NIespodziewanie u niego doszło do wytrysku, tzn miał mokre spodnie... wcześniej i później dochodziło między nami też do zbliżeń ale bez wytrysku. Od tamtej pory w marcu miesiączkowałam normalnie. Teraz też czekałam ale okres spóźnia mi się już 9 dni. Mam wszystkie jego objawy: nabrzmiałe piersi, ból w dolnej części brzucha, często oddaję mocz... Czy jest możliwe żebym była w ciąży??
Robiłam sobie już dwa razy test, wyniki były negatywne.
Dodam że to bardzo stresująca sytuacja bo jutra odbieram wyniki z badań moczu (wcześniej miałam problemy z nerkami) i boję się, że przy mojej mamie dowiem się, że jestem w ciąży....
Pomóżcie!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 16, 2009 3:19 pm Temat postu: |
|
|
Kobieto plemniki musiały by mieć kontakt z twoim śluzem aby była mowa o ciaży, skoro miałaś ubranie to jak miały plemniki się dostać do niego? W dodatku musiałabyś mieć w te dni dni płodne.
Okres spóźnia ci się ze stresu, w ten sposób w ciąże nie zajdziesz ... polecam lekture podręcznika z biologi albo dział naszego forum:
http://www.biomedical.pl/forum/jak-dochodzi-do-zaplodnienia-vt426.html
Przyjemnej lektury i wrzuć na luz! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ce
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 9:37 am Temat postu: |
|
|
A jeżeli pieściliśmy się z dziewczyną no i ja doszedłem (byłem w spodniach, spodnie mokre od spermy) i dotknąłem spodni po czym wytarłem palca i po jakichś 10 minutach zacząłem (suchym już) tym palcem pieścić ją przez majtki/rajstopy to jest szansa? Dodam, że majtki i rajstopy miała wilgotne od swojego śluzu, to mnie bardzo niepokoi.
Co do cykli mówiła, że ma regularne, mniej więcej co 28-30 dni, zdarzenie gdzieś w okolicach 20-23 dnia od rozpoczęcia ostatniego okresu. Teraz lekko Jej się okres spóźnia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 10:40 am Temat postu: |
|
|
nie ma szans _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ce
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 11:14 am Temat postu: |
|
|
Dzięki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nat89
|
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 3:36 pm Temat postu: |
|
|
witam! przeczytałam juz chyba wszystkie posty dotyczące działu objawy ciąży i w sumie juz wiele się dowiedziałam i po częsci odpowiedziałam sobie na moje pytanie, ale juz dla swietego spokoju wolałam je tutaj napisać. Mianowicie w czwartek z chłopakiem uprawialiśmy peeting, dokładnie to najpierw ja dotykałam go w członek co doprowadziło do wytrysku, doszedł i troche skapnęło na moj brzuch, oczywiscie wszystko wytarł, ja rowniez, poszłam umyc ręce, on tez dopiero po około 5-7 minutach polozylismy sie znowu, pozniej ja go masowałam po plecach pozniej on mnie i ty razem on wsadził palec do mojej pochwy. Miałam początkowo obawy ze mogło dojsc do zaplodnienia tymbardziej ze ten dzien był na granicy dni nieplodnych z plodnymi ale uswiadomiłam sobie, ze jesli pisaliscie juz nie raz ze plemniki w srodowisku zewnetrznym zyja okolo 2 minuty a nawet jesli juz nie wytarlibysmy sie a zrobilismy to, to tyle czasu co zdazyło minac to chyba za duzo zeby plemnik byl zdolny do zycia.Co o tym sadzicie..denerwuje sie troche i nawet z tego stresu wkręcam sobie ze sluz jest nie taki jak zawsze a pewnie tak bywało zazwyczaj tylko nie miałam na to w ogole oka.Dziekuję za wszystkie odp. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 3:38 pm Temat postu: |
|
|
po zetknieciu z woda plemniki umieraja, umyliscie rece wiec nie ma powodow do obaw. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Chodząca paranoja :)
|
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 1:54 am Temat postu: |
|
|
Hehe, ten temat robi się powoli kultowy. Moje pytanie: Czy wytrysk w okolicach przedsionka pochwy to jakieś szanse na ciążę? Pozdrawiam i zarazem witam się na forum jako nowa użytkowniczka. Motywacja do rejestracji dziwna ale się poprawię ;] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 9:34 am Temat postu: |
|
|
nasienie musiałoby się dostać do śluzu kobiecego i zostać "popchnięte" do pochwy, więc raczej szans na ciążę nie ma _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 7:17 pm Temat postu: |
|
|
No i moze dodam tylko ze musialabys miec dni plodne zeby mowic o jakimkolwiek ryzyku _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|