Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ona_1991

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 16, 2009 2:36 pm    Temat postu: Help! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam problem. na początku lutego doszło między mną a moim chłopakiem do zbliżenia. Byliśmy w ubraniach i on i ja. Dodam że byłam świeżo po okresie. NIespodziewanie u niego doszło do wytrysku, tzn miał mokre spodnie... wcześniej i później dochodziło między nami też do zbliżeń ale bez wytrysku. Od tamtej pory w marcu miesiączkowałam normalnie. Teraz też czekałam ale okres spóźnia mi się już 9 dni. Mam wszystkie jego objawy: nabrzmiałe piersi, ból w dolnej części brzucha, często oddaję mocz... Czy jest możliwe żebym była w ciąży??

Robiłam sobie już dwa razy test, wyniki były negatywne.

Dodam że to bardzo stresująca sytuacja bo jutra odbieram wyniki z badań moczu (wcześniej miałam problemy z nerkami) i boję się, że przy mojej mamie dowiem się, że jestem w ciąży....
Pomóżcie!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Kwi 16, 2009 3:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kobieto plemniki musiały by mieć kontakt z twoim śluzem aby była mowa o ciaży, skoro miałaś ubranie to jak miały plemniki się dostać do niego? W dodatku musiałabyś mieć w te dni dni płodne.
Okres spóźnia ci się ze stresu, w ten sposób w ciąże nie zajdziesz ... polecam lekture podręcznika z biologi albo dział naszego forum:

http://www.biomedical.pl/forum/jak-dochodzi-do-zaplodnienia-vt426.html

Przyjemnej lektury i wrzuć na luz!

PostWysłany: Pon Kwi 20, 2009 9:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jeżeli pieściliśmy się z dziewczyną no i ja doszedłem (byłem w spodniach, spodnie mokre od spermy) i dotknąłem spodni po czym wytarłem palca i po jakichś 10 minutach zacząłem (suchym już) tym palcem pieścić ją przez majtki/rajstopy to jest szansa? Dodam, że majtki i rajstopy miała wilgotne od swojego śluzu, to mnie bardzo niepokoi.

Co do cykli mówiła, że ma regularne, mniej więcej co 28-30 dni, zdarzenie gdzieś w okolicach 20-23 dnia od rozpoczęcia ostatniego okresu. Teraz lekko Jej się okres spóźnia.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Kwi 20, 2009 10:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma szans
ce

PostWysłany: Pon Kwi 20, 2009 11:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki Smile
Powrót do góry
nat89

PostWysłany: Sro Maj 06, 2009 3:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam! przeczytałam juz chyba wszystkie posty dotyczące działu objawy ciąży i w sumie juz wiele się dowiedziałam i po częsci odpowiedziałam sobie na moje pytanie, ale juz dla swietego spokoju wolałam je tutaj napisać. Mianowicie w czwartek z chłopakiem uprawialiśmy peeting, dokładnie to najpierw ja dotykałam go w członek co doprowadziło do wytrysku, doszedł i troche skapnęło na moj brzuch, oczywiscie wszystko wytarł, ja rowniez, poszłam umyc ręce, on tez dopiero po około 5-7 minutach polozylismy sie znowu, pozniej ja go masowałam po plecach pozniej on mnie i ty razem on wsadził palec do mojej pochwy. Miałam początkowo obawy ze mogło dojsc do zaplodnienia tymbardziej ze ten dzien był na granicy dni nieplodnych z plodnymi ale uswiadomiłam sobie, ze jesli pisaliscie juz nie raz ze plemniki w srodowisku zewnetrznym zyja okolo 2 minuty a nawet jesli juz nie wytarlibysmy sie a zrobilismy to, to tyle czasu co zdazyło minac to chyba za duzo zeby plemnik byl zdolny do zycia.Co o tym sadzicie..denerwuje sie troche i nawet z tego stresu wkręcam sobie ze sluz jest nie taki jak zawsze a pewnie tak bywało zazwyczaj tylko nie miałam na to w ogole oka.Dziekuję za wszystkie odp.
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Sro Maj 06, 2009 3:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po zetknieciu z woda plemniki umieraja, umyliscie rece wiec nie ma powodow do obaw.

PostWysłany: Czw Maj 07, 2009 1:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hehe, ten temat robi się powoli kultowy. Moje pytanie: Czy wytrysk w okolicach przedsionka pochwy to jakieś szanse na ciążę? Pozdrawiam i zarazem witam się na forum jako nowa użytkowniczka. Motywacja do rejestracji dziwna ale się poprawię ;]
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Maj 07, 2009 9:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nasienie musiałoby się dostać do śluzu kobiecego i zostać "popchnięte" do pochwy, więc raczej szans na ciążę nie ma
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Maj 07, 2009 7:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i moze dodam tylko ze musialabys miec dni plodne zeby mowic o jakimkolwiek ryzyku
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 10 z 40