Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sarah_
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 25, 2009 5:26 pm Temat postu: |
|
|
Witam.
Jakies 3 tygodnie temu uprawiałam z chłopakiem petting, ale było to jednostronne- tylko on mi dogadzał. On miał na sobie majtki i spodnie od dresu, ja bielizny nie miałam ponieważ robił mi minetkę. Nastepnie, gdy skonczył, przesunął się nade mną tak, że jego spodnie dotknely moich miejsc intymnych. kolejno po jakiś 4 minutach, pieścił mnie już przez majtki. On twierdzi, ze nie było ryzyka, ale jednak jego spodnie były trochę mokre... i nie mam pewności, czy nie miał nasienia na swoim brzuchu... czy mogę być w ciąży? mam 35 dzień cyklu, a w cyklu poprzedzającym ten nie miałam owulacji (stwierdzone przez lekarza). jest szansa?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ania___21
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 25, 2009 5:29 pm Temat postu: |
|
|
czy mogłabym jeszcze prosić o pomoz w pwenej sprawie. otóż chodzi o obserwowanie śluzu. Ile dni po dniu , w któym śłuzu jest najwięcej i ma bardzo płodne cechy czyli tzw. szczyt śłuzu są dni już bezpieczne czyli niepłodne?? i jak to jest z temperaturą. czy podwyższona to oznaka że owulacja juz była czy że dopiero będzie?? i czy to prawda że po owulacji podwyższona temperatura utrzymuje sięaż do okresu? i ostatnie pytanie czy temperaturę należy mierzyć w pochwie?? czy może to być normalnie pacha lub usta??
i ytanie do nowicjuszki skąd ty masz te informacje o prejakulacie?? od ginekologa czy korzystasz z innych źródeł? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adameczek
|
Wysłany: Pon Maj 25, 2009 10:05 pm Temat postu: ważne |
|
|
mam pytanie czy jesli spuściłem sie na reke tak około godziny przed 8 rano to czy do godziny 9 plemniki mogły przeżyć ale najpierw po spuszczeniu sie na reke umyłem ja płynem i niebyło sladu spermy czy jest możliwe że plemniki przeżyły bo mam problem i nie wiem prosze o szczera i prawdziwą odpowiedz nie wiem czy mam sie bać
a później po 9 wsadziłem dziewczynie 2 palce i robiłem jej palcówe
Przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Maj 25, 2009 10:23 pm Temat postu: |
|
|
niemożliwe _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sarah_
|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 12:42 am Temat postu: |
|
|
a mi ktos odpowie proszę? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 1:13 am Temat postu: |
|
|
nie ma szansy, dziewczyno tak w ciaze sie nei zachodzi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ania___21
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 10:47 am Temat postu: |
|
|
czy mogłabym prosić o odpowiedź na moje pytana dotyczącer śłuzu i temperatury?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 12:20 pm Temat postu: |
|
|
Zajrzyj do działu metody naturalne...Tam jest wszystko napisane...Wystarczy poszukać!!! _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sarah_
|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 5:14 pm Temat postu: |
|
|
nie ma możliwość nawet jak miałam płodne? i nawet jeżeli otarł się o mnie mokrymi spodniami? bo nie widziałam, zeby mial kontakt rąk ze swoją spermą... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 11:03 pm Temat postu: |
|
|
Boże... Ile można pisać...Ty lepiej weź poczytaj jak dochodzi do zapłodnienia a dopiero później się bierz za to!!!
Ile masz lat?12?
Plemniki nie potrafią się teleportować ani latać ani przenikać przez bariery... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|