Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sarah_

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Maj 25, 2009 5:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.

Jakies 3 tygodnie temu uprawiałam z chłopakiem petting, ale było to jednostronne- tylko on mi dogadzał. On miał na sobie majtki i spodnie od dresu, ja bielizny nie miałam ponieważ robił mi minetkę. Nastepnie, gdy skonczył, przesunął się nade mną tak, że jego spodnie dotknely moich miejsc intymnych. kolejno po jakiś 4 minutach, pieścił mnie już przez majtki. On twierdzi, ze nie było ryzyka, ale jednak jego spodnie były trochę mokre... i nie mam pewności, czy nie miał nasienia na swoim brzuchu... czy mogę być w ciąży? mam 35 dzień cyklu, a w cyklu poprzedzającym ten nie miałam owulacji (stwierdzone przez lekarza). jest szansa??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
ania___21

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pon Maj 25, 2009 5:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy mogłabym jeszcze prosić o pomoz w pwenej sprawie. otóż chodzi o obserwowanie śluzu. Ile dni po dniu , w któym śłuzu jest najwięcej i ma bardzo płodne cechy czyli tzw. szczyt śłuzu są dni już bezpieczne czyli niepłodne?? i jak to jest z temperaturą. czy podwyższona to oznaka że owulacja juz była czy że dopiero będzie?? i czy to prawda że po owulacji podwyższona temperatura utrzymuje sięaż do okresu? i ostatnie pytanie czy temperaturę należy mierzyć w pochwie?? czy może to być normalnie pacha lub usta??
i ytanie do nowicjuszki skąd ty masz te informacje o prejakulacie?? od ginekologa czy korzystasz z innych źródeł?
Powrót do góry
adameczek

PostWysłany: Pon Maj 25, 2009 10:05 pm    Temat postu: ważne Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie czy jesli spuściłem sie na reke tak około godziny przed 8 rano to czy do godziny 9 plemniki mogły przeżyć ale najpierw po spuszczeniu sie na reke umyłem ja płynem i niebyło sladu spermy czy jest możliwe że plemniki przeżyły bo mam problem i nie wiem prosze o szczera i prawdziwą odpowiedz nie wiem czy mam sie bać
a później po 9 wsadziłem dziewczynie 2 palce i robiłem jej palcówe

Przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu / nowicjuszka
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Maj 25, 2009 10:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niemożliwe
sarah_

PostWysłany: Wto Maj 26, 2009 12:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mi ktos odpowie proszę?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Maj 26, 2009 1:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma szansy, dziewczyno tak w ciaze sie nei zachodzi

PostWysłany: Wto Maj 26, 2009 10:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy mogłabym prosić o odpowiedź na moje pytana dotyczącer śłuzu i temperatury??
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Maj 26, 2009 12:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zajrzyj do działu metody naturalne...Tam jest wszystko napisane...Wystarczy poszukać!!!
sarah_

PostWysłany: Wto Maj 26, 2009 5:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma możliwość nawet jak miałam płodne? i nawet jeżeli otarł się o mnie mokrymi spodniami? bo nie widziałam, zeby mial kontakt rąk ze swoją spermą...
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Maj 26, 2009 11:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Boże... Ile można pisać...Ty lepiej weź poczytaj jak dochodzi do zapłodnienia a dopiero później się bierz za to!!!

Ile masz lat?12?

Plemniki nie potrafią się teleportować ani latać ani przenikać przez bariery... Shocked
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 13 z 40