Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ania___21

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Maj 27, 2009 10:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc to znowu ja:) mam takie pytanie czy któraś z was odczuwa bóle jajnika jednego lub dwóch przez większość swojego cyklu? i czy takie pobolewanie może pojawiać siesporo po owulacji i wcale nie musi być jej wyznacznikiem??
czy śłina sprzyja plemnikom czy je osłabia??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Maj 27, 2009 6:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Idź do ginekologa, niech zrobi Ci USG bo może tworzy się cysta.

Co do śliny...Jest marnym preparatem plemnikobójczym, ale też nie służy plemnikom.
ania___21

PostWysłany: Sro Maj 27, 2009 9:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki za odp:) a wizyte mam juz umówioną ale nie ma jak ciekawosć...ale chyba rzeczywiscie cos niechalo...teraz dostalam okresu w 27 dniu cyklu..a mam 32 dniowe...SadSad narazie sie troche rozkreca..nie wiem w koncu czy to okres czy 3 plamienie w tym miesiacu;/;/
Powrót do góry
Kamilka54

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pią Maj 29, 2009 7:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Więc od razu do rzeczy: uprawiam z moim chłopakiem peeting, w miarę regularnie, tj.raz w tygodniu. Nigdy nie doykamy się "równocześnie", zawsze najpierw on mnie, potem ja jego (tak się czujemy najpewniej). Przez ostanie dwa miesiące, bywało tak, że tylko on mnie dotykał, ja jego nawet przez sekundę nie. Sam twierdzi, że nigdy przed spotkaniem ze mną nie dotykał się, ani nic w tym stylu. Dziś 12 dzień spóźnia mi się okres, objawy mam już od dłuższego czasu (chyba wszystkie możliwe!).
Zaznaczam, że miesiączkuje dopiero od około 3 lat, okresy mam bardzo nieregularne, jednak zazwyczaj spóźniał się 5-7 dni. Nie wiem w sumie co myślec, niby około tydzień temu byłam przeziębona, ale nie brałam żadnych mocniejszych lekarstw.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Pią Maj 29, 2009 10:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma możliwości żebyś była w ciąży. Nawet jeśli się masturbował zanim zaczął Ciebie dotykać, musiał przynajmniej wytrzeć rękę jeśli jej nie mył...A to niszczy plemniki...

Ja bym poszła do ginekologa. Pomoże w wyregulowaniu cyklu Smile
kapeluszka17

PostWysłany: Pią Cze 05, 2009 4:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam:(( w sobote doszło to pieszczot z moim TŻ.uprawialismy tylko petting.. nie doszło do stosunku.. ale mój kochany miał wytrysk.. znalazlo to sie na moim brzuszku i aa raczce:)
Nastepnie poszłam pod prysznic.. umyłam ręce mydlem(wydaje mi sie,że dokładnie) ... i czy jest możliwe,że w taki sposób zaszlam w ciąże?? prosze o szybka odpowiedz..(
czy może jest to wynikiem stresu??

załamana..Sad((

czy wogóle ktos kiedys w taki sposób zaszedł w ciaże????

prosze o poważne odpowiedzi..
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Pią Cze 05, 2009 11:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie...W wodzie plemniki giną od razu...a w kontakcie z mydłem tym bardziej...
wiciuu

PostWysłany: Sro Lip 01, 2009 8:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam pytanie tez bo sie tdenerwuje. dzis uprawilem z dziewczyna petting. ja jej robilem dobrze oralnie i reka natomiastr ona mi jedynie reka. kiedy ze tak powiem mielismy chwile zeby zlapac oddech, 2 razy dotknalem swojego czlonka- glowke- ale byla sucha z tego co pamietam. po prostu chcialerm " go sobie poprawic" Smile. nie bylo wytrysku podczas calej akcji od razu podkreslam. natomiast plyn prejakulacyjny owszem bo boxerki mialem lekko mokre co zauwazylem. w kazdym razie po tym jak sam dotknalem sobie penisa robilem jej dobrze reka ale nie wkladalem gleboko bo mowila ze boli itd wiec jedynie z wierzchu ewentualnie lekko włożylem. potem ustami i jezykiem jej robilem dobrze. stad moje pytanmie czy ona moze teraz zajsc w ciaze????(nie bo jej robilem dobrze ustami/jezykiem, tylko ze wzgledu na dotkniecie przez mnie czlonka itd..) prosze o szybka odpowiedz:((!
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lip 01, 2009 9:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w ciaze przez jezyk? człowieku...ile Ty masz lat...do ciazy potrzebne sa dni pł,odne. owulacja i wytrysk w srodku... Shocked Confused

Powrót do góry
wiciuu

PostWysłany: Sro Lip 01, 2009 9:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ehh wlasnie napisalem ze pisze to NIE DLATEGO ze uwazam ze mogla zajsc w ciaze bo jej robilem dobrze jezykiem, tylko chodzi o palec i plyn na nim bedacy:))

Dodano po 2 minutach:

plyun wystepujacy przed podnieceniem. nie bylo wytrysku co ju mowilem. po prostu czy przez to ze na palcach MOGLEM miec ten plyn(kidy poprawialem czlonka) i potem robilem jej dobrze tą reka(przy czym wyzej opisalem juz ze nie wkladalem do srodka jedynie na wierzchu, ewentualnie lekko glebiej) moze doprowadzic do tego ze bedzie w ciazy...Smile ogolnie o to chodzi;] i prosilbym o odpowiedz nawet jesli to jest glupie pytanie bo mnie nerwy zjadaja, dziekuje z gory:)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 14 z 40