Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lip 01, 2009 9:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w tym płynie nie ma plemnikow...pojawiaja sie tuz przed wytryskiem Razz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wiciuu

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lip 01, 2009 9:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha, czyli nie moze byc w ciazy????Smile)(do wytrysku to mi jeszcze brakowalo pare ruchow wiec o Wink )
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Lip 01, 2009 10:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no nie Smile

Powrót do góry
wiciuu

PostWysłany: Sro Lip 01, 2009 10:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje slicznie:)))))hyhy:DD ha:D..;];]no..to sie nacieszylem:P
Powrót do góry
andrewww

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sob Lip 04, 2009 4:59 pm    Temat postu: Duży problem. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, wiem że moje pytanie będzie głupie i może śmieszne ale mam nadzieje że są osoby które odpowiedzą mi na to poważnie.

Około 10 rano dotykałem się z dziewczyną itd, w wyniku czego z penisa wyszedł mi śluz, około 11 umyłem żołądz . Po tym umyłem ręce, wytarłem ręcznikiem. Pozniej wykonywałem jeszcze wiele czynności, czesałem psa, obiad, jazda na rowerach itd. ogólnie aktywny dzień.
Wieczorem, około godziny 20stej byłem u dziewczyny, pozniej włożyłem jej tego nieszczęsnego palca na jakieś 2 sek do pochwy, na około 1/4 długości palca. Wydaje mi się że nie ma mowy o wpadce w takiej sytuacji. Tyle że miały dni płodne ( tyle że ma jeszcze nieregularne)
Proszę o poważne wypowiedzi.
Pozdrawiam serdecznie poważnych Wink

przenosze do pokrewnego -- eyesonfire
Powrót do góry
mgm

Otrzymał 7 podziękowań w 7 postach

PostWysłany: Sob Lip 04, 2009 5:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie miałeś nawet wytrysku więc mowy o wpadce/ ciąży nie ma w ogóle !

bardziej prawdopodobna byłaby infekcja, jesli po tych wszystkich czynnościach nawet nie umyłeś rąk ;/
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Lip 04, 2009 8:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostro.... Neutral
jak przez palec mozna zajsc w ciaze?
musiałbys miec hektolitry spermy na nich i ogromnego speeda... Razz
poza tym wytarłes łapy,umyłes i minelo wiele godzin do nastepnych pieszczot.
ja szans na ciaze nie widze.. Smile spokojniee Razz

Powrót do góry
JustMee

PostWysłany: Nie Lip 05, 2009 8:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, szukałem postow o podobnej tresci/problemie, ale na wszelki wypadek napisze wam jak wyglada sytuacja, zeby pelen jej obraz byl
Piescilismy sie z moja dziewczyna. Prawdopodobnie miałem preejakulat na dłoni(w sumie na palcach)(nie sperma, w ogole jej nie bylo, tylko prejakulat:C) i pieściłem tą dłonią pochwę mojej dziewczyny. Była wilgotna. Jest dziewicą. Palce nie wchodziły głęboko, zalewdie ok 2 - 3 cm i nie na długo.Pochwę swojej dziewczyny zacząłem pieścić po paru sekundach od dotknięcia preejakulatu, w tym czasie preejakulat miał kontakt z powietrzem.
Czy w taki sposób może być ciąża?
Prosze, odpowiedzcie.
będe wdzięczny za konkretne i powazne odpowiedzi a nie jakies przesmiewcze i ironiczne..plis:(
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Lip 05, 2009 9:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W tym plynie teoretycznie nie ma plemnikow, jedynie pojawiaja sie przed samym wytryskiem... jezeli do wytrysku bylo daleko to ciaza wykluczona.
Następnym razem radze jednak być ostrożnym... po co sie stresować...

PostWysłany: Nie Lip 05, 2009 9:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tzn do wytrysku jeszcze pare ruchow..dobra;] bez szczegolow no jeszcze troche i by byl ale nie ze lada chwila.... ehh no bede uwazal na pewno nst razem, oj bede.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 15 z 40