Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Lip 05, 2009 10:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uwazaj bo taki stosunek jest niebezpieczny i u kazdego roznie to bywa. Ja mialam takie stosunki z chlopakiem i pozniej tylko strach jest. A niepotrzebnie. Lepiej w gumki zainwestowac.
Powrót do góry
JustMee

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lip 05, 2009 11:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie bylo stosunku:))))
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lip 06, 2009 8:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli nie było to ciazy tez nie bedzie Cool

Powrót do góry
JustMee

PostWysłany: Pon Lip 06, 2009 8:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh:P to super;DVery HappyVery HappyVery Happy. NIe no przeciez wyzej opisalem ze stosunku nie bylo tylko ta "zabawa". Wprowadzenia penisa do pochwy nie bylo, wytrysku tez nie tylko ta zabawa i ten nieszczesny plny..stad moj obaw ze jak byl na palcu a ja potem robilem jej dobrze , to co s moze z tego byc;) ale skoro nie to ufff.Smile))) (dziekuje za tak szybka odpowiedz!!Smile) )
Powrót do góry
nokiaa

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Czw Lip 09, 2009 10:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie Very Happy
czy przez petting może dojść do uszkodzenia jakichś narządów wewnętrznych i czym to się objawia? Question Very Happy
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lip 09, 2009 10:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli jest zbyt gwałtowny to mozna uszkodzic scianki pochwy..
czym sie objawia? długotrwałym krwawieniem... ;/

justmee spoko Smile

Powrót do góry
nokiaa

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Czw Lip 09, 2009 11:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki Very Happy trochę bałam się, że coś mam uszkodzone, bo zauważyłam niewielkie plamienie, ale myślę, że jest to spowodowane 7 dniem okresu;)
Powrót do góry
bodzio

PostWysłany: Sob Lip 11, 2009 11:31 am    Temat postu: Dziwny przypadek ciąży... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, mamy z dziewczyną nurtującą nas sprawę....
Hm... Zatem czytałem wiele na ten temat i niby błaha sprawa, jednak nas to wszystko martwi i wgl. Jesteśmy dość młodzi i do spraw seksu podchodzimy bardzo powoli, poznajemy sie [wiecie ock?]. Zatem uprawialismy petting przez bielizne, tzn ja na niej , tzw seks przez ciuchy. No potem odwinalem mojej dziewczynie majtki i dotykalem moim penisem [oczywiscie w majtkach] jej narzadow, lekko wkladalem do pochwy itp. Nie mialem wytrysku [!!!]. Czytalem rowniez o prejakulancie [jezeli dobrze pamietam]. I pewnie troszku u mnie tego bylo, bo na to nie mialem wplywu. Podajac wszystko, powiem rowniez, ze nastepnie nastapil petting palcem. To byl nasz taki pierwszy petting i wgl. Zamartwiamy sie czy przez to wszystko mogloby dojsc do zaplodnienia.? Prosimy Was o rade..

przenosze do pokrewnego -- eyesonfire
Powrót do góry
Mmmadzia

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sob Lip 11, 2009 11:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro tyle czytałeś to powinieneś wiedziec że zajście w ciąże przez petting jest raczej niemożliwe wiesz ock
Powrót do góry
bodzio

PostWysłany: Sob Lip 11, 2009 12:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No fakt faktem. Jednak wiesz, jestesmy mlodzi i po prostu martwimy sie, i prosimy o wasze zdanie na ten temat i wgl...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 16 z 40