Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Lip 11, 2009 1:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma mozliwosci zajscia w ciaze przez ubranie ! Exclamation

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Lip 12, 2009 10:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie masz czym sie martwic Smile
Powrót do góry
andrewww

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lip 12, 2009 2:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyli jak nie miałem wytrysku, tylko ta wydzielina przy podnieceniu, przynajmniej tak mi się wydaje bo wytrysku nie czułem. I potem umyłem ręce wodą i dopiero jakieś 8-9 h pozniej włożyłem dziewczynie na 2 sek 1/4 palca do pochwy nie mam się czego obawiać?;>
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lip 12, 2009 3:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie masz Smile ojcem nie zostaniesz Laughing

Powrót do góry
xladyx

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pon Lip 13, 2009 2:09 pm    Temat postu: Czy jest możliwe, że zaszłam w ciążę? Proszę o pomoc! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

"Czy jest możliwość zajścia w ciążę gdy członek ocierał się o pochwe, ale nie wszedł w nią, dotykal lekko wewnętrznych jej części ale tylko tak z brzegu? nie było wytrysku lecz się martwię. Penis był raczej suchy bez kropelkowania ani żadnego śluzu...bo ja po prostu tak mam rzadko. Tak samo czy może coś się stać przy pieszczotach palcami? jeżeli dotykałem swojego penisa (nie było wytrysku) a później po jakimś czasie wkładałem palec do pochwy swojej dziewczyny. "

Ktoś kiedyś zadał takie pytanie, jednak nie zauważyłam nigdzie odpowiedzi na nie, a bardzo mi na niej zależy. Jestem w takiej samej sytuacji, Dodam, że to był pierwszy jakikolwiek kontakt płciowy z moim mężczyzną. Bardzo proszę o jak najszybszą odpowiedź!

przenosze do pokrewnego -- eyesonfire
Powrót do góry
Rozczochrana

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Lip 13, 2009 3:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak nie było wytrysku ani preejakulatu to nie może byc mowy o ciąży
proszę pisać w odpowiednich tematach bo robi się zamęt
Powrót do góry
xladyx

PostWysłany: Pon Lip 13, 2009 3:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Właśnie nie jestem pewna, czy nie było preejakulatu.
Powrót do góry
Mmmadzia

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pon Lip 13, 2009 4:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrób sobie test , skoro tak się martwisz....
Powrót do góry
Rozczochrana

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Lip 13, 2009 4:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test najszybciej po 14 dniach od zdarzenia
Powrót do góry
xladyx

PostWysłany: Pon Lip 13, 2009 4:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Więc istnieje ryzyko ciąży?
Dodam, że chłopak miał przez cały czas na sobie prezerwatywę plemnikobójczą, tyle, że na jakąś minutę prezerwatywa się zsunęła.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 17 z 40