Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mgm
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 7 podziękowań w 7 postach
|
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 5:23 pm Temat postu: |
|
|
a chłopak miał w ogóle wytrysk ?
bez niego ciąża jest niemożliwa... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ultracolorowa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 5:46 pm Temat postu: |
|
|
wytrysk byl potem.. slyszalam ze w preejakulacie takze znajduja sie plemniki czy w moim wypadku jest mozliwa wpadka?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 5:47 pm Temat postu: |
|
|
Plemniki zdolne do zapłodnienia pojawiają się w preejakulacie bezpośrednio przed wytryskiem.
Możesz być spokojna. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ultracolorowa
|
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 5:50 pm Temat postu: |
|
|
dzieki:) obawialam sie ze moj chlopak mogl je na palcach przeniesc do pochwy. a ile zyja plemniki z preejakulatu na ciele? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 5:54 pm Temat postu: |
|
|
Przeczytaj uważnie co napisałam...
Plemniki zdolne do zapłodnienia w preejakulacie pojawiają się BEZPOŚREDNIO przed wytryskiem...
Żeby było ryzyko musiałoby być tak: chłopak wyjmuje z Ciebie członek i w kilka sekund później strzela...
a plemniki w warunkach niesprzyjających żyją krótko...Ile dokładnie, to zależy od kondycji spermy...Nie można określić jednoznacznie...
NIE MASZ SIĘ CZYM MARTWIĆ _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ultracolorowa
|
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 5:56 pm Temat postu: |
|
|
dzieki;) watpliwosci mialam dlatego ze w tym internecie to zachodza w ciaze osoby uprawiajace sex przez ubranie;p co jest nie mozliwe wg mnie;p |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 6:05 pm Temat postu: |
|
|
Bo jest niemożliwe...
Ech...A wystarczyłoby zrobić w szkole obowiązkowe zajęcia z ginekologiem...Położną...Kimkolwiek przygotowanym do poprowadzenia tematu... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
q
|
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 7:07 pm Temat postu: |
|
|
Są dni płodne w czasie ciąży?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 8:00 pm Temat postu: |
|
|
Nie
Nie ma cyklu, nie ma dni płodnych/niepłodnych _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lalciaa .
|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 12:57 pm Temat postu: |
|
|
magi napisał: | dziękuję Ci za odpowiedź. Trochę mnie uspokoiło to, co napisałaś. Wydaje mi się, że stopniowo objawy tej urojonej ciąży mijają, jednak cały czas czuję jakbym miała coś w brzuchu-ciągle mi się coś przelewa, boli mnie żołądek, mdli mnie, a dzisiaj dołączył się do tego ból w podbrzuszu i plecach. Może cały cykl mi się rozregulował? Czy to też może być skutek stresu? |
Witaj studiuje ginekologie objawy które piszesz czyli odczuwasz coś w brzuchu boli cie żołądek i mdli cie to nic innego jak ciąża urojona.. masz takie dolegliwości ponieważ boisz się że jesteś w ciąży i dlatego wmawiasz sobie takie dolegliwości.. to nic innego jak nasza psychika nie obawiaj sie niczego ponieważ stres.. a już napewno stres przed obawą ciąży prowadzi do zaburzeń hormonalnych. zatrzymuje ci się okres wtedy coraz bardziej obawiasz się że jesteś w ciąży.. pozbądź sie stresu bo z tego co czytałam przez ten sposób który napisałaś nie zajdziesz w ciąże pozdrawiam gorąco i niczego się nie bój |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|