Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mgm

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 7 podziękowań w 7 postach

PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 5:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a chłopak miał w ogóle wytrysk ?
bez niego ciąża jest niemożliwa...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
ultracolorowa

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 5:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wytrysk byl potem.. slyszalam ze w preejakulacie takze znajduja sie plemniki czy w moim wypadku jest mozliwa wpadka??
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 5:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Plemniki zdolne do zapłodnienia pojawiają się w preejakulacie bezpośrednio przed wytryskiem.

Możesz być spokojna.
ultracolorowa

PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 5:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki:) obawialam sie ze moj chlopak mogl je na palcach przeniesc do pochwy. a ile zyja plemniki z preejakulatu na ciele?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 5:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przeczytaj uważnie co napisałam...

Plemniki zdolne do zapłodnienia w preejakulacie pojawiają się BEZPOŚREDNIO przed wytryskiem...

Żeby było ryzyko musiałoby być tak: chłopak wyjmuje z Ciebie członek i w kilka sekund później strzela...

a plemniki w warunkach niesprzyjających żyją krótko...Ile dokładnie, to zależy od kondycji spermy...Nie można określić jednoznacznie...

NIE MASZ SIĘ CZYM MARTWIĆ Smile
ultracolorowa

PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 5:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki;) watpliwosci mialam dlatego ze w tym internecie to zachodza w ciaze osoby uprawiajace sex przez ubranie;p co jest nie mozliwe wg mnie;p
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 6:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bo jest niemożliwe...

Ech...A wystarczyłoby zrobić w szkole obowiązkowe zajęcia z ginekologiem...Położną...Kimkolwiek przygotowanym do poprowadzenia tematu...
q

PostWysłany: Pią Sie 14, 2009 7:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Są dni płodne w czasie ciąży??
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Pią Sie 14, 2009 8:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie Shocked

Nie ma cyklu, nie ma dni płodnych/niepłodnych Shocked
Lalciaa .

PostWysłany: Sob Sie 15, 2009 12:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

magi napisał:
dziękuję Ci za odpowiedź. Trochę mnie uspokoiło to, co napisałaś. Wydaje mi się, że stopniowo objawy tej urojonej ciąży mijają, jednak cały czas czuję jakbym miała coś w brzuchu-ciągle mi się coś przelewa, boli mnie żołądek, mdli mnie, a dzisiaj dołączył się do tego ból w podbrzuszu i plecach. Może cały cykl mi się rozregulował? Czy to też może być skutek stresu?

Witaj Smile studiuje ginekologie Smile objawy które piszesz czyli odczuwasz coś w brzuchu boli cie żołądek i mdli cie to nic innego jak ciąża urojona.. masz takie dolegliwości ponieważ boisz się że jesteś w ciąży i dlatego wmawiasz sobie takie dolegliwości.. to nic innego jak nasza psychika Smile nie obawiaj sie niczego ponieważ stres.. a już napewno stres przed obawą ciąży prowadzi do zaburzeń hormonalnych. zatrzymuje ci się okres wtedy coraz bardziej obawiasz się że jesteś w ciąży.. pozbądź sie stresu bo z tego co czytałam przez ten sposób który napisałaś nie zajdziesz w ciąże Smile pozdrawiam gorąco i niczego się nie bój Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 26 z 40