Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
q

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sie 20, 2009 12:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest biały śluz w czasie ciąży??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Sie 20, 2009 12:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

q To jest sprawa indywidualna każdej kobiety, różnie organizm kobiety wtedy reaguje niektóre kobiety mają biały śluz, inne przeźroczysty a jeszcze inne w ogóle go nie posiadają!

Druga uwaga to chyba nie ten temat do zadawania takich pytań! Po drugie to pytanie wielokrotnie padało na forum! Czytanie nie gryzie... !

Wysłał podziekowań: 3

PostWysłany: Czw Sie 20, 2009 1:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A co sądzicie o tym?
Z dziewczyna troche sie pobawilismy, ale to nie bylo nic takiego. W zasadzie nie ma mowy o stosunku, tylko male podniecenie. Potem ona dotknela(czystego) mojego narzadu (ale nie samego czubka) a potem(jakies 5 min) poprawila sobie majtki. Dodam, ze nie bylo zadnego wytrysku ani preejakulatu. Przynajmniej nie czulem zeby preejakulat byl, ale wytrysku nie bylo napewno. Wiem, ze pelno bylo takich tematow ale stres mnie zrzera i musialem to napisac.;/ ;/ czy spozniajacy sie okres moze byc powodem do niepokoju? odpiszcie ;/
Powrót do góry
mgm

Otrzymał 7 podziękowań w 7 postach

PostWysłany: Czw Sie 20, 2009 1:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w waszym przypadku ciąża jest absolutnie niemożliwa !! Shocked
a okres może się spóźniać z tysiąca powodów: stres, przemęczenie, dieta, zmiana klimatu, wyjazd itd....
Powrót do góry
MJ

PostWysłany: Czw Sie 20, 2009 3:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok dzieki za odp:) Wink szczerze to chodze blady i zestresowany az nie mam ochoty jesc. Czyli nie ma szans tak? Dodam ze te majtki byly troche mokre od sluzu i to bylo kilka dni chyba 5 przed data okresu. To chyba zaczynaly sie dni nieplodne. prosze jeszcze o odp bo naprawde ciezko mi z tym.
Powrót do góry
mgm

PostWysłany: Czw Sie 20, 2009 3:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dni niepłodne zaczynają się min. 12 dni przed okresem, więc 5 dni przed, to już na pewno niepłodne!
poza tym bez wytrysku NIE MA SZANS na ciążę !! własnym śluzem się dziewczyna przecież nie zapłodni, więc przestań się stresować, tylko lepiej idź na spacer Smile)
Powrót do góry
MJ

PostWysłany: Czw Sie 20, 2009 5:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuję Ci bardzo:)

Kurcze minely 2 dni a okresu jeszcze nie ma;/ zawsze przed tym pojawialy sie bóle piersi i brzuch zaczynal bolec, a narazie tylko piersi bolą;/ wczesniej cykle byly w miare regularne. Czy moze to byc spowodowane zmianami hormonalnymi? Dodam że pierwszy raz tak sie zblizylismy(ocieraliśmy sie w ubraniach) i chyba ostatni w najblizszym czasie....a jesli to stres to jak mam ją uspokoić że wszystko ok, bo nieraz juz traci nadzieje ze wszystko w porzadku.

Jak chcesz coś dodać użyj opcji "zmień". Jest w prawym górnym rogu każdego Twojego posta. Posty połączyłam / nowicjuszka
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Sie 22, 2009 3:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciąża jest niemożliwa a organizm to nie maszyna. Nie panikuj. Okres przyjdzie. Żeby doszło do ciąży potrzebna jest duża ilość świeżej spermy w kobiecie i owulacja. A tu zabrakło przynajmniej jednego czynnika.

Okres się prędzej czy później pojawi. Od poprawiania majtek jeszcze nikt w ciążę nie zaszedł.
marcjanna

PostWysłany: Nie Sie 23, 2009 11:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!
Przepraszam, że zawracam głowę-mój problem z boku może wydawać się całkiem głupi, nie mniej jest i mnie dręczy. Confused
2 tygodnie temu uprawiałam z chłopakiem petting. Był to 11. dzień cyklu, a więc dzień płodny (mam cykle 27,28-dniowe). Confused
Nie martwi mnie sperma ani wytrysk, ponieważ miał on miejsce podczas pettingu w prezerwatywie, którą chłopak od razu potem zdjął i umył się. Ja cały czas byłam w bieliźnie. Smile Jednak zanim ją założył, obawiam się, że mógł dotknąć swojego penisa i przenieść na dłoni płyn preejakulacyjny (sam twierdzi, że nie czuł, by się wtedy wydobywał) na moje wargi sromowe i przedsionek pochwy (palec nie wchodził do środka!). Wiem, że płyn (jeśli w ogóle się pojawił) miał zapewne kontakt z powietrzem, zanim mój chłopak w ogóle dotknął go ręką. Pozostawiam najgorszą opcję, czyli taką, żę chłopak niczego też w tym czasie nie dotykał, choć prawodpodobnie była to pościel czy moja ręka. Smile
Dwa dni później nabawiłam się zapalenia jajników i brałam antybiotyki, którymi rozwaliłam sobie żołądek, nic nie jadłam przez skurcze jelit i wymioty. Ze stresu nie spałam przez kilka nocy.
Jestem dwa dni przed spodziewanym okresem, a znów boli mnie prawy jajnik (jak przy owulacji) i jakby macica. ;/ Chyba świruję.... Jest zagrożenie?
Pytam, bo obeszłam dosłownie wszystkie fora i na każdym mogę znaleźć sprzeczne informacje. Confused
W czwartek wybieram się do ginekologa. Smile
Z góry dziękuję za odpowiedzi. Smile

Ostatnio zmieniony przez marcjanna dnia Nie Sie 23, 2009 11:59 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
mgm

PostWysłany: Nie Sie 23, 2009 11:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ciąża jest niemożliwa - w preejakulacie nie ma plemników zdolnych do zapłodnienia! owszem - pojawiają się, ale dopiero bezpośrednio (kilka sekund) przed wytryskiem.
w waszym przypadku - jak piszesz - wytrysk był dopiero w prezerwatywie, a poza tym nawet nie było stosunku, więc absolutnie nie ma możliwości zajścia w ciążę.
a boleć może Cię właśnie dlatego, że zbliża Ci się okres.

nie martw się Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 27 z 40