Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marcjanna

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 12:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Miło mi to słyszeć! Smile Dziękuję za uspokojenie, bo chyba sama zaczęłam sobie wmawiać pewne objawy. Confused Jedyne, co mnie dręczy, to to dziwne uczucie w macicy. Confused
Właściwie czytałam tu o podobnych sytuacjach, jednak najlepiej jest usłyszeć słowa skierowane bezpośrednio do własnego przypadku. Very Happy
Zapewne przez antybiotyki, które brałam i ogromny stres okres może się opóźnić... Confused
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala50

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 3:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cześć. mam problem. kochałam się z chłopakiem dzień po skończeniu krwawienia... to był moj pierwszy stosunek. niby mój chłopak miał prezerwatywe, nie pękła a wytrysk nastąpił na zewnątrz... wychodzi że to były dni prawdopodobnie nie płodne. miesiączki raczej regularne co 27 dni... na drugi dzien po stosunku czułam się dość dziwnie bolał mnie brzuch i podbrzusze, nie miałam apetytu i chodziłam często "siusiu" ... ten dziwny ból mam nadal... czy to mogą być objawy ciąży?? czy to możliwe że jestem w ciązy???pomóżcie prosze!!!! Sad
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 4:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala50 jezeli chlopak mial prezerwatywe ktora nie pekla, a wytrysk nastapil na zewnatrz to jakim sposobem mialas zajsc w ciaze?!
Na drugi dzien po stosunku, nie wystepuja objawy ciazy (no chyba ze urojonej - to moze i owszem).
Mozliwosci zajscia w ciaze nie ma! Jesli tak by sie zachodzilo w ciaze to kurcze nie bylo by problemu niżu demograficznego bo co druga dziewczyna by z brzuchem chodziła....
Czy tego nie uczą na lekcjach biologi, czy wychowaniu do życia w rodzinie?! Przecież to są podstawy, które każdy powinien znać!
Bóle mogą wynikać z tego ze rozpoczełaś współżycie, być może zbyt "mocno, gwałtownie" to wszystko zaszło i cos się "obtarło". Organizm nie jest do tego przyzwyczajony i być może stad takie bóle.

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 5:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala ja miałam tak jak Ty po pierwszym razie. takie same bóle miałam. przez parę dni.

Riverside - Schizophrenic Prayer
Powrót do góry
mala50

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 8:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Być może że to moje urojenia... zawsze się wszystkim przejmuje i to bardzo Sad mam nadzieje że to niedlugo minie.. dziękuje za zainteresowanie sie moim problemem:*
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 10:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bedzie ok. po 1wszym razie zawsze jest bol . niczym sie nie martw, zabezpieczaliscie sie wiec jest ok Smile narazie nie kochajcie sie ze wzgl na zagojenie sie Smile

Powrót do góry
marcjanna

PostWysłany: Wto Sie 25, 2009 7:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pisałam o moim problemie na poprzedniej stronie...Kurczę, mimo że to wydaje się absurdalne, powinnam dziś dostać ten okres i nie ma. Jestem panikarą... Laughing Eh.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sie 25, 2009 7:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

marcjanna ciaza wykluczona, jesli wytrysk nastapil do prezerwatywy i sperma nie miala kontaktu z twoimi intymnymi czesciami ciala ciaza wykluczona. Okres napewno spoznia sie przez antybiotyki i stres

Wysłał podziekowań: 3

PostWysłany: Wto Sie 25, 2009 8:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja tez pisalem o problemie wczesniej i kurcze okresu jeszcze nie ma;/ przez jakis czas wyluzowalem ale teraz znowu te nerwy ehhh;/;/ takie są skutki jak się mysli za pozno:( ile moze sie okres max spoznic? tydzien, dwa tygodnie? i powiedzcie od czego to moze byc? na czym polegają te zmiany hormonalne?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sie 25, 2009 9:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MJ twoja dziewczyna w ten sposob napewno w ciaze nei zajdzie, nie ma takie fizycznej mozliwosci.
Okres moze sie spozniac nawet ze stresu i w ten sposob tworzy sie bledne kolo. Co do dlugosci opoznienia nie ma reguly, tydzien dwa czasem i wiecej... . Jesli by ja mialo to uspokoic, niech dziewczyna 14 dni po sytuacji zrobi test (normalny albo z krwi). Wtedy bedziecie mieli pewnosc.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 28 z 40