Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marcjanna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 12:08 am Temat postu: |
|
|
Miło mi to słyszeć! Dziękuję za uspokojenie, bo chyba sama zaczęłam sobie wmawiać pewne objawy. Jedyne, co mnie dręczy, to to dziwne uczucie w macicy.
Właściwie czytałam tu o podobnych sytuacjach, jednak najlepiej jest usłyszeć słowa skierowane bezpośrednio do własnego przypadku.
Zapewne przez antybiotyki, które brałam i ogromny stres okres może się opóźnić... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala50
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 3:29 pm Temat postu: |
|
|
cześć. mam problem. kochałam się z chłopakiem dzień po skończeniu krwawienia... to był moj pierwszy stosunek. niby mój chłopak miał prezerwatywe, nie pękła a wytrysk nastąpił na zewnątrz... wychodzi że to były dni prawdopodobnie nie płodne. miesiączki raczej regularne co 27 dni... na drugi dzien po stosunku czułam się dość dziwnie bolał mnie brzuch i podbrzusze, nie miałam apetytu i chodziłam często "siusiu" ... ten dziwny ból mam nadal... czy to mogą być objawy ciąży?? czy to możliwe że jestem w ciązy???pomóżcie prosze!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 4:45 pm Temat postu: |
|
|
mala50 jezeli chlopak mial prezerwatywe ktora nie pekla, a wytrysk nastapil na zewnatrz to jakim sposobem mialas zajsc w ciaze?!
Na drugi dzien po stosunku, nie wystepuja objawy ciazy (no chyba ze urojonej - to moze i owszem).
Mozliwosci zajscia w ciaze nie ma! Jesli tak by sie zachodzilo w ciaze to kurcze nie bylo by problemu niżu demograficznego bo co druga dziewczyna by z brzuchem chodziła....
Czy tego nie uczą na lekcjach biologi, czy wychowaniu do życia w rodzinie?! Przecież to są podstawy, które każdy powinien znać!
Bóle mogą wynikać z tego ze rozpoczełaś współżycie, być może zbyt "mocno, gwałtownie" to wszystko zaszło i cos się "obtarło". Organizm nie jest do tego przyzwyczajony i być może stad takie bóle. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zagubiona_ona
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 5:40 pm Temat postu: |
|
|
mala ja miałam tak jak Ty po pierwszym razie. takie same bóle miałam. przez parę dni. _________________ We collect our phobias
Our sicknesses
Feel so good only when we can complain
Riverside - Schizophrenic Prayer |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala50
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 8:05 pm Temat postu: |
|
|
Być może że to moje urojenia... zawsze się wszystkim przejmuje i to bardzo mam nadzieje że to niedlugo minie.. dziękuje za zainteresowanie sie moim problemem:* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 10:00 pm Temat postu: |
|
|
bedzie ok. po 1wszym razie zawsze jest bol . niczym sie nie martw, zabezpieczaliscie sie wiec jest ok narazie nie kochajcie sie ze wzgl na zagojenie sie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
marcjanna
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 7:16 pm Temat postu: |
|
|
Pisałam o moim problemie na poprzedniej stronie...Kurczę, mimo że to wydaje się absurdalne, powinnam dziś dostać ten okres i nie ma. Jestem panikarą... Eh. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 7:19 pm Temat postu: |
|
|
marcjanna ciaza wykluczona, jesli wytrysk nastapil do prezerwatywy i sperma nie miala kontaktu z twoimi intymnymi czesciami ciala ciaza wykluczona. Okres napewno spoznia sie przez antybiotyki i stres _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
MJ
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 8:58 pm Temat postu: |
|
|
Ja tez pisalem o problemie wczesniej i kurcze okresu jeszcze nie ma;/ przez jakis czas wyluzowalem ale teraz znowu te nerwy ehhh;/;/ takie są skutki jak się mysli za pozno:( ile moze sie okres max spoznic? tydzien, dwa tygodnie? i powiedzcie od czego to moze byc? na czym polegają te zmiany hormonalne? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 9:27 pm Temat postu: |
|
|
MJ twoja dziewczyna w ten sposob napewno w ciaze nei zajdzie, nie ma takie fizycznej mozliwosci.
Okres moze sie spozniac nawet ze stresu i w ten sposob tworzy sie bledne kolo. Co do dlugosci opoznienia nie ma reguly, tydzien dwa czasem i wiecej... . Jesli by ja mialo to uspokoic, niech dziewczyna 14 dni po sytuacji zrobi test (normalny albo z krwi). Wtedy bedziecie mieli pewnosc. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|