Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MJ

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 25, 2009 9:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli nie mamy czym się martwić tak? bo ostatnio przestalem trzezwo juz myslec a nie moze tak byc dluzej....czyli po prostu - nawet jakby miala ten plyn na rekach ktorymi potem mnie lapala za plecy, wlosy itd. i dotkneła pozniej swojegu sluzu, to nie bylby w stanie 5 minut ten plyn przezyc w tym powietrzu poza narządami....?? na to wychodzi co tu przeczytalem. prawda?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Sie 25, 2009 9:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, aby byla jakakolwiek szansa na zajscie w ciaze musialbys miec na palcach sperme (nie plyn) i wprowadzic jej ją do pochwy (oczywiscie musiala by miec dni plodne).
Jezeli byl tylko plyn, w dodatku dotnkela sobie majtek, a nie narządów. A po 5 minutach plemniki w nieprzynajznym srodowisku gina, co bylo wiele razy poruszane w tym dzial o temacie nie wspomne. Szanse za ciaze zerowe.
A moze by tak pomyslec czy to dla dziewczyny nie za wczesnie na takie "gierki" skoro potem taka panika jest? To ma byc przyjemnosc a nie ciagly strach ze bedzie dziecko.... Neutral

PostWysłany: Wto Sie 25, 2009 10:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem wiem, to bedzie dla nas nauczka na przyszlosc. Chyba najwieksza w moim zyciu. szkoda tylko ze uczymy sie na swoich bledach Sad ....a co do dni plodnych i nieplodnych to chyba trudno bedzie to wyliczyc skoro okres sie spoznia Neutral dobra dziękuje Ci za pomoc, teraz pozostaje tylko to czekanie. pozostaje mi tylko miec nadzieje ze obejdzie sie bez nerwow i wszystko skonczy sie ok. jeszcze tu napisze i jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam. Wink
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Sie 26, 2009 12:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wyliczenie dni płodnych jest banalne...Nawet przy nieregularnych cyklach...

Jak to zrobić jest napisane w dziale "Metody naturalne" w temacie "Jak wyliczyć dni płodne/niepłodne" (to jest 3 od góry chyba).

A co do ciąży to ja się przyłączam do wypowiedzi mi. Ciąża byłaby możliwa jeśli na palcach byłaby świeża sperma.
MJ

PostWysłany: Sro Sie 26, 2009 11:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok dzieki. będę czekal cierpliwie do konca mies.
Powrót do góry
MJ

PostWysłany: Wto Wrz 01, 2009 1:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej. moje obawy sie rozwiazaly. okres przyszedł 6 dni temu i naprade ulga niesamowita:) Jedynie co jeszcze mnie niepokoi to lekko bolace piersi. Nigdy w 6 dniu nie bolaly czy to normalne? Pozdrawiam
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Wrz 01, 2009 1:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MJ jeżeli okres trawł tyle co zawsze, nie było to plamienie to naprawdę w twoim przypadku nie ma mowy o ciaży. Teraz to już psychika płata Ci figle. Naprawdę.

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Wrz 05, 2009 5:22 pm    Temat postu: Problem z okresem, nietypowy! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej, nie uprawialem z dziewczyna seksu, tylko lezelismy obok siebie obejmujac sie czule i calujac. Bylismy obydwoje w ubraniach itp. W czasie tego zblizenia, cos mi pocieklo z penisa i troche mialem zalane spodenki. Teraz mojej dziewczynie spoznia sie okres juz o jakis tydzie. Czy to mogla byc sperma?? Czy mogla sie przedostac do jej pochwy?? Pomocy bo juz wychodze z siebie;(

Przyłączyłam do odpowiedniego tematu.

Nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne. Wystarczy poszukać. Jeśli masz problem, to użyj opcji "szukaj". Po to ona jest.

Przeczytaj regulamin forum / nowicjuszka
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Wrz 05, 2009 5:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To co opisujesz, to najprawdopodobniej preejakulat. On nie zawiera plemników zdolnych do zapłodnienia. Takie mogą się w nim pojawić bezpośrednio przed wytryskiem.

Przez bieliznę plemniki się nie przedostaną...Nie przegryzają materiału...Nie mają zębów..Nie potrafią latać, ani się teleportować Wink Więc możesz być spokojny.

Ciąży z tego nie będzie.

A okres może się spóźniać przez zmianę klimatu, podróże, stres...

Spokojnie Smile Jak brak okresu się będzie przedłużał to proponuję wysłać dziewczynę do ginekologa. Niech sprawdzi czy wszystko jest ok Smile
pan_P

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Wrz 05, 2009 5:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wlasnie ona nie chce isc do Ginekologa, i nie da sobie przetlumaczyc ze cos takiego jest niemozliwe...
Okres spoznia jej sie pierwszy raz w zyciu wiec no nie wiem jak mam zareagowac.
Dobrze ze chociaz troche mnie uspokoiliscie:)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 29 z 40