Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MJ

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 01, 2009 4:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja znowu się denerwuje bo znowu okres się spóżnia podobnie jak to bylo ostatnio:(Sad znowu objawy na okres czyli bol piersi a orkesu nie widać a dzisiaj już październik;( ehh;<
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Paź 01, 2009 5:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak ostatnio? To znaczy jak ?? Znowu się tylko bawiliście?
MJ napisał:
A co sądzicie o tym?
Z dziewczyna troche sie pobawilismy, ale to nie bylo nic takiego. W zasadzie nie ma mowy o stosunku, tylko male podniecenie. Potem ona dotknela(czystego) mojego narzadu (ale nie samego czubka) a potem(jakies 5 min) poprawila sobie majtki. Dodam, ze nie bylo zadnego wytrysku ani preejakulatu. Przynajmniej nie czulem zeby preejakulat byl, ale wytrysku nie bylo napewno. Wiem, ze pelno bylo takich tematow ale stres mnie zrzera i musialem to napisac.;/ ;/ czy spozniajacy sie okres moze byc powodem do niepokoju? odpiszcie ;/

Powrót do góry
MJ

PostWysłany: Czw Paź 01, 2009 5:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie, nic nie robilismy w tym miesiacu. No ostatnio czyli miesiąc temu też sie spóźniał po tym co opisałem. Wyliczyłem że cykl w tym spóźnionym okresie trwał 36 dni ale w ten 36 dzień dostała normalny okres i wtedy się cieszyłem niesamowicie. Dzisiaj jest 35 dzień następnego i się denerwuje że jeszcze nie ma okresu, chociaz piersi bolą jak to zawsze bywało...
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Paź 01, 2009 5:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ale jak nie współżyliście ani nie uprawialiście pettingu to jakim cudem miałaby zajść w ciąże?

Powrót do góry
MJ

PostWysłany: Czw Paź 01, 2009 8:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No patrząc praktycznie nie da się. Ale dlaczego akurat o tamtej pory się okres spoźnia jak to wyjaśnić? Wcześniej cykle były krótsze... Nerwy mimo wszystko są;( mam nadzieje że jak najszybciej ten okres przyjdzie....bo ciężko się z tym stresem funkcjonuje
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Paź 01, 2009 9:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MJ zapewne stres opoznia miesiaczke. To ma ogromny wplyw na takie sprawy.

Przy nieregularnych cyklach radzilabym udac sie do lekarza ginekologa byc moze zachodza jakies zmiany hormonalne...

PostWysłany: Czw Paź 01, 2009 9:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mozesz powiedziec co to jest i na czym o polega?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Paź 01, 2009 10:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MJ być może zaburzyła się równowaga hormonalna stąd problemy z miesiączką. Przydaly by sie badania na poziom hormonów, ale niestety zwykle lekarz przepisuje tabletki hormonalne na uregulowanie miesiaczek. Wszystko zalezy od lekarza.

PostWysłany: Czw Paź 01, 2009 10:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no jak miesiaczka sie nie pojawi to o lekarzu trzeba pomyslec. Teraz jednak poczekam jeszcze....cały czas po glowie ta ciaza chodzi i nie daje spokoju:( ale skoro mowisz ze to niemozliwe...z reszta mi sie tez tak wydaje ze ciaze mozna wykluczyc chociaz poki sie okres nie pojawi spokojny nie bede chociaz juz jeden okres od tamtego czasu wystąpił....
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Paź 01, 2009 10:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro wystapil jeden normalny okres nie plamienie, a innych sytuacji potem nie bylo to nie ma mowy o ciazy. Nie ma co panikowac.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 32 z 40