Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Paź 02, 2009 9:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jejuuu... skoro okres był to o czym my w ogóle rozmawiamy??. Od okresu nie współżyliście więc w jaki sposób mogłoby dojść do zapłodnienia. Nie chce byc niegrzeczna ale proszę poczytaj troszkę o tym jak dochodzi do poczęcia. Nie ma współżycia czy " zabawy " kończącej sie wytryskiem + dodatkowo okres = nie ma ciąży bo i skąd?? Takie pytania sa bezcelowe.
Przy każdym spóźniającym się okresie będziesz się bał,że może dziewczyna zaszła w ciąże mimo braku kontaktów seksualnych? To bezsensu, nie uważasz? Wnioskuje ,że jesteście bardzo młodzi więc opóźnienia to pewnie sprawa hormonalna i bez lekarza sie nie obejdzie. dodatkowo stres( nieuzasadniony) tez wpływa na terminowość okresu.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
MJ

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Paź 03, 2009 5:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak masz racje. Miejmy nadzieje ze wszystko w porządku:)
Powrót do góry
MJ

PostWysłany: Pon Paź 05, 2009 10:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj okres sie pojawil:) czyli to oznacza ze moge juz spac spokojnie tak?
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Wto Paź 06, 2009 10:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jejciu Wink) okres = brak ciąży. Proszę napisz sobie to na kartce wielkimi literami i powieś nad łóżkiem.

Powrót do góry
MJ

PostWysłany: Wto Paź 06, 2009 2:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh spoko:) dziekuje za pomoc, naprawde byla bardzo potrzebna:)
Powrót do góry
kasanowa

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Wto Paź 06, 2009 3:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bo ja mam taki mały problem. Uprawaiałam z moim chłopakiem petting. On lezał na mnie i się o mnie ocierał tzn w ubraniach, boje sie ze jestem wciazy, co prawda miałam pierwszy okres ale i tak się boje. Strasznie boli mnie brzuch i mam nudności. Czy możliwe jest ze jestem w ciązy.
Tak się stresuje ze mam wrazenie ze juz mi sie brzuch powieksza i w ogole ;/
Prosze o pomoc.

Dodano po 8 minutach:

Czyli przez ubranie plemniki się nie przedostana i w zaden spoob w ciaze zajsc nie mozna. ?
A mam jeszcze jedno pytanie, czy jak chłopak się załatwia(tzn, robi siusiu) to czy wytwarza plemniki .?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Paź 06, 2009 5:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasanowa...
zastanow sie nad tym co piszesz..
kasanowa napisał:
Uprawaiałam z moim chłopakiem petting.

kasanowa napisał:
On lezał na mnie i się o mnie ocierał tzn w ubraniach, boje sie ze jestem wciazy,

jak mozna zajsc w ciaze lezac na sobie?
potrzebny jest wytrysk i dni płodne + owulacja. innej opcji nie ma.
w ciazy nie jestes

Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Wto Paź 06, 2009 5:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jejjjuuuu jestem przerażona tym co tu sie piszę...dzieciaczki kochane Rolling Eyes . chyba za wcześnie na jakiekolwiek eksperymenty seksualne. Wiem ,że krew nie woda ale choć minimum wiedzy na początek by sie przydało.
kasanowa litości Confused Nie bylo stosunku , leżeliście w ubraniach więc jakim cudem plemniki ( o ile doszło do wytrysku) miałyby sie dostać do Twojej pochwy???No zastanów sie .

kasanowa napisał:

A mam jeszcze jedno pytanie, czy jak chłopak się załatwia(tzn, robi siusiu) to czy wytwarza plemniki .?

nie wiem o co pytasz ? Czy mężczyzna siusiając moż zapłodnic kobietę?? o to pytasz?? Jesli tak to odpowiedz jest jedna -NIE!!

Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Paź 06, 2009 6:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasanowa napisał:

Tak jak Tosia jestem przerażona... nie wiedzą albo marną prowokacją :/

Chociaż jak by na to nie patrzeć, plemniki sie "wytwarzają" podczas (uwaga dzieci trudne słowo!)spermogenezy, a jeden cykl trwa 16 dni... hmmm można powiedzieć:
"Tak dzieci, jak chłopczyk siusia to plemniki się wytwarzają" - ale nie mylić ze słowem "wydostają".

No chyba ze kasanowa nie rozróżnia tych dwóch pojęć ...

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sro Paź 07, 2009 10:22 pm    Temat postu: czy jest szansa? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam mam takie pytania...
1) czy jest możliwe zajście w ciąże bez wystrysku u faceta?
2) jeżeli zdjąłem prezerwatywe prawą ręką a potem kobiete zaspokajałem tą samą ręką może dojść do zapłodnienia?
partnerka miała akurat dni płodne...
sory ze nie czytałem FAQ ale nie mam nawet na to ochoty:( sory ale ejstem w dołku...
--- Tytuł powinien sugerować problem. Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne. "Dołek" nie usprawiedliwia robienia bałaganu na forum---tosia81
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 33 z 40