Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lut 18, 2009 8:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lolcia nie ma szansy na ciaze. nie było wytrysku w srodku, to po 1wsze, po 2gie: mialas dni nieplodne, po 3cie: wszystko wylało sie na brzuch a plemniki nie maja mozliwosci " przebicia" powkłoki brzusznej : | Razz heh. spokojnie. napewno okres sie pojawi Mr. Green

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lee.

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lut 18, 2009 9:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cześć
mam 16 lat ale jeszcze nigdy się nie kochałam, mam chłopaka i często uprawiany peeting. mam podobnie jak koleżanki wcześniej. pewnego razu włożył mi palce, ale sie ani razu nie spuścił jednak dotykał sobie członka na którym mogło być to całe kropelkowanie, jednak on mówi że napewno nie bo by czuł że ma chodz troche mokry członek, chwile potem wlozyl mi palce. zaczelam sie po pewnym czasie obawiać że moge być w ciąży teraz to do tego stopnia że chyba sama sobie wymyślam objawy. jedyną rzeczą ktora mnie nie pokoi to ciągły ból głowy, przypomina to troche migrene bo głowa boli mnie od tygonia pratycznie 24 na dobre. zauważyłam jednak że bóle nasilają sie dopiero wtedy jak pomysle sobie o ciąży. dodam że nie czuje żadnych bulow piersi, podbrzusza ani nic w tym rodzaju. pierwszy okres po tym zdarzeniu już miałam i teraz czekam do końca miesiąca na drugi. powiedzcie prosze czy to dzieje się cos z moja psychiką i urojeniami ze strachu czy może jest to możliwe? pomozcie, prosze.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Lut 18, 2009 10:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem o ciąży nie może być tu mowy, a bóle głowy jak najbardziej mogą być spowodowane stresem.

Skoro tak bardzo się boisz, to zrób sobie test ciążowy. Po co się stresować...
lee.

PostWysłany: Czw Lut 19, 2009 9:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test to jest rzecz której się najbardziej boje Smile pomyślałam że poczekam jeszcze na drugi okres i wtedy wszystko będzie jasne, ale dzięki.
Powrót do góry
daffi

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Lut 19, 2009 11:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem nie potrzebnie się stresujesz ,zbaczysz okres niedługo będzie Laughing Ale można test zrobić ...
Powrót do góry
zoja

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 9:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Jak kolejna zdesperowana mam pytanie. Oczywiście wydaje mi się absurdalne. Otóż ostatnio pieściłam swojego chłopaka. Do wytrysku nie doszło, lecz wydobył się płyn ejakulacyjny. Po kilku minutach gdy robił mi palcówkę dotknęłam warg sromowych.Czy istnieje możliwość że coś dostało się do wnętrza pomimo iż minęła chwila od momentu gdy go pieściłam i palce miałam suche? Prosze o odpowiedź czy w ogóle mogłabym być w ciązy
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 9:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem szans na ciaze nie ma Smile
Powrót do góry
majk64

PostWysłany: Wto Mar 10, 2009 5:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to moj pierwszy post na forum, takze witam wszystkich!

moja sytuacja jest taka:
28 lutego uprawialismy z dziewczyna petting. Ona byla naga, ja mialem na sobie prezerwatywę i bokserki (takie obcisle, ze sliskiego materialu). w kazdym razie doszlo do wytrysku, ale sperma niestety nie zostala w prezerwatywie tylko przez majtki dostala sie w okolice pochwy - lechtaczka, boki warg sromowych, natomiast najprawdopodobniej nie dostala sie do srodka.oczywiscie jak tylko sie zorientowalismy wszystko zostalo skrupulatnie mydlem wymyte.
dziewczyna cykle ma zazwyczaj ok 30/31/32 dni.
ostatniej miesiaczki dostala 31 stycznia, incydent mial miejsce 28 lutego, czyli 29 dnia cyklu - wiec chyba jajeczko juz zadne nie zylo, prawda?
okres powinien byc kolo wtorku tydzien temu, ma juz wiec 7 dni spoznienia.
w piatek ( 4 dni po spodziewanym okresie, 6 dni po fakcie ) zrobilismy test - wynik negatywny.
jednak okresu wciaz nie ma.

co myslicie?
jakie są szanse, ze jest w ciązy?
dodam, ze mamy po 18 lat, sexu nie uprawiamy i dzieci jeszcze nie chcemy miec.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Mar 10, 2009 7:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm okres moze sie spozniac z nerwów, bo jesli cykle ma regularne i sie nie spozniaja zwykle to zdarzenie mialo miejsce w dni nieplodne... aczkolwiek uwazam ze takie zabawy sa ryzykowne.... i TRZEBA sie z tym liczyc jak sie "tryska" w te okolice!
Test byl zrobiony za wczesnie... jesli juz chcecie sie testami upewnic to na przyszlosc radze: 14 dni po stosunku/sytuacji zrobic test! NIE WCZESNIEJ!
Objawy ciazy po 2 tygodniach nie zobaczysz... wiec nawet nie bede tu pisac.. zreszta jak chcesz o tym poczytac, polecam na forum jest duzo postow na ten temat w dziale objawy ciazy. Wystarczy tylko poszukac!

PostWysłany: Czw Mar 12, 2009 6:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kolejny test, robiony z rana, pokazal wynik negatywny Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 7 z 40