Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sandruniaaaa

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 8:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no ja wiem o tym tylko ten dziwny objaw tzn mrowienie w piersiach a jestem wlasnie po okresie.........to mnie zaniepokoilo a wlasnie czy wogole mozliwe jest zajscie w ciaze podczas okresu tzn 3 dzien okresu i trwal 7 dni
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 9:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli masz krotkie cykle to tak.
mrowienie w piersiach moze byc tez oznaka owulacji.
w ciazy napewno nie jestes, chyba, ze niepokalane poczecie.

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 9:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wlasnie mam dlugie cykle nawet do 40 dni dochodza a owulacja zaraz po okresie.... przy takich cyklach nie wiem o co chodzi Sad a moze jakims cudem sperma sie dostala np lazalam tylem i on dotknal mnie nim po pupie ze tak powiem no nei wiem wymyslam ale te piersi nie daja mi spokoju.... dzieki za odpowiedzi tak wogole Smile
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 9:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli mialas chociaz majtki, to uwierz, ze nie jest to mozliwe.
wmawiasz sobie. Wink

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 9:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie mogl mnie dotknac jak sie troche zssunely ale nie jestem pewna a wlasnie co do miesiaczki to ginekolog mowil ze nie mozna poniewaz macica sie zluszcza czy cos i nie da sie zajsc w ciaze... to ja juz nie wiem czy mozna czy nie to by mnie uspokoilo:)
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 9:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli jest koncowka miesiaczki a masz krotkie cykle i np ta koncowka pokrywa sie z poczatkiem dni plodnych, to mozna zajsc w ciaze.

Dodano po 48 sekundach:

ale w twoim przypadku to niemozliwe, przy tak dlugich cyklach nie masz sie co martwic.

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 9:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki ale te piersi.... nie moge na to znalezc odpowiedzi Sad
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 9:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyno nie wyolbrzymiaj...Organizm to nie zegarek...Zawsze może się coś poprzesuwać...Ale ciąży z tego nie będzie...Koniec tematu.

I pisz z łaski swojej w odpowiednich już istniejących tematach skoro są...Po co tworzyć nowe o tej samej tematyce...Przeczytaj regulamin forum...
vanillasky92

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 11:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie uprawiałam peeting z chłopakiem, miałam już końcówke okresu to był ostatni dzień i doszło do wytrysku ale on umył ręce gdy potem zajmował się mną, czy mogę być w ciąży? Sama w końcu nie wiem kiedy mam dokładnie dni płodne, bo zawsze mi wychodzi inaczej, przy cyklu 26 dni
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 1:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przy cyklu 26-dniowym dni płodne przypadają od 6 do 15 dnia cyklu.

Poza tym skoro nie było wytrysku w Tobie i umył ręce to w ciąży nie będziesz.Chyba że przez wiatropylność Wink
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 9 z 40