Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agamalaga
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 9:12 pm Temat postu: |
|
|
moze Wy mi pomozecie:)
Jaka jest roznica w depilacji miedzy zwyklym bikini a french bikini ? spytam inaczej, o jaka prosil depilacje, aby ladnie do stringow wygladala:) oraz jezeli jest napisane depilacja cale nogi , to jest depilowane wszystko czzylu uda, kolana, lydki itd, tak?
dziekuje za pomoc:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 10:22 pm Temat postu: |
|
|
Ja osobiście wolę do bikini depilacje brazylijską ( czyli całkowitą, łącznie z wargami sromowymi i okolicami odbytu). Wg mnie tak najładniej się wygląda.
French bikini to depilacja tylko wzgórka łonowego z cienkim paskiem po środku. Zwykłe bikini to właściwie depilacja tylko tych wyglądających spod bikini włosków.
Jak jest napisane całe nogi, to całe nogi( uda, kolana łydki) _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agamalaga
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 11:13 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje a kosmetyczka nie bedzie patrzyla z przerazeniem na to, jak wygladaja teraz okolice bikini ? hehe
szczerze powiem, ze po tych wszystkich kremach , depilatorach to mam pelno czarnych punkcikow, jakies wloski, przelamac wstyd czy isc z takim czyms :p przepraszam, ze tak to ujelam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Sty 13, 2010 1:09 am Temat postu: |
|
|
Poczekaj aż trochę odrosną żeby pasta cukrowa czy wosk mogły te włoski złapać (optymalnie ok 0,5 cm).
A co ma kosmetyczka do tego Powiem Ci szczerze, że mnie jakoś specjalnie nie interesuje co sie działo przed moją usługą...
No chyba że są jakieś dermatozy no to co innego...Bo wtedy trzeba do dermatologa wysłać. Chociaż może niedługo nie będę musiała Ale to jeszcze trochę _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mirror_bal
|
Wysłany: Pią Kwi 02, 2010 7:29 pm Temat postu: |
|
|
zeby pozbyc sie tych kropeczek musisz sie zdecydowac na wosk, zacisnac zeby i jakos to wytrzymac. to jest chwila i po bolu:)
jest dezodorant chyba dove? ktory spowalnia porost wlosow. ja osobiscie nie zauwazylam efektow, ale ladnie pachnial:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 4:38 pm Temat postu: |
|
|
dziewczyny, co zrobic, aby po depilacji w miejscach intymnych nie pojawiały się krosty, strupy i aby włoski były w 100% usunięte, a nie widac było takie czarne kropki, jakby małe włoski ..
proszę o radę _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 8:19 pm Temat postu: |
|
|
Hmm no ja osobiscie uzywam wprawdzie jednorazowej maszynki staram sie to robic bardzo dokladnie (bo wosk odpada w moim wypadku). Po depilacji w miejsca ogolone traktuje tonikiem lagodzacym z Garniera.
I zwykle nie wyskakuja krosty i strupy Nie ma tez nieprzyjemnego "swedzenia" czy drapania :] _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 8:54 pm Temat postu: |
|
|
ja też mam taki trochę problem z czarnymi punktami, ale to tak jest i nic się nie da zrobić. na filmach i zdjęciach laski są przypudrowane itd, więc nie można się na nich wzorować _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ciocco
|
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 9:54 pm Temat postu: |
|
|
używam depilatora.Trochę boli,ale jak się regularnie depiluje to te włoski są u mnie coraz słabsze.Czasami golę a wtedy używam pianki do golenia i kremu po goleniu(Hydra Sensitive) mojego brata.Nie mam po nich podrażnień. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sro Maj 05, 2010 4:22 pm Temat postu: |
|
|
haha no racja emilka, tam to jest retusz zupełny ..
chciałabym, aby mi te krosty nie wyskakiwały .. to jest denerwujące, bo np. się potem zatnę i już strupek gotowy ..
denerwują mnie te czarne kropki, ale no cóż .. bywa .. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|