Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kamila111
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 11, 2011 11:26 pm Temat postu: śluz jak woda! |
|
|
Spodziewam się od wczoraj miesiaczeki, mój śluz jest dosłownie jak woda! przeźroczysty, wodnisty, nie ma zadnych bialych grudek. Brudzi mi całą bieliznę.. nie wiem co to jest, boję się
-----edited by emilka-----
temat przyłączyłam do tematu pokrewnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Sty 12, 2011 12:06 am Temat postu: |
|
|
kamila moze warto wybrac sie do lekarza? my nimi nie jestesmy i ciezko powiedziec...moze w nocy dojdzie brunatne zabarwienie i dostaniesz okres.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamila111
|
Wysłany: Sro Sty 12, 2011 12:43 am Temat postu: |
|
|
może trzeba, juz teraz nie chodzi mi o żadną ciążę, tylko co on oznacza? Miałaś tak, lub ktoś miał? Bo ja moze miałam, ale nie przywiązywałam do tego uwagi.. teraz skupiam sie tylko na tym jak się ta woda, śluz? wylewa.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Sty 12, 2011 12:46 am Temat postu: |
|
|
nie nie miałam/.
jak to wylewa? masz "mokro" ? moze to popuszczanie moczu?
ciezko mi to wyobrazic... naprawde. powinnas pojsc do lekarza bo zamartwianie sie nic nie da. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamila111
|
Wysłany: Sro Sty 12, 2011 12:59 am Temat postu: |
|
|
nie nie tak, wylewa się z pochwy jak siedze czuje tak jak podczas okresu, moze nie identycznie, czuje jak wyplywa ze mnie jakas wydzielina co chwile dotykam ręką i jest taki śluz przy wyjsciu z pochwy płynny, bardzo rzadki, nie klei się, nie ciągnie, nie ma grudek białych, niczego, nie ma zapachu, moze taki naturalny jak w miejscach intymnych. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Sty 12, 2011 10:59 am Temat postu: |
|
|
nie wiem moze to na okres? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sro Sty 12, 2011 2:33 pm Temat postu: |
|
|
Kamila111, z tym warto wybrać się do ginekologa .. czytałam parę wypowiedzi na temat takiego śluzu i nie które dziewczyny mają taki śluz jak woda podczas dni płodnych i jest on po prostu bardziej, że tak się wyrażę "rozrzedzony" niż "książkowy" śluz płodny .. może on też czasami występować przed okresem, ale to rzadkość .. jeśli pierwszy raz masz taki śluz wybierz się do lekarza . _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamila1900
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 11:12 am Temat postu: dziwna wydzielina.. |
|
|
Witam wszystkich:)
Pisze tutaj poniewaz mam nadzieje (nim pojde do lekarza) ze dowiem sie czegos na temat tego co dzieje sie w moim organizmie..
otóż od ponad miesiaca zauważyłam jakas dziwną wydzieline z pochwy.. wygląda ona jak ropa.. jest taka płynna ale kleista.. ma taki brzydki zielonkawy kolor.. nie ładnie pachnie i zawsze rano jak wstaje to ona wypływa i czuje sie dosc nie komfortowo.. a na dodatek przypuszczam ze mogło miec to zwiazek ze zmiana partnera.. moze to jakas choroba?? pozdrawiam cieplutko kamila
-----edited by emilka-----
temat przyłączyłam do tematu pokrewnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 2:51 pm Temat postu: |
|
|
lekarz jest wskazany ! i to migiem. złapałas jakas infekcje pochwy i gin musi Cie zbadac zeby podjac dalsze kroki w leczeniu.
czy stosunki były wczesniej zabezpieczane czy nie? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamila1900
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 7:23 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | lekarz jest wskazany ! i to migiem. złapałas jakas infekcje pochwy i gin musi Cie zbadac zeby podjac dalsze kroki w leczeniu.
czy stosunki były wczesniej zabezpieczane czy nie? |
wlasnie nie zabepieczylam sie.. biore tabletki.. ale mysle ze moj partner moze jest na cos chory.. tzn sam o tym moze nie wie.. nie pytalam go o takie rzeczy.. bo nie przyszlo mi to do glowy.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|