Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Escapelle, part. 5

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
izulka4

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Maj 26, 2009 7:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny, o ile dni opóźnił Wam się drugi cykl po escapelle? Pierwszy cykl miałam opóźniony 7 dni - tak jak info na ulotce, teraz czekam na drugi - dzisiaj mija już 5 dzień? i oczywiście się martwię, że coś może być nie tak Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kreseczka

Wysłał podziekowań: 3

PostWysłany: Wto Maj 26, 2009 8:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mnie sie spoznil tydzien przy zalozeniu ze okres mialam normalnie co 32-34 dni
Powrót do góry
izulka4

PostWysłany: Sro Maj 27, 2009 9:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

następny dzień minął i dalej nic Sad 22.06 @ powinna się pojawić, miałam nawet stałe objawy - napad głodu, ból piersi, przez cały czas pobolewa mnie lekko w dole brzucha, ale i tak okresu nie ma....
dziewczyny, dajcie znać, czy u Was było podobnie
Powrót do góry
Kreseczka

PostWysłany: Czw Maj 28, 2009 8:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie tez brzuch pobolewal ale to jest prawa iscie indywidualna jak kto sie czuje... Jakbys miala napady porannych wymiotow powinnas sie bardziej martwic...

Jak juz mowilam ja drugiego "@" bo bardzo krotkiego i nieobfitego dostalam w 39 dniu cyklu zakladajac ze moj cykl waha sie 32-34 usredniajac...

Poczekaj spokojnie, zrob test jezeli sie martwisz...

A za mnie trzymac kciukasy, bo jutro ide do lekarza i obym odetchnela na dlugi dlugi czas...

Guciakku a jak tam Ty? dalej cisza?
Powrót do góry
guciakk

PostWysłany: Sob Maj 30, 2009 11:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niestety nadal nic:(
czekam...
Powrót do góry
Kreseczka

PostWysłany: Pon Cze 01, 2009 11:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurcze... No to nie fajnie... A moze przejdz sie do ginka...

Bo ja np bylam i wiem ze jest wszystko ok... I nawet mi powiedzial, ze dobrze, ze teraz nie wzielam tabletek, niech mi organizm stanie na nogi i moge zaczac znow brac Smile

Trzymam kciukasy
Powrót do góry
guciakk

PostWysłany: Pon Cze 01, 2009 12:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w koncu, dzis rano po ponad 2ch miesiacach dostalam okres Smile

Kreseczko a jak myslisz moge zaczac brac tabletki juz teraz? czy narobie sobie wiecej szkody?
bo powiem szczerze ze oprocz gl funkcji tabletek, mają one dla mnie jeszcze jedno zastosowanie, mam okropna cere, mnostwo dziwnych rzeczy na twarzy, dekolcie, udach i plecach...
a te tabletki powoduja ze to znika... juz nadchodzi lato i chcialabym moc zaczac nosic letnie bluzki...
heh, znow nie wiem co robic...
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Cze 01, 2009 12:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trzeba poczekać aż się cykl trochę wyreguluje. Tak jest po prostu zdrowiej dla organizmu. Zacznij brać od lipca jeśli okres przyjdzie terminowo.
Kreseczka

PostWysłany: Wto Cze 02, 2009 9:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z nowicjuszka poczekaj chociaz do nastepnego cyklu... Ja przynajmniej tak robie i teraz oby tylko do ok 17 czerwca i spokoj bedzie...

fajnie, ze Tobie tez w koncu ulzylo Smile

a co do dodatkowego dzialania tabletek wiem o czym mowisz Razz bo mi tez cera sie poprawia...

a nawiasem jakie tabletki zazywasz?

To jest offtop!!!To na pw załatwcie... / nowicjuszka
Powrót do góry
abba

PostWysłany: Pon Cze 08, 2009 6:53 pm    Temat postu: pytanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
Mam następujący problem. ok. 3 tygodni temu po współżyciu brałam escapelle. Teraz pękła nam prezerwatywa i zastanawiam się czy aby znowu nie powinnam wziąć tabletki. Wytrysku nie było, gdyż zobaczyliśmy, że gumka pękła. Co sądzicie?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 38, 39, 40  Następny
Strona 2 z 40