Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
olusinka000
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 12:50 pm Temat postu: Escapelle, part.3 |
|
|
--------------edited by emilka------------
w związku z przekroczeniem kolejnych 40stu stronic wątku o tabletce "po" stosunku - escapelle - otwieram kolejny. pozdrawiam
------------------------
witam ! 13 czerwca współzyłam z partnerem przy dochodzeniu partner zawsze wyciaga członka..tym razem przy wyciagnieciu zauwazylismy ze gumka pekła,u mnie w srpdku znalazlo sie tesozke ''czegos''.. do konca nie wiemcy czy to byla moja wydzielina cyz partnera... od sotsunku do zażycia leku (escapelle) mineło ok3 h . Okres powinnam miec wlasnie w tym dniu co sie kcohalismy ( u mnie miesiaczki ne reguraln) dzis jest 18 a ja okresu nie mam nadal... czy to jakas oznaka??
post przyłączyłam od razu do nowego tematu --- emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ana_
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 2:49 pm Temat postu: |
|
|
nie martw się... jesli to dzien miesiączki.. a cykle masz w miare regularne to na pewno były dni niepłodne. tabletka cos tam sobie rozregulowała nic więcej. W ciąży nie będziesz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 5:15 pm Temat postu: |
|
|
Dlamnie głupotą było to że ją wziełaś poniewarz napewno przeznią przesuneła ci się miesiączka i teraz sama narobiłaś sobie powodów do stresu jak byś jej niebrała to mysle że okres by normalnie przyszedł, a tak teraz musisz czekać _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
olusinka000
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 7:12 pm Temat postu: |
|
|
ale dzien miesiaczki powinien byc w dniu wspołzycia.... i daltego wziełam tabletke... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 7:17 pm Temat postu: |
|
|
no właśnie. przed samą miesiączką są zawsze dni niepłodne i nie ma szans na zajście w ciążę. dlatego trochę niepotrzebnie zażyłaś escapelle. no ale już teraz nie ma co rozkminiać. w ciąży nie będziesz ale na okres pewnie sobie poczekasz... _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
olusinka000
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 7:20 pm Temat postu: |
|
|
aha... no to przebombiłam... nei wiedialam.. bylam pewna ze dni plodne sa wlasnie nawet zaraz i przed miesiaczka.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
olusinka000
|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 9:10 pm Temat postu: |
|
|
juz mija 7 dzien od zażycia escapelle i dalej nic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 9:33 pm Temat postu: |
|
|
jak wzielas ja tuz przed okresem to na pewno sie spozni i to sporooooo.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
olusinka000
|
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 8:44 am Temat postu: |
|
|
boje sie ze mógł nie zadziałać.... nie mialam zadnych skutkow ubocznych...(no mmoze male nudnosci,ale nie jestem pewna czy to po tym..). Piersi mi sie powiększyły.... I ciągle ten stres |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 7:44 pm Temat postu: |
|
|
1 w ciąży nie jesteś i nawet jak byś niebrała tej tabletki to bym tak samo powiedziała
2 Skutki uboczne jak sama nazwa wskazuje są nieporządane i tym lepiej że ich niemiałaś ( ja zauwarzyłam że to staje się dość popularne na forum że panny panikują bo niemają skutków ubocznych ) To że ich niemasz znaczy że lepiej twój organizm reaguje na taką bąbe hormonów, i napewno lepiej działa tabletka. Ja tez niemiałam ani jednego skutku ubocznego i dziecka niemam.
3 Nie stresuj się tyle bo jeszcze siuę bardziej opóźni, czasami mam wątpliwości co do niektórych przypadków ale w twoim wypadku ciąża jest niemożliwa. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|