Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Escapelle, part.3

Idź do strony 1, 2, 3 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
olusinka000

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Cze 18, 2008 12:50 pm    Temat postu: Escapelle, part.3 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

--------------edited by emilka------------
w związku z przekroczeniem kolejnych 40stu stronic wątku o tabletce "po" stosunku - escapelle - otwieram kolejny. pozdrawiam Smile

------------------------

witam ! 13 czerwca współzyłam z partnerem przy dochodzeniu partner zawsze wyciaga członka..tym razem przy wyciagnieciu zauwazylismy ze gumka pekła,u mnie w srpdku znalazlo sie tesozke ''czegos''.. do konca nie wiemcy czy to byla moja wydzielina cyz partnera... od sotsunku do zażycia leku (escapelle) mineło ok3 h . Okres powinnam miec wlasnie w tym dniu co sie kcohalismy ( u mnie miesiaczki ne reguraln) dzis jest 18 a ja okresu nie mam nadal... czy to jakas oznaka??SadSadSad

post przyłączyłam od razu do nowego tematu --- emilka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
ana_

PostWysłany: Sro Cze 18, 2008 2:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie martw się... jesli to dzien miesiączki.. a cykle masz w miare regularne to na pewno były dni niepłodne. tabletka cos tam sobie rozregulowała nic więcej. W ciąży nie będziesz
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Cze 18, 2008 5:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dlamnie głupotą było to że ją wziełaś poniewarz napewno przeznią przesuneła ci się miesiączka i teraz sama narobiłaś sobie powodów do stresu jak byś jej niebrała to mysle że okres by normalnie przyszedł, a tak teraz musisz czekać
olusinka000

PostWysłany: Sro Cze 18, 2008 7:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale dzien miesiaczki powinien byc w dniu wspołzycia.... i daltego wziełam tabletke...
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Cze 18, 2008 7:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no właśnie. przed samą miesiączką są zawsze dni niepłodne i nie ma szans na zajście w ciążę. dlatego trochę niepotrzebnie zażyłaś escapelle. no ale już teraz nie ma co rozkminiać. w ciąży nie będziesz ale na okres pewnie sobie poczekasz...
olusinka000

PostWysłany: Sro Cze 18, 2008 7:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha... no to przebombiłam... nei wiedialam.. bylam pewna ze dni plodne sa wlasnie nawet zaraz i przed miesiaczka..
Powrót do góry
olusinka000

PostWysłany: Czw Cze 19, 2008 9:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

juz mija 7 dzien od zażycia escapelle i dalej nic Sad Sad Sad Sad Sad
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Cze 19, 2008 9:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak wzielas ja tuz przed okresem to na pewno sie spozni i to sporooooo....
Powrót do góry
olusinka000

PostWysłany: Pią Cze 20, 2008 8:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

boje sie ze mógł nie zadziałać.... nie mialam zadnych skutkow ubocznych...(no mmoze male nudnosci,ale nie jestem pewna czy to po tym..). Piersi mi sie powiększyły.... I ciągle ten stres Sad Sad Sad Sad
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Cze 20, 2008 7:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

1 w ciąży nie jesteś i nawet jak byś niebrała tej tabletki to bym tak samo powiedziała
2 Skutki uboczne jak sama nazwa wskazuje są nieporządane i tym lepiej że ich niemiałaś ( ja zauwarzyłam że to staje się dość popularne na forum że panny panikują bo niemają skutków ubocznych ) To że ich niemasz znaczy że lepiej twój organizm reaguje na taką bąbe hormonów, i napewno lepiej działa tabletka. Ja tez niemiałam ani jednego skutku ubocznego i dziecka niemam.
3 Nie stresuj się tyle bo jeszcze siuę bardziej opóźni, czasami mam wątpliwości co do niektórych przypadków ale w twoim wypadku ciąża jest niemożliwa.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 1 z 41