Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ana_
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 7:21 pm Temat postu: |
|
|
Dzisiaj dostałam okres )) ..3 dni przed terminem ale jest.. i ULGA okrutna:)
Piszę, bo przez ten cały miesiąc siedziałam na wszelkich możliwych forach internetowych i śledziłam różne historie i dlatego wiem jak ważne są takie wypowiedzi... bo podnoszą na duchu.
Nie martwcie się kochane...wszystko będzie dobrze! tabletka na prawdę działa! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
FIXXER
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 1:57 am Temat postu: |
|
|
CZESC WAM WSZYSTKIM. wiec powiem tak. robilismy to z dziewczyna dwa razy. w piatek (20 .06.) o godzine 13 30. a potem okolo godziny 18 30. ten pierwszy byl z zabezpieczeniem. a ten drugi juz nie. ale ten drugi byl przerywany i wytryskiem z zewnatrz. WIEM JESTEM GLUPI!!!! ale czasu juz nie cofne. Escapelle moja DZIEWCZYNA wziela w niedziele o 20:20. 16.06 skonczyl sie jej okres a zaczol 11.06. i najczesciej ma okres od 10 albo 11 i trwa 5 dni. PROSZE O POMOC!!!!!
-------------
przepraszam za blendy ale jestem strasznie zdenerwowany. TEN drugi stosunek byl przerywany i z wytryskiem na zewnatrz. a ten pierwszy byl z zabezpieczeniem.
-----edited by emilka------
ja chcesz coś dodać korzystaj z opcji "zmień"
i nie zakładaj drugiego tematu. jeden zupełnie wystarczy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
olusinka000
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 9:18 am Temat postu: |
|
|
i nadszedł ten cudowny dzień) dostałam okres... tak bardzo sie ciesze )) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ana_
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 12:51 pm Temat postu: |
|
|
FIXXER napisał: | CZESC WAM WSZYSTKIM. wiec powiem tak. robilismy to z dziewczyna dwa razy. w piatek (20 .06.) o godzine 13 30. a potem okolo godziny 18 30. ten pierwszy byl z zabezpieczeniem. a ten drugi juz nie. ale ten drugi byl przerywany i wytryskiem z zewnatrz. WIEM JESTEM GLUPI!!!! ale czasu juz nie cofne. Escapelle moja DZIEWCZYNA wziela w niedziele o 20:20. 16.06 skonczyl sie jej okres a zaczol 11.06. i najczesciej ma okres od 10 albo 11 i trwa 5 dni. PROSZE O POMOC!!!!!
-------------
przepraszam za blendy ale jestem strasznie zdenerwowany. TEN drugi stosunek byl przerywany i z wytryskiem na zewnatrz. a ten pierwszy byl z zabezpieczeniem.
[/color] |
Słuchaj moim zdaniem nie ma się co martwić. Jesli wytrysk był na zewnątrz to jak miała zajść w ciążę??? jasne, że jest jeszcze kropelkowanie,ale szanse są minimalne. Jeśli wzięła tabletkę to będzie dobrze... Nie będzie z tego ciąży. Głowa do góry.
Tak poza tematem to w ogóle widzę, że poziom świadomości jest ogólnie niski. Ktoś bierze Escapelle ... jak był stosunek przerywany i wytrysk na nogę, seks oralny i koniec w buzi...... ktos inny jak kochał się w gumce i wytrysk był w środku ale gumka nie pękła. I PANIKA I ESCAPELLE ...zastanawiam się czy lekarze nie pytają się pacjentek czemu chcą wziąć tę tabletkę?
Nagły wypadek to awaria gumki, albo wytrysk w środku..lub częściowo w środku..bez zabezpieczenia. Kobiety nie są wiatropylne...a dzieci nie powinny się zabierać za sex |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 2:09 pm Temat postu: |
|
|
fixxer moim zdaniem bedzie ok. Szybko zadzialaliscie teraz musicie czekac do nastpnego okresu i najlepiej sie nie stresowac.. glowa do gory |
|
Powrót do góry |
|
|
|
FIXXER
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 2:21 pm Temat postu: |
|
|
DZIEKI ZA WSZYSTKO DZIEWCZYNY. JESTESCIE CODOWNE. od piatku szukam jakis forum. i wszystkie inne wydawaly mi sie jakies dziwne, to chyba jest najlepsze. i wielka chwala tej osobie co zaczela ten temacik. DZIEKI JESZCZE RAZ. TRZYMAJCIE SIE CIEPLUTKO. JAK BY CO TO SIE JESZCZE ODEZWE. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
diana188
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 2:49 pm Temat postu: czysta głupota :( |
|
|
Wie moze ktos jakie mam szanse na to aby nie być w ciąży, bo strasznie się martwie juz nawet praktycznie nie śpie. W piątek wieczorem kochałam się z chłopakiem( wspomnę o mojej totalnej głupocie że był to stosunek bez zabezpieczenia!!!) a dopiero we wtorek rano zarzyłam escapelle. Do wytrysku nie doszło wewnątrz pochwy. Było to w 19 dniu cyklu, a miesiączki mam nie regularne od 28 do 40 dni, jest róznie, ostatnio miałam 36 dniowy cykl. Czy escapelle ma szanse jeszcze pomóc? po zarzyciu tabletki czuje się dobrze, nie odczuwam zednej dolegliwosci. Nie komentujcie mojej głupoty <stosunek bez zabezpieczenia) ale sama sie dziwie że nie zgrzeszyłam mądrością, ale pod wpływem chwili i jakiegos impulsu robi się rózne rzeczy ;((
-----edited by emilka-------
przyłączyłam do specjalnego na temat escapelle |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pilar
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 8:47 pm Temat postu: |
|
|
cześć dziewczyny. Mam pytanie: czy escapelle może aż tak bardzo rozregulować cykl ?? Tabletke wziełam 5 marca, okres później wystąpił o tydzień za wczesniej, kolejny z 2dniowym poślizgiem, nastepny tez nie w terminie. Teraz mamy czerwiec 24- zgodnie z moim poprzednim cyklem przed tabletka powinnam dostac miesiączki 17 czerwca a tu do tej pory nic !! czy to nadal skutek zażycia tabletki ?? poradźcie... prosze jak najszybciej ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 10:37 pm Temat postu: |
|
|
diana188 Z tego co policzyłam to było już po 72godzinach a więc escapelle niezadziała. Do zapłodnienia dochodzi w ciągy 72 godzin a więc jak wziełaś go później to już po ptakach... Jeśli masz nieregularne cykle to niemasz żadnej pewności że niejestes w ciąży pozostaje czekać, no chyba że wytrysk była na zewnątrz wtedy w ciąży raczej niebędziesz.
pilar niewiem czy to może mieć taki wpływ ale wiesz różnie bywa a niemiałaś w ostatnim czasie jakiejś ryzykownej sytuacji? _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pilar
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 5:37 pm Temat postu: |
|
|
kinia : hmm...22 maja kochałam sie ze swoim partnerem bez zabezpieczenia, 2 dni po skończonym okresie (miesiaczka trwała 5 dni- zaczeła sie 15 maja a skończyła 20) ale partner doszedł na zewnątrz i to nie od razu, tylko po jakims czasie od wyjecia członka. czy tą sytuację można nazwać ryzykowną ?? już nie wiem co mam myśleć |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|