Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Escapelle, part.3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
calineczka123

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Cze 21, 2008 4:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam

pomóżcie..wspólżyłam z chłopakiem (15 czerwca)i pech chciał ze pod koniec pękła prezerwatywa. Chłopak szybko "wyskoczył" i wytrysk nastapił na zewnątrz jednak obawiałam się że coś mogło się do mnie przedostać i na drugi dzien udałam się do ginekologa.Po badaniu pani powiedziała ze owaulacji jeszcze nie było i na wszelki wypadek przepisała esapelle, zażyłam jakies 42h od stosunku, ostatnią miesiączkę miałam 24 maja, czy mogę obawiać się ciąży???Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
olusinka000

PostWysłany: Sob Cze 21, 2008 8:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha...stresuje sie bo jestem jescze młoda... a czy ilość hormonów mogla spowodować wzrost piersi???

---edit by Pituszka
Nie pisz kilka tych samych postow. Drugi usunelam.
Powrót do góry
calineczka123

PostWysłany: Sob Cze 21, 2008 9:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I jeszcze dodam że od zażycia tabletki nie miałam żadnego plamienia, były bóle brzucha, głowy a teraz mnie kłuje w brzuchu Sad
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Cze 21, 2008 10:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

calineczka moim zdaniem mozesz byc spokojna... wytrysku prawdopodobnie nie bylo w tobie a pani ginekolog stwierdzila ze do owulacji jeszcze czas wiec na pewno tabletka zadzialala, a te bole brzucha to pewnie skutki uboczne wiec bez nerwow... Smile

olusinka nie powinnas sie doszukiwac zadnych objawow bo to cie jeszcze bardziej stresuje... w twoim przypadku nawet jezeli chlopak skonczyl by w tobie i nie wzielabys tabletki to bys w ciazy nie byla bo to byly nieplodne dni, no a ty wzielas jeszcze tabletke ... wiec cierpliwie czekaj na okres Smile
Powrót do góry
calineczka123

PostWysłany: Sob Cze 21, 2008 1:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pituszka dzięki troche się uspokoiłam Smile
Powrót do góry
olusinka000

PostWysłany: Sob Cze 21, 2008 9:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ojj bee czekać niecierpliwie... ( Sad ) dziekuje za wsparcie ;**
Powrót do góry
FIXXER

PostWysłany: Pon Cze 23, 2008 3:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MAM pytanko... czy w trakcie owulacji Escapelle ma jakas skutecznosc. DZIEWCZYNY POMOZCIE. WIELKIE DZIEKI ZA WSZYSTKIE ODP.
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Cze 23, 2008 4:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak działa dzień cyklu niema znaczenia. Ja brałam w owulacji i zadziałał. Zresztą jaki sens istnienia tabletki po która miała by działać w dni niepłodne, przecierz wtedy i tak zapłodnienia by nie było.
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Cze 23, 2008 5:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokladnie. Dzien cyklu nie ma znaczenia. Jak ma zadzialac to zadziala.
Powrót do góry
FIXXER

PostWysłany: Pon Cze 23, 2008 5:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wielkie dzieki. bo ja sie kompletnie na tym nie zanm.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 39, 40, 41  Następny
Strona 2 z 41