Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Escapelle, part.3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 3:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem ile macie lat... ale chyba jestescie baaardzo mlodzi skoro macie dylematy czy mozna nie czuc wytrysku.... skoro tego nie czules to zapewne wytrysku nie bylo... kochac sie po okresie tez nie jest rzecza bardzo madra... a potem panika .... nie warto wczesniej pomyslec a potem panikowac?

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 3:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eeee no z tego co czytałem w necie to tak, to jeden z efektów ubocznych : rozregulowanie cyklu, tak na troszke no ale tak samo jak Ty nie jesteś facetem tak i ja nie jestem kobietą, nie brałem tego, nie powiem na 100 % Razz ja tam bym się cieszył że dostałaś Razz

Dodano po 2 minutach:

mala_mi napisał:
skoro macie dylematy czy mozna nie czuc wytrysku....

Znam się, i też w to wątpie że tego nie czułem ale wiesz, zawsze lepiej się upewnić czy takie coś mogło mieć miejsce, zawsze to potem mniej paniki Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
costa23

Wysłał podziekowań: 9
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 3:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od początku jak się tu dostałam wiedziałam że wszystko jest ok ale panika mojego niestety spowodowała że musiałam wziąć tą tabsę Confused nigdy wcześniej się takim zdarzeniem jakie miało miejsce nie przejmowałam i w ciąże nie zaszłam mimo iż stosowałam przez ponad 2 lata stosunek przerywany Smile facet musi znać siebie i wtedy nie będzie powodów do paniki Smile co nie znaczy że kobieta również nie powinna znać siebie Wink neonx dzięuję za tak wyczerpująca odpowiedź Laughing
neonx

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 3:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Costa, ale wiesz zawsze to lepiej się upewnić, lżej potem człowiekowi .. Smile
Powrót do góry
costa23

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 3:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powiem ci że lepiej w ogóle sobie tym głowy nie zawracać bo więcej stresu człowiek się nabawi i tyle:)a jeśli jesteś z kimś dość długo i planuje się razem przyszłość to wydaje mi się, ze ciąża bardziej jeszcze przeciąga zakochanych niż prowadzi do rozstań czy kłótni:)mylę się?Smile eh ale nie o tym tu mowa;)
neonx

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 3:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

żadnej ciąży nie będzie Exclamation o Razz

hmmm no myśle że tak jak to napisałaś to masz racje że przyciąga ;P

staramy się nie przejmować.... jak Tobie się udało i tyyyyyyyyylu innym to i nam się uda Wink może nawet niepotrzebnie tabletke brała, bo nie było w Niej wytrysku więc...
lepiej mieć pewność Smile
Powrót do góry
costa23

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 3:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no pewnie że tak:)ale tak jak pisałam czasami człowiek spanikuje sam lub pod wpływem tej lepszej drugiej połówki i siwe włosy na głowie się pojawiają;)więc może jednak troszkę luźniej podchodzić do tematu jeśli wytrysku nie było w środku i w dodatku nie w dni płodne:)
neonx

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 4:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o właśnie, trafiłaś , czasem pod wpływem tej ukochanej osoby się panikuje, przez to żę jest się z nią tak blisko ten stres przechodzi.... w końcu to nasze najukochańsze na całym świecie "drugie połówki" Smile)

Ostatnio zmieniony przez neonx dnia Sob Sty 03, 2009 4:48 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
costa23

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 4:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wink tak właśnie jest:)

costa23 napisał:
po zastosowaniu Escapelle dostałam wcześniej krwawienie niż przewidywałam bo 3 dni przed przewidywaną datą okresu...to zapewne jakiś skutek uboczny z tego co czytałam na forum, ale czy tak się zdarza?

dostanę odpowiedź na pytanko? Smile

dodam że cykle i tak mam nieregularne

---edited by Mała Mi---
Proszę starać sie nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta.

martilove

PostWysłany: Pon Sty 05, 2009 4:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej wszystkim:) mam pytanko,a raczej chcę żebyście mnie uspokoili^^.Kochałam się ze swoim chłopakiem w noc sylwestrową.To był mój pierwszy raz.No i kłopot-pękła nam gumka SadSad.Jakieś 32h po stosunku wzięłam escapelle.Miałam zawroty głowy,teraz czasem też mam ale myśle że to ze zdenerwowania xP.no i mam pytanie jak duża jest możliwośc że zaszłam w ciąze?
dodam że nie prowadze żadnego kalendarzyka dni płodnych itp ale chyba zacznę xP.Pozdrawiam :*
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 39, 40, 41  Następny
Strona 40 z 41