Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Escapelle, part.3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
neonx

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 1:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kawuszczyn napisał:
Straszne Arrow ----fakt, przerażające, ale nie na temat ;] emilka-----

sooorrrryyyy no ja mam większy problem .... Shocked ;(((((((((((((((

prosze wypowiadajcie się na ten temat :

Cytat:
Witam, "kochaliśmy się" z dziewczyną 1 stycznia Wink między 8 a 9 , oczywiście bez zabezpieczenia ..... Sad napisałem "kochaliśmy się" ponieważ wyglądało to tak że pare razy włożyłem w nią samą główkę, ale za, oczywiście ostatnim razem... , poczułem że zaczynam dochodzić i szybko go wycofałem, odciągnąłem skórkę i na ręke wypłynęło mi pare kropel wodnistej spermy...

Dziewczyna escapelle wzięła około 7-8 godzin po , mówi żę jest pare dni po miesiączce, że miała niedawno ale nie pamięta kiedy dokładnie... stawiamy na to żę ma dni względnie niepłodne

wyszło mi tak że : 99% że nie miałem w niej wytrysku
99% escapelle i 50 % dni względnie niepłodne ...

strasznie sie boimy ... jak myślicie czy naprawdę mogłem nie czuć wytrysku ? czy lek zadziałał ? dziś drugi dzień, nie ma żadnych ubocznych objawów ...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 2:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

neonx, tabletka w dni płodne i z wytryskiem w środku jest skuteczna w 99%, więc w Waszym przypadku szanse na ciązę są mniejsze niż 1%. nie zostaniecie z tego stosunku rodzicami
neonx

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 2:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a myślisz że mogłem nie poczuć w Niej wytrysku ?

proszę piszcie co sądzicie o tym.....

-----nie bądź nachalny, rozumiem, że się stresujesz, ale bez przesady! otrzymałeś już odpowiedź. emilka--------
Powrót do góry
costa23

Wysłał podziekowań: 9
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 10:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chłopie weź się uspokój!!emilka Ci chyba wyraźnie wszystko napisała a jak będzie w ciąży to będziesz bawił i wielki problem!idąc do łóżka trzeba brać DZIDZIE pod uwagę!
neonx

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 10:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Costa, ja nie zapytałem co sie robi z dzieckiem jak jest (
Cytat:
jak będzie w ciąży to będziesz bawił
) Wink więc jeżeli chcesz sięw mojej sprawie wypowiedzieć to prosze , najpierw dokładniej przeczytaj pytanie Wink pozdrawiam, dziękuję za zainteresowanie Wink
Powrót do góry
costa23

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 10:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem że nie o dziecku mowa ale jeśli emilka napisała Ci wyraźnie że nie ma możliwości zajścia w ciąże to co panikujesz? a jeśli to Cię nie uspokaja niech zrobi test albo idzie do lekarza Wink
neonx

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 10:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test oczywiście, ale jeszcze za wcześnie.... ja wiem że jak Emilka napisze to nie ma mocnych Laughing po prostu chce też żeby inni sie wypowiedzieli, i jeżeli ktos wie, jak z tym wytryskiem ;> można nie poczuć ?
Powrót do góry
costa23

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 10:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja nie wiem facetem nie jestem raczej w to wątpię żeby facet nie czuł kiedy zbliża się do końca...ale tak jak piszę facetem nie jestem;)

a co z odpowiedzią na moje wcześniejsze pytanie?
neonx

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 1:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:

a co z odpowiedzią na moje wcześniejsze pytanie?

które ;>
Powrót do góry
costa23

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 2:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ty neonx raczej nie będziesz znał odpowiedzi na moje pytanie Razz

costa23 napisał:
hmm ja po zastosowaniu Escapelle dostałam wcześniej krwawienie niż przewidywałam bo 3 dni przed przewidywaną datą okresu...to zapewne jakiś skutek uboczny z tego co czytałam na forum, ale czy tak się zdarza?

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40, 41  Następny
Strona 39 z 41