Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
neonx
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 1:13 am Temat postu: |
|
|
kawuszczyn napisał: | Straszne ----fakt, przerażające, ale nie na temat ;] emilka----- |
sooorrrryyyy no ja mam większy problem .... ;(((((((((((((((
prosze wypowiadajcie się na ten temat :
Cytat: | Witam, "kochaliśmy się" z dziewczyną 1 stycznia Wink między 8 a 9 , oczywiście bez zabezpieczenia ..... Sad napisałem "kochaliśmy się" ponieważ wyglądało to tak że pare razy włożyłem w nią samą główkę, ale za, oczywiście ostatnim razem... , poczułem że zaczynam dochodzić i szybko go wycofałem, odciągnąłem skórkę i na ręke wypłynęło mi pare kropel wodnistej spermy...
Dziewczyna escapelle wzięła około 7-8 godzin po , mówi żę jest pare dni po miesiączce, że miała niedawno ale nie pamięta kiedy dokładnie... stawiamy na to żę ma dni względnie niepłodne
wyszło mi tak że : 99% że nie miałem w niej wytrysku
99% escapelle i 50 % dni względnie niepłodne ...
strasznie sie boimy ... jak myślicie czy naprawdę mogłem nie czuć wytrysku ? czy lek zadziałał ? dziś drugi dzień, nie ma żadnych ubocznych objawów ... |
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 2:20 am Temat postu: |
|
|
neonx, tabletka w dni płodne i z wytryskiem w środku jest skuteczna w 99%, więc w Waszym przypadku szanse na ciązę są mniejsze niż 1%. nie zostaniecie z tego stosunku rodzicami _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
neonx
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 2:56 am Temat postu: |
|
|
a myślisz że mogłem nie poczuć w Niej wytrysku ?
proszę piszcie co sądzicie o tym.....
-----nie bądź nachalny, rozumiem, że się stresujesz, ale bez przesady! otrzymałeś już odpowiedź. emilka-------- |
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
Wysłał podziekowań: 9 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 10:04 am Temat postu: |
|
|
chłopie weź się uspokój!!emilka Ci chyba wyraźnie wszystko napisała a jak będzie w ciąży to będziesz bawił i wielki problem!idąc do łóżka trzeba brać DZIDZIE pod uwagę! _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
neonx
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 10:24 am Temat postu: |
|
|
Costa, ja nie zapytałem co sie robi z dzieckiem jak jest ( Cytat: | jak będzie w ciąży to będziesz bawił | ) więc jeżeli chcesz sięw mojej sprawie wypowiedzieć to prosze , najpierw dokładniej przeczytaj pytanie pozdrawiam, dziękuję za zainteresowanie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 10:43 am Temat postu: |
|
|
wiem że nie o dziecku mowa ale jeśli emilka napisała Ci wyraźnie że nie ma możliwości zajścia w ciąże to co panikujesz? a jeśli to Cię nie uspokaja niech zrobi test albo idzie do lekarza _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
neonx
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 10:48 am Temat postu: |
|
|
test oczywiście, ale jeszcze za wcześnie.... ja wiem że jak Emilka napisze to nie ma mocnych po prostu chce też żeby inni sie wypowiedzieli, i jeżeli ktos wie, jak z tym wytryskiem ;> można nie poczuć ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 10:57 am Temat postu: |
|
|
ja nie wiem facetem nie jestem raczej w to wątpię żeby facet nie czuł kiedy zbliża się do końca...ale tak jak piszę facetem nie jestem;)
a co z odpowiedzią na moje wcześniejsze pytanie? _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
neonx
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 1:18 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: |
a co z odpowiedzią na moje wcześniejsze pytanie? |
które ;> |
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 2:48 pm Temat postu: |
|
|
Ty neonx raczej nie będziesz znał odpowiedzi na moje pytanie
costa23 napisał: | hmm ja po zastosowaniu Escapelle dostałam wcześniej krwawienie niż przewidywałam bo 3 dni przed przewidywaną datą okresu...to zapewne jakiś skutek uboczny z tego co czytałam na forum, ale czy tak się zdarza? |
_________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|