Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak zajść w ciążę? -> objawy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 11:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha a tak tylko chciałam wiedziec Smile heh. o fajnie ze 1wsza Smile ja słyszałam ze tylko dziewice maja 1wsza grupke Smile ale to nie prawda - wychodzi na to Smile. ja mam 2ga.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
sylkuc1

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 12:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurcze zła jestem Sad, wczoraj jak pisałam wg kompa miałam owulkę i jak na złość nie mogliśmy się przytulać bo nie mieliśmy możliwości łudzę siętylko że może plemniki z przed dwóch dni mogły się zachować ale moja nadzieja spadła do 30% Sad. Jeszcze dzisiaj spróbujemy może akurat.
Tvisha no to super że pierwsza gr.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 2:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sylkuc widzisz los lubi płatac figle.. Confused Wrr... powinny wytrzymac, wkoncu siedza w sluzie Razz heh

Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sro Kwi 30, 2008 9:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zawsze sa i plusy ... teraz nie trzeba sie przytulac co dwa dni tylko wtedy kiedy sie chce Twisted Evil a pozatym plemniczki moim zdaniem przezyja, wiec jesli byly wolniejsze to wlasnie zdazyly ustawic sie w pozycji i miejscu najbardziej odpowiednim do tego Smile

Ja to nadal twierdze ze jestem prawie dziewica Wink - te kilka razow sie nie liczy Razz.
A tak naprawde 1 gr to zawdzieczam mojemu obecnemu partnerowi i temu ze dba o siebie <buja w oblokach>
Powrót do góry
sylkuc1

PostWysłany: Pią Maj 02, 2008 9:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prwdę mówiąc to cycuchy mnie bolą już od kilku dni i mój mąż twierdzi że są powiekszone Smile jak przed okresem przeważnie na okres zaczynają mnie boleć tak na 3-4 dni przed @ a do @ mam jeszcze 9 dni. Jestem właśnie przed przygotowaniami do komunii syna i jest dużo pracy bo robimy to w domu i przygotowujemy na tą okazję pomieszczenie trzeba dużo ciężkich żeczy wynosić jak uważacie powinnam nosić te ciężąry czy lepiej nie? Może tak naprawdę nie być fasolki ale tak sobie pomyślałam że jak by miała być to chyba dobrzeby było żeby się tak dobrze zawiązałaSmile
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Maj 03, 2008 7:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja bym ci radzila bys nie dzwigala. Od tego sa mezczyzni Twisted Evil
Twoj maz ma napewno kolegow wiec jesli potrzebuje pomocy to powinien poprosic kogos innego Wink. A ty lepiej idz do garow i szykowania syna oraz calego przyjecia.

wczoraj sie dowiedzialam ze siostra mojej znajomej jest w ciazy, a przez 2 i pol roku starali sie bez rezultatow. Byla u lekazy i podobno wszystko bylo ok ... brala leki ktore mialy pomoc i tez nic ... odstawila wszystko i postanowili zaprzestac. Chlopak wybral sie na wycieczke do usa i jak dojechal to zapakowal sie i wrocil bo jego zona jest w 6 tygodniu ( miala okres ).
Niezle co ?
Powrót do góry
sprezyna

PostWysłany: Sob Maj 03, 2008 11:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny nie uwierzycie! Jestem w ciąży! Sama się jeszcze z tym do końca nie oswoiłam! Tyle czasu że straciłam już nadzieję. Odpuściłam sobie i zajęłam się przygotowaniami do ślubu, a to taka niespodzianka Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Maj 03, 2008 12:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gratki Smile Exclamation Exclamation najlepiej jest nie myslec i potem miec własnie suprisa Wink powodzonkaaa Wink Wink

Powrót do góry
sylkuc1

PostWysłany: Pon Maj 05, 2008 8:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sprezyna GRATULACJE Smile, super cieszę sie razem z Tobą Smile.
Ja teraz jestem jak naładowana jeszcze 4-5 dni do planowanej @ a ja już tak się denerwuję Sad, chyba nie wytrzymam i kupię sobie dzisiaj test i zrobię go jutro rano.
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Maj 05, 2008 8:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sprezyna i jak widac rok to wcale nie tak dlugo Smile
GRATULUJE!

sylkuc1 ja to na twoim miejscu postaralabym sie nie myslec. A jak przygotowania do komuni?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 40, 41, 42  Następny
Strona 41 z 42