Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 11:10 am Temat postu: |
|
|
Tvisha a tak tylko chciałam wiedziec heh. o fajnie ze 1wsza ja słyszałam ze tylko dziewice maja 1wsza grupke ale to nie prawda - wychodzi na to . ja mam 2ga. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 12:28 pm Temat postu: |
|
|
Kurcze zła jestem , wczoraj jak pisałam wg kompa miałam owulkę i jak na złość nie mogliśmy się przytulać bo nie mieliśmy możliwości łudzę siętylko że może plemniki z przed dwóch dni mogły się zachować ale moja nadzieja spadła do 30% . Jeszcze dzisiaj spróbujemy może akurat.
Tvisha no to super że pierwsza gr. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 2:53 pm Temat postu: |
|
|
Sylkuc widzisz los lubi płatac figle.. Wrr... powinny wytrzymac, wkoncu siedza w sluzie heh _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 9:31 am Temat postu: |
|
|
zawsze sa i plusy ... teraz nie trzeba sie przytulac co dwa dni tylko wtedy kiedy sie chce a pozatym plemniczki moim zdaniem przezyja, wiec jesli byly wolniejsze to wlasnie zdazyly ustawic sie w pozycji i miejscu najbardziej odpowiednim do tego
Ja to nadal twierdze ze jestem prawie dziewica - te kilka razow sie nie liczy .
A tak naprawde 1 gr to zawdzieczam mojemu obecnemu partnerowi i temu ze dba o siebie <buja w oblokach> |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
|
Wysłany: Pią Maj 02, 2008 9:51 am Temat postu: |
|
|
Prwdę mówiąc to cycuchy mnie bolą już od kilku dni i mój mąż twierdzi że są powiekszone jak przed okresem przeważnie na okres zaczynają mnie boleć tak na 3-4 dni przed @ a do @ mam jeszcze 9 dni. Jestem właśnie przed przygotowaniami do komunii syna i jest dużo pracy bo robimy to w domu i przygotowujemy na tą okazję pomieszczenie trzeba dużo ciężkich żeczy wynosić jak uważacie powinnam nosić te ciężąry czy lepiej nie? Może tak naprawdę nie być fasolki ale tak sobie pomyślałam że jak by miała być to chyba dobrzeby było żeby się tak dobrze zawiązała |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 7:01 am Temat postu: |
|
|
Ja bym ci radzila bys nie dzwigala. Od tego sa mezczyzni
Twoj maz ma napewno kolegow wiec jesli potrzebuje pomocy to powinien poprosic kogos innego . A ty lepiej idz do garow i szykowania syna oraz calego przyjecia.
wczoraj sie dowiedzialam ze siostra mojej znajomej jest w ciazy, a przez 2 i pol roku starali sie bez rezultatow. Byla u lekazy i podobno wszystko bylo ok ... brala leki ktore mialy pomoc i tez nic ... odstawila wszystko i postanowili zaprzestac. Chlopak wybral sie na wycieczke do usa i jak dojechal to zapakowal sie i wrocil bo jego zona jest w 6 tygodniu ( miala okres ).
Niezle co ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 11:54 am Temat postu: |
|
|
Dziewczyny nie uwierzycie! Jestem w ciąży! Sama się jeszcze z tym do końca nie oswoiłam! Tyle czasu że straciłam już nadzieję. Odpuściłam sobie i zajęłam się przygotowaniami do ślubu, a to taka niespodzianka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 12:59 pm Temat postu: |
|
|
gratki najlepiej jest nie myslec i potem miec własnie suprisa powodzonkaaa _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
|
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 8:05 am Temat postu: |
|
|
sprezyna GRATULACJE , super cieszę sie razem z Tobą .
Ja teraz jestem jak naładowana jeszcze 4-5 dni do planowanej @ a ja już tak się denerwuję , chyba nie wytrzymam i kupię sobie dzisiaj test i zrobię go jutro rano. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 8:58 am Temat postu: |
|
|
sprezyna i jak widac rok to wcale nie tak dlugo
GRATULUJE!
sylkuc1 ja to na twoim miejscu postaralabym sie nie myslec. A jak przygotowania do komuni? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|