Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak zajść w ciążę? -> objawy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Kwi 02, 2008 5:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja to mysle ze chcialabym by moje dziecko bylo wodnikiem albo lwem Wink
sylkuc1 co do odleglosci to puki co jest to z prawie 400 km ... za jakis czas pewnie sie przeprowadze do mojego chlopa i bedzie to okolo 1000 km ale na wszystko mozna znalezc jakis sposob Wink.

sprezyna ja to sadze ze tez przestudiowalam wszystko co moglam ... rok mi minol ... moze to za malo ... mialam byc w poniedzialek u gini i znowu zwatpilam. Jedziemy puki co wszystkie na tym samym wozku, wiec trzymajmy sie razem, moze wkoncu sie uda, a jak sie ktorejs uda to mamy co swietowac Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mama Julki
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 12:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja wam powiem kochane tak pol roku z moim mezem staralismy sie o drugie dzidzi studiowalam wszystko wyliczalam kochalismy sie tak jak trzeba i nici .W koncu dalismy sobie spokoj stwierdzilam w lutym ze czas znalezc prace i poki co zapomniec od rugiej dzidzi.I tak sie stalo 1 lutego zaczelam prace , wkoncu po 2 tygodniach kochalam sie z moim mezem zastosowalismy stosunek przerywany malo bezpieczna metoda ale u nas zawsze dzialala i .... okzalo sie ze nie zadziala tym razem Smile I tak wlasnie o to po zakonczeniu staran jestem w 8 tc Smile Wiec chyba nie warto sie starac tylko zyc chwila a fasolka pojawi sie tak jak to jest gdzies tam zapisane.Trzymam za was kciuki bo wiem jak to smutno gdy na tescie kolejny raz widnieje 1 kreska Sad Ale wiem ze i wam sie uda i zostaniecie szczesliwymi mamami Smile Pozdrawiam
Powrót do góry
gosiaszulc13

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 9:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od listopada staramy sie o dziecko i nic narazie nie wychodzi. Moze cos ze mną nie tak, wiec postanowilismy z mężem zrobić sobie badania na płodność, zobaczymy co one wykażą.
Powrót do góry
sylkuc1

PostWysłany: Pon Kwi 21, 2008 9:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkie starające się o fasolkę panie Smile
Nie wchodziłam przez jakiś czas ale wiedzę że jakiś zastuj się zrobił Smile Nikt nic nie pisze Sad Tvisha jak tam starnia ja zaczęłam w tym miesiącu inntensywniej niż zwykle, w poprzednich miesiącach zawsze jakoś tak wychodziło, że nasze przytulania kończyły sięna 2 -3 razach w wyliczonych przeze mnie dniach płodnych teraz zaczęlismy od 10 dc no i 12 dc i tak co 2 dni zobaczymy jak to będzie w tym miesiącu Smile
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Kwi 22, 2008 5:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ahoj...
Ja w tym miesiacu ominelam dni plodne ... Nie mielismy mozliwosci sie spotkac z moim chlopem. Ale bede teraz jechac do niego na stale. Likwidujemy to co tu mnie trzymalo no i jade ... moze jak tam bede moje hormonki poczuja stabilnosc i im sie zachce. A tak pozatym ostatnio odwiedzam dzieciury: moja kolezanke i jej 9 miesieczna core oraz moja bratowa ktora z miesiac temu urodzila synka no i ma jeszcze moja chrzesnice. Opieka potrafi byc meczaca Razz
Powrót do góry
sylkuc1

PostWysłany: Pon Kwi 28, 2008 8:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj mój baby-komp pokazuje owulację, ale jak mówiłam wcześniej staralismy sięprzytulać co drugi dzień praktycznie już w 8 dc, no i zobaczymy dzisiaj to bezwarunkowo trzeba się przytulić i tak sobie myślę że jeszcze conajmniej 2 razy za 2 i 4 dni, no i zobaczymy co z tego wyjdzie Smile.
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Kwi 28, 2008 9:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sylkuc1 trzymam kciuki za fasolke Smile

ostatnio rozmawialam z moja mama na temat dzieci. Moj brat nie planuje wiecej i beda wydawac ubranka, dlatego mama sie zastanawiala czy nie magazynowac ich dla mnie.
Powiedziala mi rowniez ze nigdy nie zabezpieczala sie i po moim bracie stwierdzila ze najwyrazniej nie beda mieli wiecej dzieci ... mnie miala dopiero po 9 latach od urodzin mojego brata. Bylam w szoku i zastanawialam sie czy to nie jest dziedziczne ... chociaz po pierwsze moj brat powil sie po 1,5 roku no i moja mama ma tarczyce ... a ja nie mam.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Kwi 28, 2008 9:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tvisha a ile masz lat jesli mozna wiedziec? Wink

sylkuc w takim razie powodzenia Razz. oby sie udalo Cool Cool

Powrót do góry
sylkuc1

PostWysłany: Pon Kwi 28, 2008 2:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak sobie myślę że chyba się uda tym razem :)nie wiem może to tylko moja potężna chęć powoduje moje myśli ale jakoś jestem strasznie pozytywnie nastawiona a przyznam się że od kilku dni to mam tak wrazliwe sutki jak nigdy dotychczas a jak sięnie uda to trudno:) dalej będziemy działać i działać aż zdziałamy Smile Dziewczyny dzięki za wsparcie Smile aaa Tvisha może masz rację że to genetyczne ale ja bardziej bym stawiała na blokadę w twojej psychice wiesz po tym co przeszłać to jest najbardziej prawdopodobne ale nie koniecznie . Całuski
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 7:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hope mam 24 lata ... a czemu pytasz ?

sylkuc1 wkoncu powinno sie udac Smile

Bylam wczoraj u gini odebrac moja cytologie, az niewierze ... mam pierwsza grupe
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41, 42  Następny
Strona 40 z 42