Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 5:35 pm Temat postu: |
|
|
Ja to mysle ze chcialabym by moje dziecko bylo wodnikiem albo lwem
sylkuc1 co do odleglosci to puki co jest to z prawie 400 km ... za jakis czas pewnie sie przeprowadze do mojego chlopa i bedzie to okolo 1000 km ale na wszystko mozna znalezc jakis sposob .
sprezyna ja to sadze ze tez przestudiowalam wszystko co moglam ... rok mi minol ... moze to za malo ... mialam byc w poniedzialek u gini i znowu zwatpilam. Jedziemy puki co wszystkie na tym samym wozku, wiec trzymajmy sie razem, moze wkoncu sie uda, a jak sie ktorejs uda to mamy co swietowac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 12:16 pm Temat postu: |
|
|
a ja wam powiem kochane tak pol roku z moim mezem staralismy sie o drugie dzidzi studiowalam wszystko wyliczalam kochalismy sie tak jak trzeba i nici .W koncu dalismy sobie spokoj stwierdzilam w lutym ze czas znalezc prace i poki co zapomniec od rugiej dzidzi.I tak sie stalo 1 lutego zaczelam prace , wkoncu po 2 tygodniach kochalam sie z moim mezem zastosowalismy stosunek przerywany malo bezpieczna metoda ale u nas zawsze dzialala i .... okzalo sie ze nie zadziala tym razem I tak wlasnie o to po zakonczeniu staran jestem w 8 tc Wiec chyba nie warto sie starac tylko zyc chwila a fasolka pojawi sie tak jak to jest gdzies tam zapisane.Trzymam za was kciuki bo wiem jak to smutno gdy na tescie kolejny raz widnieje 1 kreska Ale wiem ze i wam sie uda i zostaniecie szczesliwymi mamami Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosiaszulc13
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 9:40 pm Temat postu: |
|
|
Od listopada staramy sie o dziecko i nic narazie nie wychodzi. Moze cos ze mną nie tak, wiec postanowilismy z mężem zrobić sobie badania na płodność, zobaczymy co one wykażą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 9:03 am Temat postu: |
|
|
Witam wszystkie starające się o fasolkę panie
Nie wchodziłam przez jakiś czas ale wiedzę że jakiś zastuj się zrobił Nikt nic nie pisze Tvisha jak tam starnia ja zaczęłam w tym miesiącu inntensywniej niż zwykle, w poprzednich miesiącach zawsze jakoś tak wychodziło, że nasze przytulania kończyły sięna 2 -3 razach w wyliczonych przeze mnie dniach płodnych teraz zaczęlismy od 10 dc no i 12 dc i tak co 2 dni zobaczymy jak to będzie w tym miesiącu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 5:38 pm Temat postu: |
|
|
Ahoj...
Ja w tym miesiacu ominelam dni plodne ... Nie mielismy mozliwosci sie spotkac z moim chlopem. Ale bede teraz jechac do niego na stale. Likwidujemy to co tu mnie trzymalo no i jade ... moze jak tam bede moje hormonki poczuja stabilnosc i im sie zachce. A tak pozatym ostatnio odwiedzam dzieciury: moja kolezanke i jej 9 miesieczna core oraz moja bratowa ktora z miesiac temu urodzila synka no i ma jeszcze moja chrzesnice. Opieka potrafi byc meczaca |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 8:02 am Temat postu: |
|
|
Dzisiaj mój baby-komp pokazuje owulację, ale jak mówiłam wcześniej staralismy sięprzytulać co drugi dzień praktycznie już w 8 dc, no i zobaczymy dzisiaj to bezwarunkowo trzeba się przytulić i tak sobie myślę że jeszcze conajmniej 2 razy za 2 i 4 dni, no i zobaczymy co z tego wyjdzie . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 9:09 am Temat postu: |
|
|
sylkuc1 trzymam kciuki za fasolke
ostatnio rozmawialam z moja mama na temat dzieci. Moj brat nie planuje wiecej i beda wydawac ubranka, dlatego mama sie zastanawiala czy nie magazynowac ich dla mnie.
Powiedziala mi rowniez ze nigdy nie zabezpieczala sie i po moim bracie stwierdzila ze najwyrazniej nie beda mieli wiecej dzieci ... mnie miala dopiero po 9 latach od urodzin mojego brata. Bylam w szoku i zastanawialam sie czy to nie jest dziedziczne ... chociaz po pierwsze moj brat powil sie po 1,5 roku no i moja mama ma tarczyce ... a ja nie mam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 9:23 am Temat postu: |
|
|
tvisha a ile masz lat jesli mozna wiedziec?
sylkuc w takim razie powodzenia . oby sie udalo _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 2:15 pm Temat postu: |
|
|
tak sobie myślę że chyba się uda tym razem :)nie wiem może to tylko moja potężna chęć powoduje moje myśli ale jakoś jestem strasznie pozytywnie nastawiona a przyznam się że od kilku dni to mam tak wrazliwe sutki jak nigdy dotychczas a jak sięnie uda to trudno:) dalej będziemy działać i działać aż zdziałamy Dziewczyny dzięki za wsparcie aaa Tvisha może masz rację że to genetyczne ale ja bardziej bym stawiała na blokadę w twojej psychice wiesz po tym co przeszłać to jest najbardziej prawdopodobne ale nie koniecznie . Całuski |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 7:05 am Temat postu: |
|
|
Hope mam 24 lata ... a czemu pytasz ?
sylkuc1 wkoncu powinno sie udac
Bylam wczoraj u gini odebrac moja cytologie, az niewierze ... mam pierwsza grupe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|