Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sprezyna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 5:36 pm Temat postu: |
|
|
No racja, akurat udało mi się w momencie kiedy najmniej się tego spodziewałam. W sumie spisałam ten miesiąc wówczas na straty, ponieważ rozregulował mi się okres, najpierw miałam za szybko, potem 10 dni opóźnienia. Więc kiedy okres mi się tym razem nie pojawił początkowo myślałam że się spóźnia. Dopiero po ok dwóch tygodniach spóźnienia zrobiłam test, a tu dwie kreseczki Po prostu szok, radość i strach. Wystarczyło przestać o tym myśleć. Wzięłam sie za przygotowania do ślubu akurat przesunęła mi się owulacja i teraz mam fasolkę. Ma już 7 mm Jestem taka happy :] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 7:49 am Temat postu: |
|
|
Zrobiłam dzisiaj teścik jedna kreseczka pomyliłam się też w moich wyliczeniach bo @ dostanę w poniedziałek no może w niedzielę tj. jeszcze 6-7 dni nie wiem czy nie robiłam tego testu za szybko. Kurczę tak bardzo bym chciała żeby to było właśnie w tym misiącu bo w pracy mi się babrze i szykują się na mnie ze zwolnieniem albo przesunięciem a jak już dostanę wypowiedzenie to dupa.
A przygotowania do komuni to tak powolutku do przodu, teraz biorę sobie kilka dni urlopu i muszę kupić Filipkowi garniturek zakupy porobić, sprzątać sprzątać i sprzątać itd. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 9:42 am Temat postu: |
|
|
ja przyjechalam do mojego chlopa na stale i myslalam ze to wkoncu juz bedzie dobrze a on wyjerzdza w przyszlym tygodniu do belgi na tydzien ... akurat na tydzien w ktorym wypada mi owulacja. No i dupa
Coz za niesprawiedliwe zycie
sprezyna jak widze juz masz wyzszy stopien wtajemniczenia ... ciekawe kiedy ja dolacze do pogaduch o ciazy. Moze wtedy jak ty bedziesz rodzic co by sie watek nie zakonczyl za szybko. Zycze ci z glebi serducha by fasolka sie zdrowo rozwijala
Ile bedzie maila twoja fasolka jak bedziesz na slubie ?
sylkuc1 moze rozluznij sie wez kilka wdechow ... wiesz napewno ze dzieci to maszynka motoryczna ktore potrafi napedzic nas do realizacji wazniejszych planow i do decydowania w trudniejszych rzeczyach. Pieniadze szczescia nie daja. Jeszcze cie nie zwolnili wiec nie mysl o tym albo poprostu szukaj nowej pracy. Ja to wole twierdzenie -> Chca mnie zwolnic ? chca ? a dupa nie dam im takiej przyjemnosci - sam odejde
Ah te dzieci jak one szybko rosna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 11:21 am Temat postu: |
|
|
Tvisha moja fasolka będzie juz miała 26 tygodni. Przeczytałam w kalendarzu ciążowym, że będzie miała ok 23 cm i będzie ważyć 900 g. Licząc miesiącami to będzie połowa szóstego. Trochę brzusio mi już urośnie, no i nie będę mieć wymarzonej sukienki na gorsecie, ale dojrzałam do tej mysli i zawsze sobie powtarzam że ślub jest dla nas i nie muszę się stroić dla cudzej satysfakcji. Ale też się troszkę stresuje, bo wiem że nie poszaleje i będę musiała bardzo na siebie uważać.
-----edited by emilka-----
niniejszym informuję, iż ten jakże fantastyczny temat przekroczył 41 stron, toteż zamykam i otwieram odcinek numero duo, który znajduję się TUTAJ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|