Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak zajść w ciążę? -> objawy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
syla23

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Sie 31, 2007 5:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja też bym się bala bliźniaczków no ale jak by były to było by też super choć mój mąż mówi że i tak staralibyśmy sie o kolejne bo tak wogóle chciała bym mieć dwujke dzieciątek ale tak odrazu dwójka to chyba za latwo Wink hihihihihih
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Julcia71

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 31, 2007 11:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny ja tez 3mam za was kciuki, mnie sie nie uda w tym miesiacu i juz chyba nie predko, a to dlatego bo moj M zjezdza z zagranicy, ale na 2 tygi a ja w tym czasie bede miala @ Crying or Very sad no i musz wam powiedziec, ze trace sily i powoli mi sie odechciewa juz tej dzidzi Sad im dluzej go nie ma tym trace checi... Confused
Powrót do góry
weronikaaa

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 8:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Julcia71 to nie tylko Ty tracisz nadzieje bo ja tez...moj maz ciezko pracuje od 8 do 16 a najczesciej to siedzi jeszcze dłuzej po godzinach,ja pracuje od 14.30 do 22.00 w tej samej firmie co maz ale jak juz przychodzimy do domu to nie mamy siły na nic...jeszcze pracuje w sobote i niedziele rozklada sceny na koncerty wiec praktycznie nie mamy kiedy tak naprawde sie starac....SadSad nom ale moze sie akurat kiedys uda:)Ty tez nie trac nadziej zobaczysz ze bedzie wszystko dobrze:)hmm to nie masz za ciekawej sytułaci taka miłosc na odleglosc??ja bym tak nie potrafiła...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 10:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kobietki a badałyscie swoich facetow? moze przyczyna nie idzie od Was lecz od nich? moze zbyt słabe nasienie, badali oni swoja sperme?
moze ktoras z Was ma tarczyce? to hamuje zajscie w ciaze..

Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 8:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przyznajac sie nie jestem po slubie ... ale to chyba staje sie w obecnych czasach bez znaczenia ... oboje uwazamy sie za odpowiedzialnych ludzi i oboje deklarujemy sie ze jak bedziemy mieli dziecko bedziemy bardzo szczesliwi. Moj eM jak mezczyzna stwierdza ze chcial byc ojcem trojaczkow bo takowe zdarzyly sie w jego rodzinie. Na poczatku mnie to strasznie przerazalo jak sobie poradzic a potem zaczelam sie glowic jak zapanowac nad trujka dzieci w tym samym wieku. Potem przywyklam do mysli o ciazy mnogiej az zaczelam czytac artykuly, w ktorych pisza ze dosc ciezko przejsc przez taka ciaze. Obecnie stwierdzilam ze puki nie bede w ciazy nie bede zawracac sobie tym glowy. Wink
Co do mojego eM do maja mieszkal w polsce, znalazl lepsza prace za granica wiec sie przeniusl a ja jezdzilam co jakis czas. Ostatecznie sama zrezygnowalam z pracy w polsce i przenioslam sie do niego na wakacje. Jestem w trakcie konczenia studiow wiec za miesiac pewnie wracam do Polski ... i bede przyjezdzac co dwa tygodnie na weekend bo w tygodniu sensu nie widze.
Wczoraj siedzial w pracy od 5 rano do 20, kiedy indziej miedzy 9 a 23. Jest to przykre jak dla mnie z takiego obiegu zdarzen ... ale co poradzic jesli sie wczesniej zakochalo niz wiedzialo jak bedzie ...

Co do badan spermy sadze ze poczekalm do dwoch lat i jesli u mnie bedzie wszystko ok porozmawiam z nim na ten temat.
Powrót do góry
Julcia71

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 9:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Weronikaaa, jestesmy w podobnej sytuacji kochana Mad bo: ja tez pracuje od 14-22,albo od 6-14- na 2 a czasem i 3 zmiany, poza tym moj M rowniez, ale... nie przy mnie. Crying or Very sad Dobra, a teraz moja rada (jak zwykle- z czego sie bardzo ciesze, ze moge nia sluzyc Very Happy ) :
sluchaj: jesli jestescie zaganiani i nie macie ochoty po ciezkim dniu swojej harowki na "igraszki", wiec 1.plemniki tez swa sile traca-sa leniwe i nie sa w stanie nas zaplodnic Wink a twoj cykl moze stac sie nawet nieplodny, bo jesli bedziecie regularnie sie kochac, to plemniki twojego M beda AKTYWNIEJSZE i latwiej cie zaplodnia- rozumiesz?? Wink Question

Wind_of hope a ty kochana moze i masz racje, ale ja mysle ze nie w tym tu tkwi problem tak, jak powiedzialam weronice (czytaj wyzej) Smile po roku mozna sie zdecydowac na badanie ale nie teraz, bo tu o co innego chodzi Rolling Eyes

Tvisha - (moja ty wspolorganizatorko Wink tego blogu), a ty masz racje , jesli sie kocha dwoje ludzi,to nie musza zaraz ten idiotyczny papierek sobie sprawiac, bo to szczescia nie daje, zreszta luzne zwiazki sa juz od dawna w modzie i nie masz sie co tym przejmowac, ja tez na luzie Laughing zyje.....
a teraz moje kochane do was wszystkich Exclamation (do mnie tez) Wink , moja wspaniala pani ginek oznajmila mi jedna bardzo istotna rzecz: jesli nie bedziemy regularnie wspolzyc, nasze jajniki nie beda wytwarzaly tak waznego i potrzebnego sluzu plodnego i w ogole, a nasi partnerzy nie beda mieli "dobrej- plodnej" Wink spermy Exclamation , jesli mamy takie wlasnie sytuacje porąbane, ze albo nie mamy czasu, bo jestesmy pomeczeni, albo nasi M sa gdzies tam - to kochaniutkie- mozemy tylko pomarzyc o zajsciu w ciaze Confused Exclamation - no chyba ze zdarzy sie cud Wink
no ale tak, nie mamy wplywu na to, bo co Question sciagniemy tego swojego z zagranicy Mad Question albo my tam sobie ot tak zafundujemy podrozne zachcianki seksualne Confused Sad Question i ot takie nasze zycie... Rolling Eyes takze trzeba sie solidnie nad tym zastanowic i podjac konkretne decyzje, plemniki musza pracowac, a nasze jajniki musza dochodzic do "wprawy"- inaczej nici z dzidziusiow Crying or Very sad Crying or Very sad Mad

---edit by Wind_Of_Hope---
prosze pisac max. 3 emotikony obok siebie
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 10:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Julcia71 kochana Razz tak mi tylko przyszlo do głowy Smile
kupywałas testy owulacyjne?? Very Happy trzeba pamietac ze im bardziej sie pragnie i mysli obsesyjnie tym ciezej zajsc..tworzy sie wtedy "blokada" i nijak nie zajdziesz. wiem ze ciezko jest przestac myslec,ale zyc dniem codziennym a noz ktoregos dnia uda sie zasiac fasoleczke Smile
zycze wszystkim starajacym sie o nia Wink Very Happy

Powrót do góry
Julcia71

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 12:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of hope zgadzam sie z toba Confused ale musze ci powiedziec, ze ja juz zaczynam NIE MYSLEC o tym, by zajsc w ciaze Sad , bo mi to i tak nic nie da, a tym bardziej, ze moj M bedzie na 2 tygi teraz a ja od 7-go mam miec @ Crying or Very sad to tym bardziej trace nadzieje, bo moje dni plodne juz sie skonczyly a zanim nadejda to juz M nie bedzie ze mna Crying or Very sad , takze nie robie sobie w tym kierunku w tym miesiacu zadnej nadzieji i staram sie o tym wcale nie myslec ze zajde Crying or Very sad Sad , totez mamy oboje w tym nadchodzacym tygodniu podjac zdecydowana decyzje: albo razem albo nadal osobno, a jesli osobno to ja sie "wypisuje" z tego zwiazku, bo mi latka leca Crying or Very sad a nie chce zachodzic w przyszlym roku-tak sobie postanowilam Sad ( zdradze,ze mam 36 latek Exclamation ) i nie chce ryzykowac dalej i dluzej czekajac Exclamation Exclamation Exclamation
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 7:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oooo to wspołczuje Sad nom latka leca, z kazdym rokiem moze byc coraz ciezej..a co z tymi testami? kupywałas? od jakiego czasu wogole sie staracie o dzidzie? moze jeszcze za wczesnie...? pzdr.!

Powrót do góry
Julcia71

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 8:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind of hope- staramy sie tak naprawde... sama nie wiem, bo jak mozna sie starac jak nie ma faceta??? Rolling Eyes , ale zdecydowani jestesmy od pol roku, ale nie ma czasu na "zrobienie" dzidzi albo mam @ w czasie kiedy sie widzimy albo to nie mam dni plodnych i tak w kolko, zle trafiamy ze spotkaniami Wink , takze nie wiem czy w ogole trafimy ....
jesli chodzi o testy owulacyjne to przyznam szczerze ze w nie niewierze Mad , czytalam duzo na ten temat i wole sama sie sprawdzac, tak jak mi polecila ginka, bo one nie daja 100% pewnosci, zreszta nie potrzebne sa, bo musialabym "wylapac swojego M w tych momentach, ale to przeciez nie realne jak on jest 2500 km ode mnie Crying or Very sad Crying or Very sad Rolling Eyes
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 3 z 42