Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 4:16 pm Temat postu: Mały penis |
|
|
Chciałabym wznowic temat malego penisa, ktory zostal zamkniety i nie mialam okazji i zeby moc sie w nim wypowiedziec ale dziewczyny i chlopaki mam straszna traume :/
mialam miec przygode z pewnym chlopakiem i kiedy zostalismy w samych majtkach i mialam zalozyc mu gumke. wsadzilam reke do jego majtek i sie spodziewalam ze cos w nich bedzie skoro chlop wielki 2m i mocno owlosiony co swiadczy o duzej ilosci testosteronu... i niestety bylam przerazona bo nie moglam nic znalezc! ale znalazlam cos wielkosci mojego majmniejszego palca u reki!!!! nawet nie wicie jak to doluje :/ tu sie cieszysz ze lohoho bedzie za chwile super a w takim momencie nie wiesz co zrobic..
macie jakis pomysl zebym przestala o tym myslec? jestem w szoku, nie mam nic do kolesia ze ma malego ale to byl mega zawod i teraz moja pscyhika jest skrzywdzona az strach sie bac co bedzie z kolejnymi... _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 4:19 pm Temat postu: |
|
|
no faktycznie, nie wiedzialabym co pwoiedziec , zrobic itp. ale mam nadzieje ze wybrnelas jakos z tej sytuacji?? wogole jak to sie skonczylo?? oczywiscie jak nie chcesz to pisac nie musisz...
ale ja na twoim miejscu po prostu chyba staralabym sie zapomniec i juz, takie male penisy nie zdazaja sie czesto wiec glowa do gory, mozliwe ze nastepnym razem trwfisz na wielkoluda i co wtedy kurcze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 4:22 pm Temat postu: |
|
|
heh na szczescie on powiedzial ze sie boi ze moi rodzice wroca do domu... i kazalam mu sie ubierac ze ja tez sie stresuje... a wszystko zapowiadalo sie tak dobrze, tak calowal ze obojetne mi to bylo czy z gumka czy bez bo mialam ochote az sie totalnie oddac ale to byl taki szok ze spac nie moglam, hehe mam nadzieje ze to nie jest taki standart u mezczyzn _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 5:30 pm Temat postu: |
|
|
no to na szczescie wyszlas z tej sytuacji bardzo dobrze, bo w sumie jakby mialo dojsc do czegos to nie wiem jakbym sie zachowala ja na twoim miejscu...
nie no standard to na pewno nie jest |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 6:34 pm Temat postu: |
|
|
o rany rzeczywiscie dziwna sytuacja... nie wiem jakbym sie zachowala. Ale to Twoj chlopak jest tak ? czy zle mysle..
jesli to Twoj chlopka to bedziesz musiala miec duzo cierpliwosci no i postarac sie zapomniec |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 6:51 pm Temat postu: |
|
|
nie, to tylko miala byc przygoda ;P
ale i tak mnie strach oblecial... i jak na razie mam blokade na seks na najblizszy czas chyba ze sie znajdzie jakis gigant co mi pokaze, ze nie mam co sie martwic _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 7:45 pm Temat postu: |
|
|
aha rozumiem no to powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
on30
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 9:19 am Temat postu: |
|
|
czy 15,5cm to mały rozmiar? ;/, bo również mam z tym problem ;/
Ostatnio zmieniony przez on30 dnia Pon Mar 03, 2008 3:32 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 12:56 pm Temat postu: |
|
|
on30 nie no twoj zalicza sie do sredniej krajowej chyba jeszcze o malym mozna mowic wtedy kiedy ma 5cm-10cm w wzwodzie.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
on30
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 3:33 pm Temat postu: |
|
|
pituszka napisał: | on30 nie no twoj zalicza sie do sredniej krajowej chyba jeszcze o malym mozna mowic wtedy kiedy ma 5cm-10cm w wzwodzie.... |
10cm to jeszcze rozumiem, ale 5cm to już chyba przesadziłaś , pozrdawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|