Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Mały penis

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
warbar
Spamer

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sro Kwi 09, 2014 8:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja również nie byłem zadowolony z długości mojego penisa. Wydawało mi się, że te 13 cm nie zadowalało ani mnie ani partnerki. Co mi pomogło? Tabletki Penilarge. Świtała mi w głowie wcześniej myśl o tym aby skorzystać z bardziej operacyjnych metod jednak teraz wiem, że metody ziołowe są bardzo skuteczne. Działanie nie jest od razu tylko po jakichś 3 miesiącach, niemniej penis powiększył się o kilka centymetrów.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
azizami

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Paź 17, 2014 1:43 pm    Temat postu: Tabletki PeniLarge Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ajaj ! Ja to wyczaiłem niezłe rzeczy na temat tych tabletek, moze lapcie link do poczytania --- link usuwam. to nie miejsce na reklamę.---
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19
Strona 19 z 19