Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Sie 08, 2010 1:19 am Temat postu: |
|
|
Dodając, penis nie przestaje rosnąc w wieku 17 czy 18 lat. Kończąc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aniaa181
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 02, 2011 7:33 pm Temat postu: |
|
|
Hej dziewczyny (i panowie:))
Nie chce zakładać nowego tematu więc napiszę tutaj:) Chodzi o długość penisa mojego faceta. Jakieś 12-14cm (cholera wie, nie mierzyłam, ale coś takiego;p) we zwodzie. Ale nie chodzi o to, że mi nie wystarcza, tylko o jego kompleks! Wmawia sobie, że ma za małego i nie zaspokaja mnie należycie. Oczywiście to bzdura! Jego penis mnie nie obchodzi (znaczy się obchodzi, ale nie jego długość). Czy miałyście kiedyś problem ze swoim facetem takiej natury? Jak sobie radziłyście? Mówię mu, że go kocham, że dla mnie jego penis jest bardzo dobry. Czasem mówię mu jakiś komplement odnośnie jego "przyjaciela" a on myśli, że sobie z niego żartuje
A tak nawiązując, to miałam w sumie 3 partnerów sexualnych i ja nie wiem, ale chyba jakoś sporej różnicy nie widzę w długości. Zresztą za bardzo tego nie pamiętam, bo było to już kilka lat temu:)
Pozdrawiam i mam nadzieje, że mi coś doradzicie:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Maj 02, 2011 10:55 pm Temat postu: |
|
|
Ania a czy Twoj obecny chłopak dopytywał sie rozmiarow twoich Ex?
mało tego wyjawilas jemu ze były np. wieksze?
jesli tak to odp. jest prosta - ma kompleks ze wczesniejsi byli hojniej obdarzeni i było Ci z nimi lepiej.co owczywiscie jest nieprawda ale jak to wytlumaczyc facetowi? on wie swoje i koniec,
musisz z nim rozmawiac, bardzo duzo
ps- a osiagasz orgazm?
jesli tak to moze to byc dobry argument ze jego "przyjaciel" jest idealny gdyz zaspokaja Cie w 100% o czym swiadczy orgazm.
moze to na niego podziała .
a najlepiej by było jakbys zamkneła mu usta w trakcie jego narzekania i zajeła sie penisem w wieloraki sposob,czy to sam dotyk czy sex oralny. wtedy on sie zajmie innymi przyjemnosciami a nie marudzeniem ze jest za mały... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
aniaa181
|
Wysłany: Sro Maj 04, 2011 5:27 pm Temat postu: |
|
|
Nie no coś Ty! Nigdy nie mówiłam, że moi ex mieli większe! Po drugie tak jak napisałam- nawet za bardzo tego nie pamiętam.
Osiągam zazwyczaj orgazm. Ogólnie mój facet jest dobry w łóżku, ale nie chce, żeby źle się czuł, myśląc, że jego penis jest za mały.
Chyba zrobię tak, jak radzisz na koniec swojego postu:))
A tak by the way to po wczorajszych "igraszkach" postarałam się, zmierzyć go (oczywiście nie linijką, bo to by idiotycznie wyglądało;p Tak ręką mniej więcej) i z tego co mi wychodzi to 14-14.5 cm. Tak +-. W sumie nie wiem, ale wydaje mi się, że to wcale nie tak mało, więc nie wiem czym on się przejmuje. Rozumiem, jakby miał te opisywane wcześniej 5 cm. Ale prawie 15.
Też powodem może być różnica wieku być może. Ja mam 25 a on 23, więc może myśli, że mam dużo większe doświadczenie w tych sprawach. Nie wiem, ale jutro postaram się nim zająć tak jak piszesz;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Sro Maj 04, 2011 8:02 pm Temat postu: |
|
|
aniaa181 a czujesz, że on np krępuje się Ciebie? nie wydaje mi się, że może to być spowodowane różnicą wieku czy doświadczeniem _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Maj 04, 2011 11:26 pm Temat postu: |
|
|
zmierz ale nie daj po sobie tego poznac
bo sie jeszcze obrazi i zawstydzi.
tez uwazam ze 14-15 to idealny rozmiar.
a po co wiekszy?
zeby czuc bol ?
sex ma byc przyjemnoscia a nie stekaniem ze tu boli, tam boli.
Dodano po 58 sekundach:
ps- a czy Ty jestes jego 1 dziewczyna?
jesli nie to moze jego ex w jakis sposob go uraziły..tzn jego "ego" ? i ma kompleksy..
wrrr..
nie ma to jak :"pozostałosci" z przeszłosci.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
aniaa181
|
Wysłany: Czw Maj 05, 2011 10:55 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki dziewczyny
Nie, nie krępuje się przy mnie. Na początku naszej znajomości może trochę, ale to jest taki typ faceta, który idzie z każdą do łóżka, tylko musi dziewczynę poznać.
Nie jestem jego pierwszą partnerką. Miał przede mną 2 dłuższe związki i jeden krótszy.
Hehe "zmierz ale nie daj po sobie tego poznać" Jakoś nie mogę tego sobie wyobrazić:
"A co tam Kochanie masz?"
"A wiesz nic, tak jakoś mi się linijka w łóżku zawieruszyła, bo wiesz zadania z matmy sobie rozwiązywałam"
"Ale z jakiej matmy?"
"Wiesz zadania z matury z ciekawości czego oni teraz tą młodzież uczą"
??
A jeśli chodzi o to, że jego ex go uraziły to w sumie może być prawdopodobne. Chociaż nie mogę sobie tego za bardzo wyobrazić. Że co? Śmiały się z jego "przyjaciela". Nie wiem jaki by mogły mieć w tym cel.
A wczoraj zastosowałam się do Twojej rady i chyba mu się podobało |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Maj 06, 2011 11:00 am Temat postu: |
|
|
aniaa181 napisał: | Hehe "zmierz ale nie daj po sobie tego poznać" Laughing Laughing Jakoś nie mogę tego sobie wyobrazić: |
a kto powiedzial ze potrzebna jest linijka
mozna w inny sposob spr. a z reszta - po co to robic? jesli jest Ci dobrze to niech ten rozmiar zostanie juz tajemnica
aniaa181 napisał: | A wczoraj zastosowałam się do Twojej rady i chyba mu się podobało |
no widzisz. mowiłam zajmij faceta a przestanie kłapac dziobem
hehehe.
aniaa181 napisał: | Że co? Śmiały się z jego "przyjaciela" |
własnie tak. moze nie smiech a jakis komentarz w stylu : gdybys miał dluzszego- osiagnełabym orgazm..
dla faceta wystarczy i uraz murowany. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ekspresowy13
|
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 4:55 pm Temat postu: odp |
|
|
mój ma 11 cm we wzwodzie. sprawdzałem standardy dla Polski na mapie wyniki nie są pocieszające, obawiam się, że nie będę w stanie zaspokoić partnerki, mam dopiero 19 lat, co mam robić?
---Wind_of_hope---
link usuwam! to nie miejsce na reklame. czytaj regulamin forum. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
StudentPWR
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 5:37 pm Temat postu: :) |
|