Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
despero3333
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lis 19, 2011 2:05 am Temat postu: |
|
|
a czy istnieje możliwość że penis się kurczy od tkanki tłuszczowej? otóż kiedyś mierzyłem sobie jego wielkość w liceum i wynik-16cm długość, wtedy byłem szczupły. przez wiele lat żyłem z przekonaniem że mam 16cm penisa, niedawno ponownie zmierzyłem i wyszło tylko 14cm. teraz mam 24lata i właśnie jakieś 30cm więcej w pasie niż wtedy w liceum, krótko mówiąc jestem dość gruby-118cm w pasie. czy to możliwe że penis mi się skurczył od tej otyłości? obwód pozostał niezmieniony-14cm. jak myślicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Lis 19, 2011 12:48 pm Temat postu: |
|
|
despero3333 napisał: | zy to możliwe że penis mi się skurczył od tej otyłości? |
jak najbardziej mozliwe.
tkanka tłuszczowa niestety maskuje prawdziwy rozmiar i stad masz złudzenie ze jest mniejszy.
schudniesz z 10kg i od razu zobaczysz roznice. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
janeko23 Spamer
|
Wysłany: Czw Sie 30, 2012 12:53 pm Temat postu: |
|
|
ja stosuje [reklama] na powiększenie penisa jest skuteczny mialem małego siurka ale po stosowaniu tego żelu mam wiekszego no i erekcja jest silniejsza mój czllonek jest większy grubszy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mariolka666 Zbanowany
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Lip 31, 2013 2:32 pm Temat postu: |
|
|
Ja też miałem podobny problem do czasu aż zamówiłem JES-EXTENDER ---link usuwam.to nie miejsce na reklame!--- |
|
Powrót do góry |
|
|
|
janeko23 Spamer
|
Wysłany: Pią Paź 18, 2013 9:42 am Temat postu: Powiększenie zestawem |
|
|
teraz właśnie na stronie [zakaz umieszczania linków] jest promocja na ten żel w zestawi z tabletkami i bardzo tanio myslę by zobaczyc jak z takim połączeniem mi się powwiększy penis |
|
Powrót do góry |
|
|
|
raczka.adam
|
Wysłany: Pon Paź 21, 2013 1:47 pm Temat postu: |
|
|
80% facetów sądzi, że mają małego penisa... Po co się faszerować jakimiś tabletkami, robić kondycję, ćwiczyć mięsień hegla i zaspokajać kobiety ! Technika nie wielkością |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Paź 24, 2013 8:59 pm Temat postu: |
|
|
no dokładnie tak. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
warbar Spamer
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Czw Lis 07, 2013 2:12 pm Temat postu: |
|
|
Ja bym odradzał operację - każdy zabieg niesie ze sobą duże ryzyko. Nie lepiej jest spróbować ziołowych i bezpiecznych suplementów? Tak aby być chociażby pewnym, że spróbowało się wszystkiego.
Ja swego czasu brałem te tabletki: Link usunięty zgodnie z REGULAMINEM / nowicjuszka i działają - chyba jako jedne z niewielu na rynku zawierają naprawę profesjonalne składniki na powiększanie penisa. Mój zwiększył się o 4 cm - chciałem jeszcze je kontynuować ale żona zaprotestowała twierdząc,. że będzie dla niej zbyt duży. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mark551
|
Wysłany: Sob Gru 28, 2013 8:36 am Temat postu: |
|
|
Ekstender do powiększania penisa - prolongsystem.pl Używam podobnego sprzętu prawie 3 miesiące. Efekty są ok 3 cm przyrostu. To zupełnie normalne, że po pół godzinie trzba zrobić sobie 5-10 minut przerwy. W sumie to jak się zsumuje 8x 30 min to daje 4 godziny, wiec uzytkowanie nie jest takie proste i przyjemne. Dodam, ze na poczatku to po 20 minutach juz mnie bolalo, teraz moge ok 40 min w tym siedziec. Polecam ogolnie tego typu urzadzenia, ale przypominam, ze trzeba miec duzo cierpliwosci i wytrwalosci zeby osiagnac zamierzony efekt.
Ostatnio zmieniony przez mark551 dnia Sro Wrz 06, 2017 6:52 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewamix7
|
Wysłany: Wto Lut 11, 2014 10:17 pm Temat postu: |
|
|
ja polecam prezerwatywy my.size ---link usuwam. to nie miejsce na reklame... - gumki w 7 rozmiarach, takze kazdy moze cos wybrac dla siebie juz pare razy kupowalam ze swojm mężczyzną i smialo moge polecic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|