Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 1:20 pm Temat postu: |
|
|
on30 napisał: | ale 5cm to już chyba przesadziłaś , pozrdawiam |
oczywiscie ze nie przesadzilam, sa takiej wielkosci penisy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 9:46 pm Temat postu: |
|
|
ja bym sie z bomby powiesił;] chyba to musi być gruba trauma;] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 10:54 pm Temat postu: |
|
|
mikmik no pewnie ze to jest wielki bol dla faceta, tak samo jak dla kobiety ktora ma 2,5 cm gleboka pochwe tylko ze nam jeszcze pozostaje lechtaczka, a u faceta co?? nic.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
on30
|
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 8:40 am Temat postu: |
|
|
Nie potarfię jednak sobie wyobrazić u dorosłego, wielkiego pewnie często faceta, stojącego kutasa o długości 5cm... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 12:23 pm Temat postu: |
|
|
mikmik napisał: | ja bym sie z bomby powiesił;] chyba to musi być gruba trauma;] |
nie wieszają się chyba jak widać...
ale mam pytanie do kobiet: jakbyście poznały takiego mężczyznę, zostałybyście z nim czy nie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malwinka88
|
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 12:54 pm Temat postu: |
|
|
Hmm trudno odpowiedzieć, bo z jednej strony może byc fantastycznym facetem, czułym i kochającym, ale na pewnym etapie seks jest bardzo ważnym elementem związku, a to może być spore utrudnienie. Wiadomo przecież, że wpółżycie jest dopełnieniem uczucia łączącego dwie osoby (przynajmniej dla mnie). Jeżeli mówimy o tak ekstremalnym przypadku to nie wiem co bym zrobiła. Pewnie dbałabym o własną wygodę i poszukała innego partnera |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 2:00 pm Temat postu: |
|
|
on30 napisał: | Nie potarfię jednak sobie wyobrazić u dorosłego, wielkiego pewnie często faceta, stojącego kutasa o długości 5cm... |
a ja potrafie bo widzialam
Yalissea napisał: |
ale mam pytanie do kobiet: jakbyście poznały takiego mężczyznę, zostałybyście z nim czy nie? |
ja wiem tyle ze jakbym kochala tego faceta tak jak mojego Plutka to nie zostawilabym go, mozna przeciez sobie inaczej poradzic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
on30
|
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 2:18 pm Temat postu: |
|
|
pituszka napisał: | a ja potrafie bo widzialam
|
Tak z zupełnie czystej ciekawości jeśli oczywiscie zechcesz powiedziec, w jakich okolicznosciach widziałas, jak taki penis wogóle wygląda? zupełna miniaturka penisa normalnego, czy moze żołądź normalna a reszty brak? Z tego co widze jestes położnikiem i przypuszczam ze mogło to byc przy jakis lekarskich, szpitalnych wizytach? , chociaż nie sądzę, bo raczej nie wyobrażam sobie takiej sytuacji kiedy pacjentowi staje przed Panią doktor , pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 2:26 pm Temat postu: |
|
|
on30 tak masz racje to bylo na praktykach w szpitalu, dokaldnie u urologa... chlopak przyszedl na wizyte sie poradzic i zrobic badanie prostaty ( tam chodzilo o jakies problemy z prostata juz o ile dobrze pamietam )... no i podczas badania mu stanol - tam jest meski punkt g wiec wielu facetom podczas tego badania staje no a ze byl bez bokserek to widzialam.... no i wygladal tak jak normalny penis tylko ze miniaturowy... jakby go pomniejszyc kilka razy....ale jadra mial normalne....
a co do wzwodow podczas badania to zdziwilbys sie ile facetow reaguje w ten sposob jak przyjdzie przebadac go mloda studentka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 4:28 pm Temat postu: |
|
|
hmm busty nurses nie ja nie wierze ze moze być 5 cm:P to jest nie wyobrażalne dla mnie;] w sumie to współczuje Ci tego widoku:P z całego serca:P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|