Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Mały penis

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 17, 18, 19  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Mar 04, 2008 1:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

on30 napisał:
ale 5cm to już chyba przesadziłaś Wink, pozrdawiam

oczywiscie ze nie przesadzilam, sa takiej wielkosci penisy Cool
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mikmik

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Wto Mar 04, 2008 9:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bym sie z bomby powiesił;] chyba to musi być gruba trauma;]
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Wto Mar 04, 2008 10:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mikmik no pewnie ze to jest wielki bol dla faceta, tak samo jak dla kobiety ktora ma 2,5 cm gleboka pochwe tylko ze nam jeszcze pozostaje lechtaczka, a u faceta co?? nic.... Rolling Eyes
Powrót do góry
on30

PostWysłany: Sro Mar 05, 2008 8:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie potarfię jednak sobie wyobrazić u dorosłego, wielkiego pewnie często faceta, stojącego kutasa o długości 5cm... Smile
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Mar 05, 2008 12:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mikmik napisał:
ja bym sie z bomby powiesił;] chyba to musi być gruba trauma;]

Very Happy nie wieszają się chyba jak widać...

ale mam pytanie do kobiet: jakbyście poznały takiego mężczyznę, zostałybyście z nim czy nie?
Powrót do góry
malwinka88

PostWysłany: Sro Mar 05, 2008 12:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm trudno odpowiedzieć, bo z jednej strony może byc fantastycznym facetem, czułym i kochającym, ale na pewnym etapie seks jest bardzo ważnym elementem związku, a to może być spore utrudnienie. Wiadomo przecież, że wpółżycie jest dopełnieniem uczucia łączącego dwie osoby (przynajmniej dla mnie). Jeżeli mówimy o tak ekstremalnym przypadku to nie wiem co bym zrobiła. Pewnie dbałabym o własną wygodę i poszukała innego partnera Smile
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Mar 05, 2008 2:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

on30 napisał:
Nie potarfię jednak sobie wyobrazić u dorosłego, wielkiego pewnie często faceta, stojącego kutasa o długości 5cm... Smile

a ja potrafie bo widzialam Wink

Yalissea napisał:

ale mam pytanie do kobiet: jakbyście poznały takiego mężczyznę, zostałybyście z nim czy nie?

ja wiem tyle ze jakbym kochala tego faceta tak jak mojego Plutka to nie zostawilabym go, mozna przeciez sobie inaczej poradzic Wink
Powrót do góry
on30

PostWysłany: Sro Mar 05, 2008 2:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka napisał:
a ja potrafie bo widzialam Wink

Tak z zupełnie czystej ciekawości jeśli oczywiscie zechcesz powiedziec, w jakich okolicznosciach widziałas, jak taki penis wogóle wygląda? zupełna miniaturka penisa normalnego, czy moze żołądź normalna a reszty brak? Z tego co widze jestes położnikiem i przypuszczam ze mogło to byc przy jakis lekarskich, szpitalnych wizytach? Smile, chociaż nie sądzę, bo raczej nie wyobrażam sobie takiej sytuacji kiedy pacjentowi staje przed Panią doktor Smile, pozdrawiam
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Mar 05, 2008 2:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

on30 tak masz racje to bylo na praktykach w szpitalu, dokaldnie u urologa... chlopak przyszedl na wizyte sie poradzic i zrobic badanie prostaty ( tam chodzilo o jakies problemy z prostata juz o ile dobrze pamietam )... no i podczas badania mu stanol - tam jest meski punkt g wiec wielu facetom podczas tego badania staje no a ze byl bez bokserek to widzialam.... no i wygladal tak jak normalny penis tylko ze miniaturowy... jakby go pomniejszyc kilka razy....ale jadra mial normalne....

a co do wzwodow podczas badania to zdziwilbys sie ile facetow reaguje w ten sposob jak przyjdzie przebadac go mloda studentka Wink
Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Sro Mar 05, 2008 4:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm busty nurses RazzRazz nie ja nie wierze ze moze być 5 cm:P to jest nie wyobrażalne dla mnie;] w sumie to współczuje Ci tego widoku:P z całego serca:P
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 17, 18, 19  Następny
Strona 2 z 19