Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lenka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 6:12 pm Temat postu: |
|
|
hmmm. dobre pytanie . Jest taka możliwośc ,że mogłas zajść w ciążę . u niekturych kobiet w ciązy okres występuje nawet do trzech miesięcy a więc nie pozostaje nic innego jak zrobic testy pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 7:11 pm Temat postu: |
|
|
tak ale slyszalam ze to nie wyglada jak okres ale jak krwawienia lub plamienia a jesli okres jesy spory to raczej to nie mozliwe. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 7:19 pm Temat postu: |
|
|
tak wystapienie miesiaczki w ciazy jest niemozliwe,owszem w czasie spodziewanego okresu maga wystapic plamienia,krwawienia ale roznia sie one od tego tradycyjnego okresu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 7:34 pm Temat postu: |
|
|
Mamo julki, niezgodze sie z tobą. Moja koleżanka przez 2 miesiące miała normalnie okres, następny sie spóźniał poszła do gina i okazało się że jest w 3 miesiącu. Zaznaczam że miała normalne okresy _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 7:46 pm Temat postu: |
|
|
to ja juz zupelnie zwariowalam:(( to ja juz nie wiem jak to jest.ludzie wiekszosc lekarzy i osob mowi ze wystepuja tylko drobne krwawienia rozniace sie od miesiaczki a teraz sie dowiaduje ze jednak mozeliwy jest normalny okres wiec jak to jest?(glupieje juz...... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 7:47 pm Temat postu: |
|
|
Spokojnie to co ja opisałam to przypadek który raczej sie nie zdarza:) _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 7:59 pm Temat postu: |
|
|
o matko ja tu juz zawalu dostaje, mogles tak od razu.czyli co myslisz ze to niemozliwe?jestem tez jednej rzeczy ciekawa czy bakterie w moczu i w zakazenie w sluzie moga byc spowodowane wspolzycie(znaczy to ze partner mial jakies zakazenie?) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
f........ Gość
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 7:36 pm Temat postu: |
|
|
Witam! Mam pytanie! podobne do wszystkich w tym temacie ale chce okreslic swoja sytuacje i dowiedziec sie czy jest mozliwosc bycia w ciazy! Cykl mam 28 lub 29 dniowy! Stosunek ( niepełny) , doszło do zblizenia ( bez zabezpieczenia ) ale nie doszlo do wytrysku w środku, był to 9 i 10 dzień cyklu! Dostalam okres w terminie, objawy PMS, okropny bol-brzucha taki jak zwyle... ale miesiaczka jest jakby mniej obfita (jestem przeziebiona-wiec leze w łóżku praktycznie i sie z niego nie ruszam), co prawda jest krew ale jakby mniej niz zwykle czasami pojawi sie jakiś skrzep ale sporadyczniej niz dotychczaasz, poza tym krew jest raz brązowa a czasem ciemno czerwona ( ale mało) ... dodam ze temperatura dzien przed okressem wynosiła 35.6 a w czasie max 36.4! Dziekuję za odpowiedz ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 7:45 pm Temat postu: |
|
|
skoro jestes chora i zapewne łykasz jakieś leki to nie ma co sie martwic - to wlasnie jest przyczyna zmian w okresie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
f....... Gość
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 8:06 pm Temat postu: |
|
|
no wlasnie brałam tez antybiotyki w czasie owulacji bo również byłam przezibiona... teraz nie brałam tabletek......tylko przeciwbolowe bo jak zwykle w czasie okresu bardzo boli mnie brzuch... i uzywam hasco septu taki do rozpylania w gardle.... chce dodac ze czasem.... na przyklad jak wstaje rano to czuje ze jest mi mokro tzn krwi jakby jest wiecej,... ale w czsie dnia jest mnie... (ja chyba juz swiruje...!); nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale chcialam dodać ze nie bralam nigdy tabletek anty! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|