Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ???

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 42, 43, 44  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lenka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Paź 04, 2006 6:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm. dobre pytanie . Jest taka możliwośc ,że mogłas zajść w ciążę . u niekturych kobiet w ciązy okres występuje nawet do trzech miesięcy a więc nie pozostaje nic innego jak zrobic testy pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Sro Paź 04, 2006 7:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak ale slyszalam ze to nie wyglada jak okres ale jak krwawienia lub plamienia a jesli okres jesy spory to raczej to nie mozliwe.
Powrót do góry
mama Julki
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Paź 04, 2006 7:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak wystapienie miesiaczki w ciazy jest niemozliwe,owszem w czasie spodziewanego okresu maga wystapic plamienia,krwawienia ale roznia sie one od tego tradycyjnego okresu
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Paź 04, 2006 7:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mamo julki, niezgodze sie z tobą. Moja koleżanka przez 2 miesiące miała normalnie okres, następny sie spóźniał poszła do gina i okazało się że jest w 3 miesiącu. Zaznaczam że miała normalne okresy
Gość

PostWysłany: Sro Paź 04, 2006 7:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to ja juz zupelnie zwariowalam:(( to ja juz nie wiem jak to jest.ludzie wiekszosc lekarzy i osob mowi ze wystepuja tylko drobne krwawienia rozniace sie od miesiaczki a teraz sie dowiaduje ze jednak mozeliwy jest normalny okres wiec jak to jest?Sad(glupieje juz......
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Paź 04, 2006 7:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spokojnie to co ja opisałam to przypadek który raczej sie nie zdarza:)
Gość

PostWysłany: Sro Paź 04, 2006 7:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o matko ja tu juz zawalu dostaje, mogles tak od razu.czyli co myslisz ze to niemozliwe?jestem tez jednej rzeczy ciekawa czy bakterie w moczu i w zakazenie w sluzie moga byc spowodowane wspolzycie(znaczy to ze partner mial jakies zakazenie?)
Powrót do góry
f........
Gość

PostWysłany: Pią Paź 06, 2006 7:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam! Mam pytanie! podobne do wszystkich w tym temacie ale chce okreslic swoja sytuacje i dowiedziec sie czy jest mozliwosc bycia w ciazy! Cykl mam 28 lub 29 dniowy! Stosunek ( niepełny) , doszło do zblizenia ( bez zabezpieczenia ) ale nie doszlo do wytrysku w środku, był to 9 i 10 dzień cyklu! Dostalam okres w terminie, objawy PMS, okropny bol-brzucha taki jak zwyle... ale miesiaczka jest jakby mniej obfita (jestem przeziebiona-wiec leze w łóżku praktycznie i sie z niego nie ruszam), co prawda jest krew ale jakby mniej niz zwykle czasami pojawi sie jakiś skrzep ale sporadyczniej niz dotychczaasz, poza tym krew jest raz brązowa a czasem ciemno czerwona ( ale mało) ... dodam ze temperatura dzien przed okressem wynosiła 35.6 a w czasie max 36.4! Dziekuję za odpowiedz ...
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Paź 06, 2006 7:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro jestes chora i zapewne łykasz jakieś leki to nie ma co sie martwic - to wlasnie jest przyczyna zmian w okresie Smile
Powrót do góry
f.......
Gość

PostWysłany: Pią Paź 06, 2006 8:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie brałam tez antybiotyki w czasie owulacji bo również byłam przezibiona... teraz nie brałam tabletek......tylko przeciwbolowe bo jak zwykle w czasie okresu bardzo boli mnie brzuch... i uzywam hasco septu taki do rozpylania w gardle.... chce dodac ze czasem.... na przyklad jak wstaje rano to czuje ze jest mi mokro tzn krwi jakby jest wiecej,... ale w czsie dnia jest mnie... (ja chyba juz swiruje...!); nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale chcialam dodać ze nie bralam nigdy tabletek anty!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 42, 43, 44  Następny
Strona 14 z 44