Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 8:08 pm Temat postu: |
|
|
rano masz wiecej krwi poniewaz jak lezysz krew sie zbiera a podczas wstawania to wszystko wyplywa
sadze ze nie powinnas sie martwic - po wyzdrowieniu wszystko powróci do normy
ale mam nadzieje ze wypowie sie tu tez ktoś kto zajmuje sie tym na codzień |
|
Powrót do góry |
|
|
|
f....... Gość
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 8:10 pm Temat postu: |
|
|
bardzo dziękuję za odpowiedzi... strasznie sie stresuje,... i chcialam aby ktos mi odpowiedział... ehh... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aaa Gość
|
Wysłany: Wto Paź 10, 2006 6:15 pm Temat postu: |
|
|
chciała bym sie dowiedziec czym sie rózni to plamienie od miesiaczki? jak mozna to rozpoznac? czy przy tym plamienu takze wysteuja bóle podobne do bóli menstruacyjnych>? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rrr Gość
|
Wysłany: Wto Paź 10, 2006 6:17 pm Temat postu: |
|
|
do aaa,na pewno nie jestes w ciazy:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madgee Gość
|
Wysłany: Czw Paź 12, 2006 11:54 pm Temat postu: |
|
|
Hej,
a czy jest mozliwe lekkie plamienie w pierwszych dniach po zaplodnieniu?
biore tabletki,ale ostatnio juz drugi podrzad antybiotyk i wiem ze dzialanie tabletek bylo obnizone,wiec kochajac sie bez zabezpieczenia moglo dojsc do zapodnienia.
Tylko kiedy najwczesniej beda jakies objawy?bo miesiaczki nie powinnam jeszcze miec,ale mam delikatne plamienie.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rok Gość
|
Wysłany: Pią Paź 13, 2006 8:19 pm Temat postu: anty tab- ciąża- krwawienie |
|
|
Witam
Mam takowe pytanie
Kobieta bierze tabletki anty, współrzyje... po pewnym czasie okazuje się, że źle zabrała tabletki (za długa przerwa, pominieta tabletka itp.) Błąd wychodzi na jaw po współżyciu.
I teraz pytanie czy podczas brania tabletek anty i bycia w ciąży występuje krwawienie z oddstawienia? ALbo inaczej czy wystąpienie krwawienia z odstawienia wyklucza ciaże?
I jeszcze jedno pytanie, pochodne od tego wyżej.
Kiedy kobieta jest w ciąży, możliwe jest wystąpienie "okresu" do 3 miesiąca, czy sprawa wygląda tak samo przy braniu tabletek? Czy jeśli kobieta będąc nie swiadoma ciaży bierze tab anty, to czy również mogą pojawiać się regularne krwawienia przez dłuższy czas?
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wol Gość
|
Wysłany: Pią Paź 13, 2006 10:26 pm Temat postu: |
|
|
nie możliwe jest zeby w czasie ciżcy wystapiła TYPOWA miesiaczka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Gość
|
Wysłany: Pią Paź 13, 2006 10:30 pm Temat postu: |
|
|
Dokladnie tak.W czasie ciazy moga ale nie musza pojawic sie lekkie plamienia,ale nie typowa miesiaczka. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Paź 14, 2006 8:32 am Temat postu: |
|
|
rok Cytat: | Kobieta bierze tabletki anty, współrzyje... |
z tego co sie orientuje - fakt pominiecia jakiejs tabletki nie jest oznaka braku dzialania hormonu - sa tabletki które trzeba brac o stalej poze i ciagle - inaczej nalezy zaczynac od nowa-tak jest np z 1 skladnikowa tabletka
2 skladnikowe powoli zmniejszaja swoje dzialanie podczas braku przyjmowania.
Krwawienie z odstawienienia nie wyklucza ciąży - zapłodniona komórka może znajdować sie jeszcze w jajowodach. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rok Gość
|
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 7:30 pm Temat postu: |
|
|
Krwawienie z odstawienienia nie wyklucza ciąży - zapłodniona komórka może znajdować sie jeszcze w jajowodach.
nawet po dwóch miesiącach od teoretycznego zapłodnienia?
Zagnieżdżenie z tego co wiem następuje po około 4-5 dniach. Zatem czy w takiej sytuacji może wystąpić krwawienie z odstawienia?
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|