Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 7:33 pm Temat postu: |
|
|
pamiętac należy że po odstawieniu gospodarka hormonalna musi dojść do własnego rytmu. Może to potrfac kilka miesięcy (nawet). W tym czasie cykle mogą być rozrególowane, a nawet może zaniknąć czasowo okres. Nakleży skonsultować się z lekarzem ginekologiem, ponieważ zdaża się że może pojawić się np.torbiel jajnika. W moim przypadku tak było. _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
przestraszona Gość
|
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 7:24 pm Temat postu: pomozcie !! |
|
|
Witam wszystkich chcialabym zeby ktos mi powiedzial czy moge byc w ciazy. Ostatnio kochalam sie z chlopakiem bylo to jakies 5 dni temu. Okres mialam ok 16 dni temu (czyli bylo to 31 wrzesnia) byl on mniej obfity i trwal ok 3-4 dni, teraz 17 pazdziernika dostalam okres ponownie trwal on 3 dni i byl bardziej obfity boje sie ze moze to byc objaw ciazy. POoradzcie mi cos [/b] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 8:24 pm Temat postu: |
|
|
podczas ciąży niewystepuje typowe krwawienie - są to raczej plamienia.
Obfite krwawienie może być oznaką samoistnego poronienia lub zwykłego cyklu organizmu.
Nie ma co sie martwic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
slonko9053 Gość
|
Wysłany: Sro Paź 25, 2006 4:35 pm Temat postu: |
|
|
Czesc
dzis pierwszy raz zagladnelam na wasze forum...bardzo mi sie to podoba szczegolnie ze dotyczy mnie.
w ostatnim miesiacu wspolzylam z moim mezem bez zabiezpieczenia,wydawalo mi sie ze juz po dniach plodnych ale bylam przeziebionawiec mogly sie przesunac.
teraz dostalam miesiaczke a raczej cos co ja przypomina...zawsze mam minimum 7 dni i jest bardzo obfita i bolesna, a tym razem slaba,trwala tylko 4 dni i bez bolesna. do tego dochadzi puchniecie palcow i bole glowy a takze powiekszone piersi...no i myslalam ze zaszlam w ciaze ,zrobilam test a tam tylko jedna kreseczka
nie wiem co to moze byc... jak nie ciaza to co?
DZIEWCZYNY albo ty Pawle pomozcie mi!!!
za szybka odpowiedz bede wdzieczna!
Luiza[/b] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 7:02 am Temat postu: |
|
|
jeżeli test wyszedł negatywnie to mało prawdopodobne ze to ciąża - możliwe ze spowodowane jest to jakąś infekcją.
proponuje przejsc sie na badanie do ginekologa
tylko lekarz jest w stanie trafnie zdiagnozować o co chodzi a tutaj go nie ma. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusiaczek2310
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 7:43 pm Temat postu: zastanawiam sie czy jestem w ciąży |
|
|
cześc
mam pewien problem mialam dostac okres 20 ale dostalam go dzisiaj 26.wczoraj zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywny ale ja sie zastanawiam czy moge byc w ciazy!jak wsateje rano to mi strasznie niedobrze pobolewa mnie dolem brzuch;/jak sie klade spac to mi wszystko promieniuje od kregoslupa w strone brzucha;/jak zjem to mi czasami niedobrze i strasznie mnie glowa boli;/czy moge byc w ciazy skoro dostalam okres?jest slaby ale to dopiero 1dzien czy moze byc obfity lub normalny jesli bylabym w ciazy ?prosze pomozcie:):* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 7:55 pm Temat postu: |
|
|
mało prawdopodone
powiedz jeszcze na jakiej podstawie podejżewasz ciąże - nie mówisz nic o stosunku - czy był,czy coś było nie tak,czy sie zabezpieczyliście... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusiaczek2310
|
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 12:06 pm Temat postu: |
|
|
no kochalismy sie bez zabezpieczenia!!!niby mam miesiaczke ale zaczela sie 26a dzisiaj tak jabym miala juz konie a zawsze mam5dni wiec sama nie wiem;/a pozatym ciagle mi niedobrze;/ehhh to co mowisz ze malo prawdopodobne? dzieki za poprzednia odpowiedz:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 12:39 pm Temat postu: |
|
|
jeżeli wystapil okres a test wyszedł negatywnie to możliwośc zapłodnienia jest znikoma. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusiaczek2310
|
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 3:36 pm Temat postu: |
|
|
dzieki za odpowiedz:)pozdrawiam cieplutko |