Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ???

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 42, 43, 44  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
drapaka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 7:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pamiętac należy że po odstawieniu gospodarka hormonalna musi dojść do własnego rytmu. Może to potrfac kilka miesięcy (nawet). W tym czasie cykle mogą być rozrególowane, a nawet może zaniknąć czasowo okres. Nakleży skonsultować się z lekarzem ginekologiem, ponieważ zdaża się że może pojawić się np.torbiel jajnika. W moim przypadku tak było.
przestraszona
Gość

PostWysłany: Czw Paź 19, 2006 7:24 pm    Temat postu: pomozcie !! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Crying or Very sad
Witam wszystkich chcialabym zeby ktos mi powiedzial czy moge byc w ciazy. Ostatnio kochalam sie z chlopakiem bylo to jakies 5 dni temu. Okres mialam ok 16 dni temu (czyli bylo to 31 wrzesnia) byl on mniej obfity i trwal ok 3-4 dni, teraz 17 pazdziernika dostalam okres ponownie trwal on 3 dni i byl bardziej obfity boje sie ze moze to byc objaw ciazy. POoradzcie mi cos [/b]
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Paź 19, 2006 8:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podczas ciąży niewystepuje typowe krwawienie - są to raczej plamienia.

Obfite krwawienie może być oznaką samoistnego poronienia lub zwykłego cyklu organizmu.

Nie ma co sie martwic Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
slonko9053
Gość

PostWysłany: Sro Paź 25, 2006 4:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc Laughing
dzis pierwszy raz zagladnelam na wasze forum...bardzo mi sie to podoba szczegolnie ze dotyczy mnie.
w ostatnim miesiacu wspolzylam z moim mezem bez zabiezpieczenia,wydawalo mi sie ze juz po dniach plodnych ale bylam przeziebionawiec mogly sie przesunac.
teraz dostalam miesiaczke a raczej cos co ja przypomina...zawsze mam minimum 7 dni i jest bardzo obfita i bolesna, a tym razem slaba,trwala tylko 4 dni i bez bolesna. do tego dochadzi puchniecie palcow i bole glowy a takze powiekszone piersi...no i myslalam ze zaszlam w ciaze Very Happy ,zrobilam test a tam tylko jedna kreseczka Sad
nie wiem co to moze byc... jak nie ciaza to co?
DZIEWCZYNY albo ty Pawle pomozcie mi!!!
za szybka odpowiedz bede wdzieczna!
Luiza[/b]
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 7:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeżeli test wyszedł negatywnie to mało prawdopodobne ze to ciąża - możliwe ze spowodowane jest to jakąś infekcją.

proponuje przejsc sie na badanie do ginekologa Smile

tylko lekarz jest w stanie trafnie zdiagnozować o co chodzi a tutaj go nie ma.
Powrót do góry
agusiaczek2310

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 7:43 pm    Temat postu: zastanawiam sie czy jestem w ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cześc Wink
mam pewien problem mialam dostac okres 20 ale dostalam go dzisiaj 26.wczoraj zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywny ale ja sie zastanawiam czy moge byc w ciazy!jak wsateje rano to mi strasznie niedobrze pobolewa mnie dolem brzuch;/jak sie klade spac to mi wszystko promieniuje od kregoslupa w strone brzucha;/jak zjem to mi czasami niedobrze i strasznie mnie glowa boli;/czy moge byc w ciazy skoro dostalam okres?jest slaby ale to dopiero 1dzien czy moze byc obfity lub normalny jesli bylabym w ciazy ?prosze pomozcie:):*
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 7:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mało prawdopodone Smile

powiedz jeszcze na jakiej podstawie podejżewasz ciąże - nie mówisz nic o stosunku - czy był,czy coś było nie tak,czy sie zabezpieczyliście...
Powrót do góry
agusiaczek2310

PostWysłany: Sob Paź 28, 2006 12:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no kochalismy sie bez zabezpieczenia!!!niby mam miesiaczke ale zaczela sie 26a dzisiaj tak jabym miala juz konie a zawsze mam5dni wiec sama nie wiem;/a pozatym ciagle mi niedobrze;/ehhh to co mowisz ze malo prawdopodobne? dzieki za poprzednia odpowiedz:)
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Sob Paź 28, 2006 12:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeżeli wystapil okres a test wyszedł negatywnie to możliwośc zapłodnienia jest znikoma.Smile
Powrót do góry
agusiaczek2310

PostWysłany: Sob Paź 28, 2006 3:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki za odpowiedz:)pozdrawiam cieplutko Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 42, 43, 44  Następny
Strona 16 z 44