Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 11:35 pm Temat postu: |
|
|
fejs jezeli ma sie nieregularne cykle to dni plodne tez sie przesowaja ... w kazdym miesiacu moga byc w inne dni, to zalezy od dlugosci cyklu... da sie to wyliczyc biorac pod uwage najkrotszy i najdluzszy cykl mieisaczkowy ale jest to bardzo zawodne i mzona sie pomylic latwo
paweeel moim zdaniem nie macie sie co martwic o ciaze... i nawet jak okres sie spozni kilka dni , czasmi tak bywa.. jezeli zeczywiscie bylo tak jak piszesz ze bylo daleko do wytrysku to jest ok bez nerwow:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agaga
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lut 24, 2007 5:04 pm Temat postu: |
|
|
witam mam taki troszke problem ale nie wiem czy sie martwic na zapas poniewaz 2 miesiace temu pekla gumka mi i mojemu partnerowi nastepnego dnia bylismy juz u ginekologa ktory dal mi 2 duze dziwne tabletki nie podajac ich nazwy powiedzial ze dzialaja podobnie jak postinor od tego czasu mialam 2 razy okres ale ostatni z 10 lutego byl dziwny mimo ze bolal mnie brzuch i odczuwalam normalne bole jak podczas okresu to byl bardzo skromny teraz mierze sobie codziennie temperature i mam powyzej 37 co oznacza ponoc ciaze nie wiem co robic mam test ciazowy w reku ale wciaz sie wacham niech ktos mi pomoze i wytlumaczy czemu nie mam objawow zadnych mdlosci zawrotow glowy itp a mimo to mam wyzasza temp. (a jestem czuje sie zdrowa) bardzo bylabym wdzieczna za szybka odp . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Lut 24, 2007 5:24 pm Temat postu: |
|
|
zrob ten test a napewno rozwieja sie jakiekolwiek watpliwosci jak dla mnie na moje oko to nie jestes w ciazy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anettka
|
Wysłany: Sob Lut 24, 2007 9:44 pm Temat postu: |
|
|
czesć wszystkim mam pytanie do dziewczyn które juz sa mamami no to tak miesiąc temu dostałam miesiaczke trwała 3 dni była skąpa po 3 tygoniach miałam objawy typowe dla wczesnej ciąży ale nagle wczoraj dostałam miesiączke i zńowu taka skąpa i nawet bóli nie mam a kerw taka blada nigdy tak nie miałam i zawsze towazyszył mi ból i obfita była bardzo i dodam ze mam teraz (rano)37,1-37,3 stopni gorączki a przecież podczas miesiaczki powinna spaść temperatura do podstawowej czyli u mnie 36.5 prosze o pomoc kogoś doświadczenego czy jesst prawdopodobieństwo ciąży????i napiszcie czy nie myle sie z ta temperatura jaka powinna być podczas miesiączki???????? jak było u was chociaz wiem że kazda jest inna test zrobie w poniedziałek stosunek boz zabezpieczenia przerwany ale wiem ze troszke nasienia zostało we mnie i prawdopodobnie było jajeczkowanie w ten dzień |
|
Powrót do góry |
|
|
|
antek1987
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2007 9:33 pm Temat postu: |
|
|
Hej!
A co myślicie o tej sprawie:
Pieściłem się z dziewczyna tylko rekami i nagle weszli rodzice i schowałem członka szybko w spodnie. PO 15 min poszedłem do łazienki naciągnąć napletek bo mnie członek uwierał. Był on suchy, żadnego płynu. Potem poszedłem do pokoju i znów zaczęliśmy się pieścić z moja dziewczyną (tylko ręka). I czy tak mogła zajść w ciąże? Mogłem przenieść jakieś plemniki? Dodam jeszcze ze sytuacja ta miała miejsce w 8 dzień cyklu a cykl ma 31-33dniowy. Okres miała punktualnie w 32 dzień i trwał 4 dni. Był to normalny okres. Czy możliwa jest ciąża? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2007 9:49 pm Temat postu: |
|
|
nie ma takiej mozliwosci zeby byla w ciazy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
antek1987
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2007 10:23 pm Temat postu: |
|
|
Napewno? Nie mam duzej wiedzy na ten pemat i sie strasznie boje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2007 10:35 pm Temat postu: |
|
|
Antek napewno nie masz sie czym martwic, zaufaj Pituszce...
nie mogła Twoja dziewczyna zajsc w ciaze bo nie bylo wytrysku wewnatrz,wiec głowa do gory _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2007 10:48 pm Temat postu: |
|
|
hehe..Wind ale zes napisala z tym zaufaniem:)
Antek glowa do gory , jest wszytko ok na 100% |
|
Powrót do góry |
|
|
|
antek1987
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2007 11:06 pm Temat postu: |
|
|
Boje sie bo naczytalem sie na forum o tym ze mozna zajsc w ciaze przez petting i ze w czasie ciazy moze byc miesiaczka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|