Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ???

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 42, 43, 44  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
karioka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Mar 02, 2007 11:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie miesiączka, tylko plamienie. To nie jest normalny okres. Smile
A w ten sposób nie można zajść w ciążę. Jak to Paweł kiedyś mądrze powiedział: "Nie ma plemników rambo". Smile
Głowa do góry, będzie ok. Smile
antek1987

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Mar 03, 2007 12:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To a jakich sytuaciach mozna zajsc w ciaze przez petting?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Mar 03, 2007 1:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jedynie jeśli poważna i widoczna ilość spermy zostanie wprowadzona do pochwy.

Żadne pojedyncze czy zaschnięte, czy umyte, czy też przez bielizne, czy z pościeli czy w wannie nie wchodzą w gre.

Jedyna możliwość to taka że sperma znajdzie sie w pochwie. (no dla obrazowego już przedstawienia to dużej różnicy nie ma czy przez penisa czy strzykawka będzie wprowadzona)
Powrót do góry
Rincea

PostWysłany: Pią Mar 23, 2007 10:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Właściwie to w ilu procentach przypadków ciąży występuje dalsze miesiączkowanie?
Z góry dzięki za odpowiedź
Powrót do góry
justak44

PostWysłany: Nie Mar 25, 2007 11:59 am    Temat postu: ciąza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja slyszlalam ze do 3 miesiąca ciązy jest normalny okres kobieta ktora byla w ciązy a o tym nie wiedzialam maiala okres do 3 miecha poszla do ginga a tu mowi do niej 3 miesiąc ciązy okres jest normalny w trakcie ciązy hmm
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Mar 25, 2007 12:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie moze to byc normalny okres bo podczas okresu zluszcza sie blona sluzowa macicy i anwet jakby tam byl juz gdzies zarodek zluszczyl by sie razem ze sluzowka, wiec moze wystpic krwawienie ale nie takie jak normlany okres - wiele kobiet ktore nie sa choc troche zapoznane z tematem uwaza ze jak sie krwawi nawet 2 dni to jest to normalny okres po prostu nieodruzniaja Smile
Powrót do góry
justak44

PostWysłany: Nie Mar 25, 2007 1:10 pm    Temat postu: Re: anty tab- ciąża- krwawienie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rok napisał:
Witam
Mam takowe pytanie

Kobieta bierze tabletki anty, współrzyje... po pewnym czasie okazuje się, że źle zabrała tabletki (za długa przerwa, pominieta tabletka itp.) Błąd wychodzi na jaw po współżyciu.
I teraz pytanie czy podczas brania tabletek anty i bycia w ciąży występuje krwawienie z oddstawienia? ALbo inaczej czy wystąpienie krwawienia z odstawienia wyklucza ciaże?

I jeszcze jedno pytanie, pochodne od tego wyżej.
Kiedy kobieta jest w ciąży, możliwe jest wystąpienie "okresu" do 3 miesiąca, czy sprawa wygląda tak samo przy braniu tabletek? Czy jeśli kobieta będąc nie swiadoma ciaży bierze tab anty, to czy również mogą pojawiać się regularne krwawienia przez dłuższy czas?

pozdrawiam
----- ja slyszlalam ze jest mozliwe
Powrót do góry
justak44

PostWysłany: Nie Mar 25, 2007 1:13 pm    Temat postu: test Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochani czy mzoe mi ktos podac nawe i cene bardzo dobrego testu ciązowego ktory jest jakas wielka pewnosc np 99,99 % musze sobie kupić proszę o odpowiedz prywatnie czy jakas Smile)
Powrót do góry
Rincea

PostWysłany: Nie Mar 25, 2007 1:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale jak często zdarza się, że kobieta w ciąży miesiączkuje?
Powrót do góry
betax

PostWysłany: Nie Mar 25, 2007 8:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem trochę spanikowana.Proszę o to,żeby ktoś mi powiedział czy jestem w ciąży.40 dni temu lekko się zapomniałam i pozwoliłam mojemu chłopakowi na to żeby jego członek znalazł się w mojej pochwie.Właściwie to wszedł tylko trochę bo jestem dziewicą i nie było przerwania błony ani wytrysku ale było bardzo wilgotno zarówno z jego jak i z mojej strony.Robiłam test,który nie wykazał ciązy i miałam już dwie miesiączki,krótsze ale równie bolesne jak zawsze. Dodam że były to dni płodne a nawet duże prawdopodobieństwo,że sama owulacja.Czy pomimo okresu i testu nadal muszę się martwić tym, że mogę być w ciąży?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 42, 43, 44  Następny
Strona 19 z 44