Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Mar 25, 2007 8:42 pm Temat postu: |
|
|
nie ma powodow do zmartwien |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zakłopotana
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2007 6:18 pm Temat postu: problem |
|
|
witam!
mam pewien problem...kochałam się z chłopakiem trzy miesiące temu, i przez te trzy miesiące miałam miesiączkę. Jednak od pewnego czasu jestem ciągle zmęczona, senna, nic mi się nie chce, mam ciągłe zmiany humoru, czasami boli mnie brzuch, często chce i się siusiu i nie mam siły. Dodam jeszcze, że czasem mam "chcicę" na jedzenie, mieszam słodkie z gorzkim i na odwrót. Czy możliwe jest że zaszłam w ciążę mimo, że miałam okres?? proszę o szybką odpowiedź, bo nie mam pojęcia co robić;(
z góry dziękuję i pozdrawiam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2007 9:02 pm Temat postu: |
|
|
a te okresy byly inne niz zwykle czy nie?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2007 9:51 pm Temat postu: |
|
|
zalezy czy doszło do wytrysq wewnatrz...czy kochałas sie w dni płodne..??
jesli obawiasz sie ze mozesz byc w ciazy to najlepiej idz do lekarza albo zrob test _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zakłopotana
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2007 9:55 pm Temat postu: dzieki |
|
|
no właśnie problem w tym że sama nie wiem, był chyba rzeczywiście wybiorę się do lekarza. A miesiączki były w sumie normalne. Zaniepokoiło mnie poprostu to ciągłe zmęczenie i inne objawy o których już napisałam. Sama nie wiem co mam zrobić. ale dziękuję Wam:)
pzdrawiam:* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2007 10:24 pm Temat postu: |
|
|
skoro były normalne to pewnie nie jestes w ciazy..sennosc i zmeczenie nie zawsze sa jej oznakami
Wizyta u lekarza napewno rozwieje wszystkie Twoje watpliwosci 3m sie pzDrrr. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
brytka
|
Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 8:18 pm Temat postu: |
|
|
wiec tak jak ja bylam w ciazy to przez pierwszy miesiac mialam normallnie miesiaczke i wiem ze moze ona wystepowac do 4 lub 5 miesiaca ciazy! A co do brzucha to w moim przypadku nie bylo go widac wlasnie do 5 mies.Tak w 6 on mi wyskoczyl.A do tej pory nikt mi nie wierzyl ze jestem w 5 mies.Dla mnie to bylo lepiej bo nie meczylam sie dlugo z olbrzymim brzuchem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 8:21 pm Temat postu: |
|
|
jak jest sie w ciazy nie ma miesiaczki, moga to byc krwawienia ktore wygladaja jak miesiaczka...jednak nie trwaja tyle i nie ma tyle krwi duzo kobiet wlasnie mysli ze ma miesiaczke a to jednak tylko krwawienie i jest ciaza a jak kilka miesiecy pojawia sie krwawienie to znaczy ze "cos" z ciaza nie tak bo to nie jest normalne ze do 5 miesiaca sie krwawi.. z tym to trzeba uwazac i kazde krwawienie zglaszac lekarzowi... do 3 miesiaca moze to wystapic ale dalej to juz patologia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
brytka
|
Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 9:29 am Temat postu: |
|
|
byc moze ze i krwawienie ale moje miesiaczki zawsze byly bardzo lagodne,krotkie i wygladaly wlasnie jak krwawienie.Ale lekarz ginekolog badal mnie i mowil ze niektorych miesiaczki tak wygladaja.A jak zaszlam w ciaze to nadal to tak wygladalo a ze zawsze mialam takie miesiaczki to jak to mam nazwac?ze co to niby bylo?I mozna miec to tak zwane krwawienie az do 4 czy 5 mies,bo znam osobe ktora tak miala.Rozne sa przypadki w zyciu... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 11:46 am Temat postu: |
|
|
zgadzam sie ze sa rozne przypadki...a ze ty mialas zazwyczaj takie miesiaczki to porostu nie zauwazylas roznicy miedzy miesiaczka a krwawieniem... bo krwawienie w ciazy normalnie nie powinno w pozniejszych miesiacach wystapic, trzeba wtedy zglosic sie z tym do lekarza bo moze byc cos nie tak |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|