Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ???

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 42, 43, 44  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 12:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

TAK Smile mozesz przestac sie martwic Cool wszystko jest w porzadku, dostala okres i nie ma mowy o ciazy
Powrót do góry
Simmi

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sty 20, 2008 3:08 am    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystko było ok, dziewczyna w czwartek dostała okresu normalnego, ale w sobotę około 22 już nie miała nic :/ czy to nie za krótko ? zazwyczaj krwawiła 4-5 dni, a teraz nie dość, że okres przyszedł wcześniej to jeszcze się szybko skończył, popieściłem się z nią trochę, ale tylko przez ubranie, wiadomo względy higieniczne i stress związany z ostatnią sytuacją i jak była w ubikacji to mówiła, że krwi nie ma, ale jest śluz ... nie wiem czy się martwić czy nie ...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Sty 20, 2008 11:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

simmi daj spokoj Exclamation Confused czemu doszukujesz sie objawow ciazy jak jej nie ma Rolling Eyes ranyyy zamiiast cieszyc sie ze wszystko jest ok to widze ze denerwujesz sie bardziej niz swoja dziewczyna.Wszystko jest dobrze, to byl normalny okres i ciazy nie ma. Tyle na ten temat.
Powrót do góry
Simmi

PostWysłany: Nie Sty 20, 2008 11:42 am    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niby tak, ale wszystko to jest jakieś dziwne :/ okres zaczął się w czwartek po południu, a w sobotę wieczorem już koniec ;/, a zazwyczaj trwa około 4-5 dni , niepokoi mnie także to, że przyszedł tak szybko bo o dwa dni za wcześnie, no i ten śluz wczoraj, była sytuacja intymna, ale w takim śluzie powinny być chyba jeszcze resztki krwi czy coś ... eh Sad
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Sty 20, 2008 11:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam okres tylko 3 dni i pozniej jakis tam plamienia male i wogole sie tym nie przejmuje Cool wazne ze mam okres. Poprosu moze miala tak w tm miesiacu.
Powrót do góry
Simmi

PostWysłany: Nie Sty 20, 2008 11:52 am    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh no niby tak, ale dla mnie to dziwne, niebezpieczna sytuacja, wcześniejszy okres i do tego krótki, a potem tylko śluz ... ja jestem na pewno przewrażliwiony, ale eh Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Sty 20, 2008 2:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Simmi czytałes moje uwagi wogole? nie drąż dalej tego samego, bo robi sie bałagan. Wszyscy wiedza jaka macie sytuacje i o co kaman w niej, wiec nie pisz codziennie tego samego...na boga nooo Neutral. okres dostała wiec sie ciesz i nie doszukuj -tak jak powiedziala Pinezka Bog wie czego Neutral. Zrobcie dla pewnosci test- na bank pokaze brak ciazy.

to tyle. koniec pisania w kołko o tym samym. Exclamation Exclamation

Powrót do góry
kate_london

PostWysłany: Pon Sty 21, 2008 11:26 am    Temat postu: Okres w ciąży - jak długo i czy bezpieczny? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam jestem nowa mam pytanie czy w ciazy moze byc okres i jak dlugo moze jeszcze byc bo test mi wyszedl pozytywnie a okres mam brzuch mi rosnie

----edited by emilka----
uściśliłam tytuł, połączyłam posty, zlikwidowałam drugi identyczny temat a ten przenioslam do tematu pokrewnego

---edit by Wind_Of_Hope---
Proszę nie pisać dwoch takich samych tematów. Drugi został usunięty.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sty 21, 2008 4:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w ciazy nie ma okresu,co najwyzej plamienia...w ktorym jestes tygodniu??? jesli to utrzymuje sie dłuzszy czas i nie przechodzi powinnas pedzic do lekarza zeby nie doszlo do poronienia.. brzuch rosnie ...hm...zazwyczaj zaokragla sie ok.5 m-ca Smile

Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Sty 21, 2008 5:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziwna syttuacja Rolling Eyes moze podasz wiecej szczegolow Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 42, 43, 44  Następny
Strona 31 z 44