Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kate_london
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 9:50 pm Temat postu: |
|
|
jestem w 3 miesiacu i od poczatku tej ciazy mam plamienia jak i moja matrka miala z bratem bedac w ciazy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 10:03 pm Temat postu: |
|
|
plamienia w ciazy moga wystepowac... jezeli beda sie czesto powtarzac albo beda dosc silne trzeba zglosci sie do lekarza... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kate_london
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 7:07 am Temat postu: |
|
|
bylam w zpitalu w angli lekarz mi zrobil usg popatrzyl co sie dzieje zadnego badania popatrzyl tylko na podpaske i tyle jakie jest krwawienie i odeslaal do domu .a ja teraz siedze i sie boje czy to nie koniec.............mojej dzidzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 5:43 pm Temat postu: |
|
|
hm.. kurcze to jakis dziwny ten lekarz moze przejdz sie do prywtanego lekarza wtedy bedzie wszystko wiadomo. 3 maj sie i nie zakladaj odrazu najgorszego. Powodzenia zycze z serduszka :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 8:06 pm Temat postu: |
|
|
Pinezka Anglia to nie Polska...tam malo ktory z lekarzy dba o ciaze kobiety..wola powiedziec ze wszystko ok i wyslac do domu...mi te plamienia sie nie podobaja .... jesli krew jest brunatna to nie daj boze zeby to nie oznaczało obumarcia płodu . Kate- jak najszybciej zmień lekarza! obecny nie jest niczego wart _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kate_london
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 8:27 pm Temat postu: |
|
|
krew nie jest czerona zywo jak starsza wiec myslicie o tynm ze moje dziecie umarlo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 8:36 pm Temat postu: |
|
|
my nic takiego nie mozemy powiedziec bo nie widzimy Ciebie i usg i co sie tam dzieje...podkreslam jeszcze raz: zmien lekarza i to jak najszybciej. a jak soe ogolnie czujesz? masz jakies kłucia? bole? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kate_london
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 9:32 pm Temat postu: |
|
|
czuje sie dobrze nawet nieiwedzial ze dostalam kwawienia tak z nikod sie pojawilo nie jest zywo czerwone tylko takie srednio ciemne niewiem jak to opisac .ogolnie czuje sie dobrze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosia18
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 1:15 pm Temat postu: krwawienie w piątym tygodniu ciąży |
|
|
witam wszystkich. mam wielki problem,a mianowicie jestem w piątym tygodniu ciąży i mam krwawienia lekarz przepisał mi leki hormonalne i kazał nie ruszć sie z łużka i nie martwić sie na zapas bardzo sie boje ponieważ gdyby coś sie stało to byłaby to już trzecia nieudana ciąża niestety, ostatnią ciąże poroniłam niedawno bo dwa miesące temu,może miał ktoś podobną sytuacje miesiączke podczas ciąży albo krwawienia i wyszedł z tego bez szwanku bardzo prosze o odpowiedz.Dziękuje! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 3:02 pm Temat postu: |
|
|
duzo kobiet ma krwawienia ale udaje sie im donosic ciaze wiec proponuje lezec w lozku i odpoczywac i sie nie martwic na zapas !
trzymam kciuki i zycze zdrowka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|