Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ???

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 42, 43, 44  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gosia18

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sty 30, 2008 3:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bardzo dziękuje za odpowiedz, staram sie dużo odpoczywać cały czas leże w łóżku wstaje tylko do ubikacji,i naprawde sie martwie ponieważ krwawienie jest dosyć mocne z niewielkimi skrzepami tak że szczerze trace nadzieje że bedzie dobrze tym bardziej że znam już konsekwencje bo przeżyłam to już dwa razy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Sty 30, 2008 4:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a kiedy masz nastepna wizyte u gina??
nic wiecej nie powiedzial?? a wie o poprzednich ciazach?? ... mialas jakies badania robione dlaczego tak sie dzieje??
Powrót do góry
gosia18

PostWysłany: Sro Sty 30, 2008 4:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wizyte mam jutro.nie wiem dlaczego tak sie dzieje byłam troche przeziębiona kaszel,katar ale nie sądze żeby to było od tego ze względu na poprzednie ciąze.poprzednia była zupełnie dziwna bo niby byłam w 9 tygodniu lekarz zrobił mi usg ale stwierdził że pęcherz jest wielkośći 5 tyg. a co naigorsze pęcherz jest pusty stwierdził żę jest to ciąża poza maciczna i konieczna jest operacja ale jak sie okazałó po operacji stwierdził że nic tam nie znalazł i może być jeszcze wszystko ok ale niestety 2 dni po oper.poroniłam.wypisali mnie do domu i stwierdzili że samo sie wyczyści żę po prostu natura to sama zrobi,potem na wizycie kontrolnej powiedział żę mam zrobić tylko badanie czy tam coś jeszcze nie zostało.już nie pamiętam dokładnie nazwy tego badania
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Sty 30, 2008 8:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem powinnas troche dluzej poczekac , az organizm sie zregeneruje, zrobic badania i dopiero zachodzic w ciaze... tymbardziej ze juz raz poronilas, napisz mi jutro jak tam wizyta u ginekologa i co powiedzial, pozdrawiam i zycze zdrowka...
Powrót do góry
karolina124

PostWysłany: Czw Sty 31, 2008 8:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam
mialam 11 dni po stosunku dostaalm miesiaczke byla ona normalna, a za tydzien mam nadzieje ze dostane nastepna..., ale czy jest to mozliwe ze jestem w ciazy, wydaje mi sie ze mam wieksze piersi i brzuch tak w okolicy jajnikowi nie mam mdlosci ale martwie sie ze to moga byc objawy ciazy czy to mozliwe, pomocy:(
prosze kogos o pomoc...

--- edit by Pituszka
Juz chyba ktorys raz piszesz o tym samym porblemie tylko ze w innym temacie, przeciez juz dostalas odpowiedz wiec nie pisz takich samych postow w roznych tematach! To jest upomnienie , nastepnym razem jak sie to powtorzy dostaniesz ostrzezenie...
pozdrawiam
Powrót do góry
karolina124

PostWysłany: Czw Sty 31, 2008 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w poprzadku-dziekuje za wszystkie odpowiedzi,pozdrawiam
Powrót do góry
kate_london

PostWysłany: Pią Lut 01, 2008 9:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam ja mam okres w czasie ciazy a dzis to juz 4 miesiac i tez jestem ciekawa czy dostane znowu krwawieniea ktore wypada mi 17 lutego
mam jeszcze jedno pyt.czy jesli moja znajoma wynik bety 2,oomlu/ml to jest w ciazy????????
prosze o szybka odpowiedz
Powrót do góry
gosia18

PostWysłany: Pią Lut 01, 2008 12:31 pm    Temat postu: krwawienie w piątym tygodniu ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam ponownie.byłam wczoraj u lekarza stwierdził tak jak mówiłaś że mój organizm nie był gotowy że jestem jeszcze osłabiona że mogłam jeszcze poczekać z dwa miesiące i żebym to potraktowała jako miesiączke bo od tego myślenia można zwaryjować i że wiele kobiet tak ma że zachodzą w ciąże i nie wiedzą o tym myślą że okres sie im spóżnia a dochodzi do wczesnego poronienia zresztą już kiedyś też to przeczytałam gdzieś.powiedział że za dwa miesiące moge spróbować znowu zajść w ciąże ale ja jednak chyba dam sobie spokój naimniej z pół roku dla swojego bezpieczeństwa tak bedzie może lepiej.(dzięki za wszystko!)
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pią Lut 01, 2008 1:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kate_london napisał:
mam jeszcze jedno pyt.czy jesli moja znajoma wynik bety 2,oomlu/ml to jest w ciazy?

2 czy 200? jak 2 to nie jest w ciąży
pituszka

PostWysłany: Pią Lut 01, 2008 2:04 pm    Temat postu: Re: krwawienie w piątym tygodniu ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gosia18 napisał:
witam ponownie.byłam wczoraj u lekarza stwierdził tak jak mówiłaś że mój organizm nie był gotowy że jestem jeszcze osłabiona że mogłam jeszcze poczekać z dwa miesiące i żebym to potraktowała jako miesiączke bo od tego myślenia można zwaryjować i że wiele kobiet tak ma że zachodzą w ciąże i nie wiedzą o tym myślą że okres sie im spóżnia a dochodzi do wczesnego poronienia zresztą już kiedyś też to przeczytałam gdzieś.powiedział że za dwa miesiące moge spróbować znowu zajść w ciąże ale ja jednak chyba dam sobie spokój naimniej z pół roku dla swojego bezpieczeństwa tak bedzie może lepiej.(dzięki za wszystko!)

tak ginekolog mial racje, czasami tak jest ze kobieta poroni i nie wie o tym bo mysli ze poprostu dostala pare dni pozniej miesiaczka... tez bym proponowala zebys zaczekala z pol roku i dopiero zaczela sie starac... a robil jakies badania albo dal skierowanie??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 42, 43, 44  Następny
Strona 33 z 44