Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ???

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 42, 43, 44  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kate_london

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lut 01, 2008 2:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ma 2 czyli nie jest w ciazy.kazalam jej powtorzyc bete za dwa dni
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
gosia18

PostWysłany: Pią Lut 01, 2008 2:43 pm    Temat postu: krwawienie w piątym tygodniu ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

żadnych badań mi nie kazał zrobić,robił mi usg i powiedział że wszystko jest tam ok,jajniki i jajowody.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Lut 01, 2008 2:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mhm... no to ja bym poczekala te pol roku i potem zaczela sie starac Smile
Powrót do góry
gosia18

PostWysłany: Pią Lut 01, 2008 3:40 pm    Temat postu: krwawienie w piątym tygodniu ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja też tak myśle że warto troche poczekać a może bedzie dobrze albo i lepiej
Powrót do góry
kasienkaaaaaa

PostWysłany: Sro Lut 06, 2008 1:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich.
mam takie pytanie dostalam miesiaczke i wydaje mi sie ze jest ona troche inna niz wczesniejsze, poniewaz jest ona jasniejsza i wydaje mi sie ze zawiera wiecej œluzu. Ajesli chodz i obfitosci to raczej jest taka sama,pytam bo sa przypadki ze kobieta bedac w ciazy ma plamienia czy tez krwawienia, nie wiem tylko jak bardzo one sa obfite. czy mozliwe ze jestem w ciazy i mam teraz ta inna miesiaczke???
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Lut 06, 2008 2:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jest taka mozliwosc ze jestes w ciazy??
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Lut 06, 2008 4:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie Smile jest taka mozliwosc? musisz podac wiecej szczegolow, pozdrawiam
Powrót do góry
kasienkaaaaaa

PostWysłany: Sro Lut 06, 2008 6:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm wspołzylam z chlopakiem ale nie bylo wytrysku we wnatrz byly to dni plodne, dodam jeszcze ze po stosunku to druga moja miesiaczka tyle ze ta jest inna:(
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lut 06, 2008 6:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli nie bylo wytrysku w srodku to jak mozesz byc w ciazy? Rolling Eyes . nie ma powodu do zmartwien..

Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Lut 06, 2008 6:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to jesli nie bylo wytrysku w srodku i to juz jest druga miesiaczka od stosunku to ja uwazam ze nie ma ciazy..tak mi sie wydaje. Co innego gdyby byl wytrysk w srodku ofcourse Smile planujecie zostac rodzicami w najblizszym czasie Question
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 42, 43, 44  Następny
Strona 34 z 44