Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ???

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 42, 43, 44  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kasienkaaaaaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lut 06, 2008 6:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wlasnie jeszcze nie, dlatego sie obawiam troche, a czemu taka inna miesiaczka czym moze byc spowodowana??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emi.

PostWysłany: Pią Lut 08, 2008 1:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mozna być w ciązy i mieć miesiączke !
wiem z własnego doświadczenia Razz
też myślałam że to nie możliwe a jednak zdaża się tak Rolling Eyes
u mnie wyglądało to tak że spóźniał mi się kilka dni okres zrobiłam test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny jednak w tym samym dniu dostałam miesiączke ;/ była dosyć normalna
więc mnie to zmyliło i myślałam że to nie możliwe żebym była i test sie pomylił
jednak kilka dni po okresie czułam jak bym miała dostać go znowu ;|
myślałam że mam chore jajniki albo coś Confused poszłam do ginekologa i sie okazało że jestem w prawie 8 tygodniu ciąży Razz
także jestem przykładem tego ze można mieć miesiączke Razz
Powrót do góry
kasienkaaaaaa

PostWysłany: Pią Lut 08, 2008 10:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emi, a czy zamin dowiedzialas sie ze jestes w ciazy to miesiaczki mialas normalne wczesniej?? Prosze Cie jesli mozesz odpowiedz, pozrrawiam.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Lut 08, 2008 10:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z tego co wiem to miesiaczka w ciazy nie jest identyczna jak normalne okresy... rozni sie na pewno, chociaz moze sa wyjatki Cool

emi. napisał:
była dosyć normalna

no walsnie sama napisalas ze dosc normalna wiec musiala sie czym nawet minimalnym roznic Wink
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Lut 08, 2008 11:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emi. napisał:
mozna być w ciązy i mieć miesiączke

no wlasnie..i tak samo miala moja przyjaciolka i mama mojej kolezanki Rolling Eyes
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pią Lut 08, 2008 11:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to bez sensu, mnie uczyli ze nie mozna miec normalnego okresu w ciazy, zawsze sie czyms rozni...
krawienie to zluszczanie sluzowki macicy wiec jakby tam zarodek byl to by sie zluszczyl z ta sluzowka, duzo kobiet tak ma a nawet o tym nie wie...

bylam przy wielu porodach i pytalam sie tych kobiet czy mialy miesiaczki normalne ( bo tez mnie to ciekawilo ) to prawie wszystkie mowily ze ta miesiaczka byla inna niz zawsze, oczywiscie zdazyly sie wyjatki co nie pamietaly ...
ale niemniej jednak krawienie w ciazy nie powinno wystepowac... w pierwszych 3 miesiacach plamienie lekkie to tak ale jak jest obfite krawienie to tzeba sie do gina zglosic bo z ciaza moze byc cos nie tak....
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Lut 08, 2008 12:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to moze rzeczywiscie tylko jakies plamienie przypominajace okres Rolling Eyes kurcze az z ciekawosci spytam jeszcze raz kolezanke Smile
Powrót do góry
kasienkaaaaaa

PostWysłany: Pią Lut 08, 2008 12:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to ja juz sama nie wiem:(teraz to sie juz przestraszylam. bo ja dostalam miesiaczke, wlasnie wydaje mi sie ze sie rozni bo bylo duzo sluzu, a teraz to 4 dzien (a zawsze mam 6-7)i tak jabym juz miesiaczki nie miala, tylko czasem poleci odrobinka przy zalatwianiu sie...Sad

kasienkaaaaa napisz mi dokaldnie co sie wydazylo, w jaki dzien cyklu itp. to postaram ci sie pomoc - napisz mi na pw zeby tu offtopicu nie robic.
Powrót do góry
_aga_

PostWysłany: Pią Lut 08, 2008 7:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie również nurtuje problem "miesiączki" w ciąży. Czytałam opinie specjalisty na ten temat, który stwierdził, że to raczej żadkość, a jeżeli już wystepuje to jest całkiem inna( nie tak obfita jak dotychczas). Jednak po przeczytaniu wielu wypowiedzi doświadczonych kobiet na forum mam watpliwości. Moja sytuacja wygląda nastepująco, 18 stycznia pieściliśmy się z chłopakiem, uważaliśmy i teoretycznie żaden plemnik nie mógł się bigdzie dostać. Okres dostałam 12 dni później, był obfity jak zawsze. Jednak od wczoraj pobolewa mnie bodbrzusze, może to i głupie i prawie, że niemozliwe ale obawiam się, że to mogą być jakieś wczesne objawy ciąż. Jeśli okres nie wyklucza ciąży to jakie ejst prawdopodobieństwo w moim przypadku , wiem, że nie da sie tego określić ot tak, ale byłabym wdzięczna za odpowiedź.
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pią Lut 08, 2008 7:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem to zerowe szanse na ciaze sa Smile uwazaliscie przeciez i dostalas okres wiec moim zdaniem nie powinnas sie juz niczym martwic Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 42, 43, 44  Następny
Strona 35 z 44